Autor |
Poruka |
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
![Upozorenja : 2](templates/fisubice/images/icon_ycard.gif)
|
Isus će da dođe, ne brinite djeco. |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
![](images/spacer.gif) |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Ako je mogao od jedne ribe nahranit hrpu ljudi, onda valjda može i nas pomožit ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Proste misle ti se kote glavom, dijete drago. |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
![](images/spacer.gif) |
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
ev jač doć ak treba.......sam jel vrijeme održavanja i dalje isto(zbog vremenskih prilika)..... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
i tamo se prijavi imaš na str #8 pa da znamo sigurno |
|
|
![](images/spacer.gif) |
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
evo prijavljujem se....a jel ima tko da ne zna igrat nogomet pa da ne budem jedini ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_hmm.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
evo prijavljujem se....a jel ima tko da ne zna igrat nogomet pa da ne budem jedini
|
ne...eo svi dolazimo iz Čateža sa priprema reprezentacija...doći ćemo mal na srednjiku...pa u mađu odigrat tekmu protiv njih pa na euro... ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) normalno da valjda ima neko kome je ovo samo jedno lijepo druženje uz loptu...rekreativno ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
nije bitno znanje nego samo dobra volja |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
stoka_unleashed
|
a toga nikad ne nedostaje |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
haha... jać doć i gledat sa strane i pazit na mog pijanog kolegu... cya ljudi |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_surrender.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
ja otkazujem. brišite me s popisa. čujte, trebao sam odlučiti ili-ili, postavio sam si prioritete i fiš u iloku je prevagnuo... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
nake_rado
|
1. Evil Poodingh
2. Tux
3. nake_rado
4. adebisi
5. Cane
6. stoka_unleashed
7. ...
8. Mladjo
Zasada je ovako, trebaju nam još dvojica. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
1. Evil Poodingh
2. Tux
3. nake_rado
4. adebisi
5. Cane
6. stoka_unleashed
7. ...
8. Mladjo
Zasada je ovako, trebaju nam još dvojica.
|
dva golmana recimo ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
nake_rado
|
E pa ako se nitko ne javi do sutra navečer, onda neka netko od ovih ko igra javi jel moze ponjet 2 svoja neka frenda pa da imamo za ekipu. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
A ako se ne javi nitko više onda ćemo zvati nekog tko nije forumaš. Bitno da se tekma odigra! |
Zadnja promjena: cane; 31.05.2008. 1:48; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|