Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nemalo sam se iznenadio danas ušavši u konzum. naime, iz zvučnika je prvo dopirao đole, "remorker", a potom i bajaga, "dok hodaš".
eto, samo to htjedoh podijeliti sa svekolikim pučanstvom ovoga našega vrlog foruma te nadasve cijenjena portala... |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
čujo i ja par puta, biće da je nekog ostavilo nešto pa tuguje |
|
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
de idi lezi? koji konzum, duše ti? ja uvijek naiđem na neku rozu rozgu, minus i plus, matu mišu i slične. al neka! baš mi drago čut da nije uvijek tako!
stavi misli u prazan hod, stresi zvezde ko dudove i polako nasuči brod na te plišane sprudove i saaaaaaanjaaaaaaj.....
p.s. monstrume, remorker ti ujopće nije tugaljka, znaš? |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
da je i to moguće????
a šteta..baš mi prirasli srcu grašo, jole i ostalo društvance... |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
kad smo kod glazbe u shoping centrima... jeste skužili kako u Interšparu non stop svira: "baš za mene, Interšpar za mene..."?!! Zadnji put sam se izderala od muke: "imajte milosti! isključite više tu pjesmu!!!"
a ti radnici tamo... majćice, kako je tek njima?! |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la: ›
kad smo kod glazbe u shoping centrima... jeste skužili kako u Interšparu non stop svira: "baš za mene, Interšpar za mene..."?!! Zadnji put sam se izderala od muke: "imajte milosti! isključite više tu pjesmu!!!"
a ti radnici tamo... majćice, kako je tek njima?!
|
Slažem se... svaki božji put kad uđem u interšpar čujem to...
i to svakih pet minuta puštaju... kontam da radnici već u snu pjevaju "... interšpar za mene..." |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
bolje i to neg da ceca cepa |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
kod mene sve t oima suprotan učinak, umjesto da se duže zadržim i malo više kupim ja otamo begam.manje više u svima njima vrte istu glazbu
( a la Narodni radio) |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Najbolje bi bilo da nema nikakve glazbe,čemu ta glazba u trgovačkim centrima. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
ma dobro je dok ne pocnu kelly family puštat |
|
|
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
treba neki musak puštat, ono, ko u liftovima, pozadinska muzika tek tolko |
|
|
echoes
Ukupno postova: 345 Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves Spol: Žensko
|
i ja se nedavno iznenadila muzikom u konzumu! puštali su dire straitse!!i to par pjesama! uživala sam u kupnji! |
|
_________________ samo da nađem mjesto da je posadim, ona procvjeta brzo i dosadi, ljubav, pa zar i ljubav... |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Kod mene je konzumeristicki poriv toliko snazno izrazen da u svom tom bljestavilu proizvoda koji urlaju "kupi me, kupi me" ni ne stignem slusati sto se pusta.
U glavi mi se samo cuje zveket kalkulatorskih tipki dok racunam cega dobijem vise-za-manje. Hmmm...tri konzerve tune od 60g za 15.99 ili dvije od 160g za 12.99... 11.25g za kuna ili 12.30g za kunu... dakle, dvije konzerve od 160g... ;-)
U Intersparu sam oguglao na mjuzu, valjda od onog silnog cekanja u redu za bjelancevine natopljene przenjem u dubokom ulju. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
|