Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
softis je napisao/la: ›
Žene jako vole biti željene. Ali i vole pripadati nekome (koliko god to ne odgovaralo tzv. feministkinjama)
|
apsolutno. ja se klackam na granici feminizma, ali se slažem
Mislim da je najveći problem što su me naučili misliti svojom glavom.
|
to te nitko ne može naučiti. ako znaš, naučila si sama. ako nemaš talenta, svi mudraci svijeta ti ne bi to uspjeli uliti u glavu.. |
|
|
|
|
|
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma, nisu idioti. samo su slatki, dlakavi marsovci od kojih, uz pravilno rukovanje, možemo dobiti baš sve što nam treba.
mislim da je mužjacima puno teže s nama ženkama, nego što je nama s njima
|
Amen |
|
|
|
|
|
softis
Ukupno postova: 16 Spol: Žensko
|
gazda777 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
bravo.[/quote]
HVALA |
|
|
|
|
|
softis
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Žene jako vole biti željene. Ali i vole pripadati nekome (koliko god to ne odgovaralo tzv. feministkinjama)
|
apsolutno. ja se klackam na granici feminizma, ali se slažem
|
to te nitko ne može naučiti. ako znaš, naučila si sama. ako nemaš talenta, svi mudraci svijeta ti ne bi to uspjeli uliti u glavu..
|
Ipak je potrebno i da te netko uputi, a za to služe roditelji. Imala sam sreću da su mi oba roditelja širokih nazora i bez opterećenja M-Ž poslovima i inim podjelama. |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
softis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
gazda777 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
bravo.
|
HVALA [/quote]
ironija...bješe to lagana ironija... |
|
|
|
|
|
softis
|
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Ne biti ljuta, nije to dobro. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
|
Zele biti zeljene ne zato sto zele "pripadati", nego zato da sebi poprave sjebani ego i nesigurnost. To bi im bio dokaz da su dovoljno vrijedne da ih netko zeli posjedovati.
Muskarac i zena trebaju stvoriti formulu 1+1=3 (gdje ovo 3 ne znaci nuzno dijete ;-)), a ne 1+1 = 1+1 ili 2+0. |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Vrijednost njih dvoje kao cjeline mora biti veći od zbroja njihovih pojedinačnih vrijednosti, hoćeš reći. Slažem se s tom definicijom. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Alana Bates je napisao/la: ›
Vrijednost njih dvoje kao cjeline mora biti veći od zbroja njihovih pojedinačnih vrijednosti, hoćeš reći. Slažem se s tom definicijom.
|
Da, ja sam to pojednostavio i sprijecio mogucnost ubacivanja suvisnih rijeci/simbola, krivog tumacenja i slicno.
Razlika u sklonosti definiranju strogih pravila ionako spada u jednu od osnovnih M-Z razlika... ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
|
Ne bih rekla da to ima veze s feminizmom.
Leteci mungos je napisao/la: ›
Zele biti zeljene ne zato sto zele "pripadati", nego zato da sebi poprave sjebani ego i nesigurnost. To bi im bio dokaz da su dovoljno vrijedne da ih netko zeli posjedovati.
|
Uvrijezeno misljenje sjebanih muskaraca je da "zena treba pripadati" jednako koliko je sjebana ona koja zeli da je "posjeduju". U oba slucaja je ego i nesigurnost i te kako na snazi.
Muskarac i zena trebaju stvoriti formulu 1+1=3 (gdje ovo 3 ne znaci nuzno dijete ;-)), a ne 1+1 = 1+1 ili 2+0.
|
Joj, daj ne lupetaj. Ovakve figurativne racunice vrte se u primitivnim muskim mozgovima gdje se po jos uvrijezenijem plemenskom i pećinskom običaju sve vrti oko materijalnog prebrojavanja i striktno podijeljenih uloga. Kad muskarac i zena stvaraju nekakvu "formulu" - onda nema brojanja i prebrojavanja, onda se sve svodi na medjusobno prozimanje, isprepletanje i zajednistvo... Iako mi se cini da je za tebe kasno, savjetujem ti da to pokusas nauciti. |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Alana Bates je napisao/la: ›
Vrijednost njih dvoje kao cjeline mora biti veći od zbroja njihovih pojedinačnih vrijednosti, hoćeš reći. Slažem se s tom definicijom.
|
Samo si mu dala izlaz iz vlastite misaone zavrzlame...hehe |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Muskarac i zena trebaju stvoriti formulu 1+1=3 (gdje ovo 3 ne znaci nuzno dijete ;-)), a ne 1+1 = 1+1 ili 2+0.
|
Slobodna sam primijetiti da se kod muškaraca uglavnom podosta toga vrti oko te zanimljive brojkice "3" |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
pa neka netko kaže da su (samo) muškarci šovinisti... |
|
|
|