Autor |
Poruka |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
![Upozorenja : 2](templates/fisubice/images/icon_ycard.gif)
|
1.Evil Poodingh
2. Tux
3. nake_rado
4. adebisi |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
1.Evil Poodingh
2. Tux
3. nake_rado
4. adebisi
5. Cane |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Jedan prijedlog, pošto suove vručine sad postale nesnošljive mislim da bi se termin trebao pomaknuti u večernje sate. E sad pošto bi se termin pomaknio kontam da ne bi bilo mjesta na srednjiki. Ajmo organizatori javite se. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
1. Evil Poodingh
2. Tux
3. nake_rado
4. adebisi
5. Cane
6. DonQuijote |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
možete se i izjašnjavati kako da podijelimo ekipe, evo nekih prijedloga:
Mlađi - Stariji
Prije Registrirani - Kasnije Registrirani
Offtopicari - ( kako se već zovu oni koji to nisu )
Excalibur - Ostatak Svijeta
![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) davajte prijedloge ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
![](images/spacer.gif) |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
naši i njihovi, to je uvijek bila aktualna podjela ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Evil Poodingh
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DonQuijote
|
ti onda nisi u igri, samo naši i njihovi. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
cane
|
Imam ja još jedan prijedolog. Pošto je u nedjelju otvorenje Kopike, a tamo ima isto teren za nogoš pa bi mogli tamo igrati. Ono oko 17h, malo kupanja, malo sunčanja pa malo nogoša! ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Evil Poodingh
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
e sad...
ja znam iz pouzdanih izvora da su u nedjelju na Kopiki sportske igre invalida (tamo i trebam raditi u nedjelju)..
počinju u 10, a ne znam do kada će trajati, znam da imaju ručak i iza ručka se nastavljaju...to obično budu cjelodnevna događanja...
mogu se raspitati |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
![Upozorenja : 2](templates/fisubice/images/icon_ycard.gif)
|
ako je vjerovati prognozama...u nedjelju je max. 28 stupnjeva...pa ono...16 h - 17 h je sasvim ok na srednjici...a mislim da nema onih pravih ekipa sve do 18,19 h...a do onda smo mi već zauzeli teren...ako ne i gotovi...
a podjela...jug 2 i okolica protiv ostatka svijeta...ehehehe...šalim se ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) svejedno mi je...bitno da se igra...my game is fair play ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
1. Evil Poodingh
2. Tux
3. nake_rado
4. adebisi
5. Cane
6. DonQuijote
7. ...
Podijela nije bitna..l.. i tako ćemo se, ako budemo duže igrali, razmiješati svi međusobno jer neće biti zanimljivo... tako da je bitno samo da se prijavi dosta ljudi... jel... ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) ... za podjelu ćemo se dogovoriti.... ono... par nepar i te fore.... ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Da...ono...dolazim i ja u nedjelju sa Macom. ;-) |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
![](images/spacer.gif) |