Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ma, nisu idioti. samo su slatki, dlakavi marsovci od kojih, uz pravilno rukovanje, možemo dobiti baš sve što nam treba.
mislim da je mužjacima puno teže s nama ženkama, nego što je nama s njima |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
ma, nisu idioti. samo su slatki, dlakavi marsovci od kojih, uz pravilno rukovanje, možemo dobiti baš sve što nam treba.
mislim da je mužjacima puno teže s nama ženkama, nego što je nama s njima
|
Slažem se, nismo idioti. Samo imamo svoje obaveze...
Primjerice, nabavim SW KoToR, a moja me (sada bivša) cura gnjavi sa višesatnim kavama i kao fol ozbiljnim razgovorima 'o nama'. Čovječe, tamo galaksija gori, Sithi napadaju, a ona gnjavi...
I tako se to guralo do KoToR-a II, kada je postala bivša )))))) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la: ›
dlakavi marsovci od kojih, uz pravilno rukovanje, možemo dobiti baš sve što nam treba.
|
HA! Mlada i naivna si, ako to stvarno mislis!
..mozete dobit sta ocete i uz nepravilno rukovankje. |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
kris
Ukupno postova: 49 Lokacija: Retfala Spol: Žensko
|
nije nikakav problem s tobom...svi su oni kreteni. SVI! uvijek kasne, zaboravljaju na nas (a muz mi sad govori da nisam adekvatna za pisati ovo posto imam PMS, a nemam!!!), neznaju slusat, nedaju nam dovoljno paznje....Ma sve cure trebaju ic na neki strajk, u cijelom svijetu...da ni jedna cura neizlazi s niti jednim tipom, da se sve odvoje od svojih bojfrendsa i muzeva i nek onda oni vide sta bi bez nas! idioti glupi! |
|
_________________ Life is a sexually transmitted disease. |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
reagirao sam u prvi mah, pa sam skuzio smajli na kraju...nis, nis, moj bed... |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
|
|
|
softis
Ukupno postova: 16 Spol: Žensko
|
drage moje možemo mi pričati što hoćemo, ali mi trebamo njih i oni trebaju nas.
Stare bakice kažu: Sa Zlom - zlo;bez zla još gore! |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
softis je napisao/la: ›
drage moje možemo mi pričati što hoćemo, ali mi trebamo njih i oni trebaju nas.
Stare bakice kažu: Sa Zlom - zlo;bez zla još gore!
|
Ah, glas razuma... Ovo je notorna istina, samo sto se vas odgaja na malo drugaciji nacin. Vama se od rodjenja u glavu usadjuje da imate nesto sto netko drugi zeli i da za to nesto trebate na trzistu postici najvecu cijenu.
Samo sto mnoge ribe "to nesto" smjestaju kojih pola metra nize nego bi to trebalo biti... ;-) I onda prodaju krivu stvar krivim osobama na krivi nacin... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
softis
|
Gdje su onda moji pogriješili u odgoju??!! |
|
|
|
|
|
noj u bemveu
Ukupno postova: 367 Lokacija: Guantanamo Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mozda je bolje biti djubre svih ostalih dana i onda kad ju usrecis jedan dan - ona procvjeta od srece. ;-)
|
oma procvjeta?
hoho. kvalitetno đubre neko.
ima mati vrt, pa ako neko prodaje... aj da se dogovorimo.
|
|
_________________ daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, kikiriki daj!
tko je najbolji? NOJ! tko je najbolji? NOJ! |
|
|
|
Leteci mungos
|
Gdje su onda moji pogriješili u odgoju??!!
|
Hm, odgovor na ovo pitanje ovisi koja je tvoja sadasnja perspektiva. Zalis li za tim sto ti nisu dali pricetag?! Ili sto te nisu naucili misliti svojom glavom!?! |
|
|
|
|
Leteci mungos
|
noj u bemveu je napisao/la: ›
oma procvjeta?hoho. kvalitetno đubre neko. ima mati vrt, pa ako neko prodaje... aj da se dogovorimo.
|
Vidis kako vi zene otkrivate skriveni smisao... uopshte nisam na to mislio... nikako, nikada, ni u kojem slucaju...
Kako god, zene zapravo ne podnose kad ih netko zeli. One zele zeljeti osjecati se zeljeno. Vjecna Zenonova aporija: zena, muskarac, zelja... |
|
|
|
|
softis
|
Gdje su onda moji pogriješili u odgoju??!!
|
Hm, odgovor na ovo pitanje ovisi koja je tvoja sadasnja perspektiva. Zalis li za tim sto ti nisu dali pricetag?! Ili sto te nisu naucili misliti svojom glavom!?!
|
Mislim da je najveći problem što su me naučili misliti svojom glavom. |
|
|
|
|
|
softis
|
noj u bemveu je napisao/la: ›
oma procvjeta?hoho. kvalitetno đubre neko. ima mati vrt, pa ako neko prodaje... aj da se dogovorimo.
|
Vidis kako vi zene otkrivate skriveni smisao... uopshte nisam na to mislio... nikako, nikada, ni u kojem slucaju...
Kako god, zene zapravo ne podnose kad ih netko zeli. One zele zeljeti osjecati se zeljeno. Vjecna Zenonova aporija: zena, muskarac, zelja...
|
Žene jako vole biti željene. Ali i vole pripadati nekome (koliko god to ne odgovaralo tzv. feministkinjama) |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
Mislim da je najveći problem što su me naučili misliti svojom glavom.
[/quote]
bravo. |
|
|
|
|
|
|
|