Autor |
Poruka |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mallenna_018 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Dylan je napisao/la: ›
Ovdje te u današnjem Glasu Slavonije ima najava za Maturijadu.
Neno Belan prvi dan, drugi dan Marijan Ban.
|
ma jole će biti...a marijan ban nije ni bio ni ponuđen kao prijedlog...nego belfast food,neno belan.t.b.f i jole...i jole je u većini šk pobijedio...tako daaaaaaaaa... =))
|
ako je jole u vecini skola pobijedio onda ste vi svi debili...... kako mozete, pored ovakvih izvodaca, koji su stalno u osijeku kao belfast food i koji vec po 5 put sviraju na norijadi - neno belan i joleta, ne izabrati TBF???? |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
belfast food je prije 4 mjeseca izjavio kada su ga zvali u KMT kako ne bi najradije godinu dana nastupali jerbo se boje zasićenja publike...
let 3 je bio prošli vikend u vinkovačkom kildaresu.
rambo je hedlajner trećeg dana nadolazećeg ufoa.
svi oni će tako i tako stići posjetiti osijek i izredati se do kraja godine... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
ennna
Ukupno postova: 211 Lokacija: grad osijek Spol: Žensko
|
ma to za joleta sam neš čula, bože sačuvaj, sva sreća pa neće doć. nas nitko nije ni pitao kojeg izvođača želimo. |
|
_________________ daću ti savet: CRKNI! |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
već mi je pun kurac leta3 i belfasta svake godine bar dva puta ih gledam
a pogotovo let 3 njihov jedan te isti scensi nastup i skoro pa isti tracklist.... istina naprave oni super atmosferu na svirkama al već mi ih je pun kurac |
|
|
MissTake
|
|
|
|
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ponuda je bila: psihomodo pop,belfast food,jole,neno belan
županija nema novaca da bi druge ljude zvala.i mi smo kontali nest zanimljivije,i pitali su kad su imali sastanak.al jbg.tak je to tu kod nas.niko nema love za nist zanimljivo pa se moramo uklopit u ovo..ugl..jole je izabran u vecini skola jer on pjeva osim svojih pregrst pjesama i druge.i ovaj belan isto tak..maaaa..a sad kak će bit,to i mene zanima
|
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Onda ce se ljudi cudit sto mladez skace u prazne bazene, udara glavom u zid, ubrizgava si rakiju u krvotok i zatvara mladju sestru u podrum...
Jebote! Neno Belan?!??!?!? Pa taj svira za dva piva, toliko je dobar... Siguran sam da ce olimpijski bazen, naravno bez vode, biti pun suicidalnih maturanata koji ce se pitati: "Ta jesam li za ovo strebao?" |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
keka
|
ja kažem fak šit.ma bmk.živcirala sam se oko toga.sve je sjebano nakraju ispalo.al nema veze.valjd će jedanput se skonatat i ljudima pružit normalnu veselu norijadu s nekim zanimljivim estradnjacim domačim našim |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
aaa kakvo je bilo glasovanje takav su nam bend i doveelii......znam za dvije škole u kojima uopće pojma nemaju da se biralo... glasovalo i koji su ponuđeni bendovi....svako gura svojee...iskreno apsolutno mi je svejedno,bila bi sretnija da je psihomodopop ili belfasti,al ajd eto neko je sretniji što je neno belan...
e dobro da nam ove godine nisu uveli samo kolu umjesto piva
keka je napisao/la: ›
županija nema novaca da bi druge ljude zvala.i mi smo kontali nest zanimljivije,i pitali su kad su imali sastanak.al jbg.tak je to tu kod nas.niko nema love za nist zanimljivo pa se moramo uklopit u ovo..
|
županija nema novaca normalno da nema za ovakve stvari..aaa evo nećem psovat alii...
da je škoro gradonačelnik možda bi nam on bio headliner |
|
|
|
|
|
keka
|
e dobro da nam ove godine nisu uveli samo kolu umjesto piva
da je škoro gradonačelnik možda bi nam on bio headliner
e onda bi nam bilo veselo,mooožda,nikada nećemo saznati..fak šit
a ovo za kolu,nemoj se nedat previse,ima još vremena,možda nam i daju kole malo
|
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hahahahhaha marijan ban, neno belan & fjumensi hahhahahahaha
you, you....... you fools!!!! |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
ma ajde... pa svi će biti toliko pijani da im pustite malog mišu s violinom da ima svira svi bi skakali i urlali ko ludi....
hmda.... među tom skupinom pijanih ljudi ću bit i ja tak da.... |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
MissTake je napisao/la: ›
ja volim gledat raju u 1 redu kad je let3
luzeri
|
Is, bio u 1. redu u nedjelju u Močvari. Najbolji nastup Leta 3 ikada. Mrle 'razrezan' u tri dijela svirao ciklamu, s Prljom svršavao bijele golubice iz preogromnih kurčeva, razglas preodličan i Sam u vodi ~ 10 minuta! Zakon!
Pa si pojedi sisu od ljubomoriziranja! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
|