Autor |
Poruka |
Marisol
Ukupno postova: 70 Lokacija: fatamorgana Spol: Žensko
|
naravno da treba legalizirat prostituciju...sve lipo na svjetlo dana, pa ko voli nek izvoli, a ne tu da cajke shire kojekakve bolescure bez ikakvog nadzora. Nije dobro za njih, prvenstveno.
A bas me briga za gospodu koja moraju trazit van okucnice! Meni je samo zao njihovih zena, djevojaka...ajmeeeee...zamisli dodje ti muz kuc i zarazi te HIVom. Koma. Odma´cap mu maloga, odma´! |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
Sad kad se za ovo proculo sad kao nest cudno da u Osijeku ima prostitucije, a mene cudi kako nekom to moze biti cudno? Nadležne boli briga, jer da ih ne boli briga davno bi se otkrilo i suzbilo to... pocevsi od oglasa po novinama, gdje u svakoj burzi ima preko nekoliko takvih oglasa, a da nepricam o tome da na internetu postoji specijalizirana stranica za to (spamaju mi vec godinama jedan od mailova) koja se bavi prostitucijom u cijeloj zemlji a za OS imaju 6-7 osoba... na nju moze doci svatko i potpuno je jasno da nikog nije briga , sad ce biti hajke tjedan dva a poslje se nitko sjecati vise nece |
|
_________________ http://slavonija-baranja.net |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
Pa nisu nase curice bas za noc primale po 6 musterija..malo nisko otebe,ipak nisu sve tinejdzerke kurve,ova radi za novac i primi kako pise index 6 musterija a nase djevojke svrstat sa jednom prostitutkom nije fer od tebe
|
nisam ni govorila da ženske primaju po p u noći
ali dovoljno je i dvojicu
a ako to rade iz tjedna u tjedan
moraju nešto "pokupiti" |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
MissTake
|
a da nepricam o tome da na internetu postoji specijalizirana stranica za to (spamaju mi vec godinama jedan od mailova) koja se bavi prostitucijom u cijeloj zemlji a za OS imaju 6-7 osoba... na nju moze doci svatko i potpuno je jasno da nikog nije briga , sad ce biti hajke tjedan dva a poslje se nitko sjecati vise nece
|
odakle njima tvoj mail
s tobom više ni na kavu |
|
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
odakle njima tvoj mail
s tobom više ni na kavu
|
kasno je sad i ti si dio organizirane mreže iz koje se vise nemozes izvuci do smrti |
|
_________________ http://slavonija-baranja.net |
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
mvarga
Ukupno postova: 731 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ma žao mi svih. Cure su bolesne, zaraženi bi mogli oboljeti, a žene i cure zaraženih pojma nemaju.
Teško da će i legalizacija prostitucije riješiti taj problem. Samo nalaženje lijeka je pravi odgovor.
Zato nakon sexa ne plaćajte kurvama nego uplatite na račun farmaceuta i objasnite curama da je to za njihovo dobro. |
|
_________________ Što sam to uočio?
1. Na vlasti je opet HDZ
2. Na portalu se vrti OSTV
3. Sve je poskupilo ali nitko iz vlasti to ne priznaje
4. Zemlja je okrugla, al' na svakom ćošku neka glupost |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
kapa glavu čuva, a može i guma glavu čuva |
|
|
|
|
|
Igor_OS Ukupno postova: 200 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Sva sreća pa sam škakljiv i ne podnosim masažu.
|
Hehehehe e baš to, tako i ja.
+ što ne čitam oglasnike |
|
|
|
|
|
MissTake
|
isrekno
pravo riješenje je u vjeri tj. kršćanstvu
svi bi se trebali pridržavati one
nema seksa prije braka i dok nas smrt ne rastavi-nema švrljanja...onda ne bi bilo problema |
|
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
mvarga
Ukupno postova: 731 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
isrekno pravo riješenje je u vjeri tj. kršćanstvu
svi bi se trebali pridržavati one
nema seksa prije braka i dok nas smrt ne rastavi-nema švrljanja...onda ne bi bilo problema
|
Istina, istina.
I treba djeci u školi objasniti da od masturbacije rastu dlake na dlanovima, da se suši leđna moždina i da je sex potpuno protu-prirodan. Možda pod vjeroanukom.
I nakon toga svi zajdeno u kino na neki dječji film pun krvi, makljaže, droge i nasilja. Bolje i da se tuku i drogiraju nego da se hebu. |
|
|
|
|
|
Marisol
Ukupno postova: 70 Lokacija: fatamorgana Spol: Žensko
|
|
|
|
MissTake
|
Istina, istina.
I treba djeci u školi objasniti da od masturbacije rastu dlake na dlanovima, da se suši leđna moždina i da je sex potpuno protu-prirodan. Možda pod vjeroanukom.
I nakon toga svi zajdeno u kino na neki dječji film pun krvi, makljaže, droge i nasilja. Bolje i da se tuku i drogiraju nego da se hebu.
|
ja sam mislila da se od toga oslijepi
ima li ičeg ljepšeg od nedjeljnog poslijepodneva provesti u hladnoj crkvi
a ne kao ovi bogohulnici
koji se dižu 13h, zato jer ih probudi zvonjava mobitela s pozivom na kavu
Bog sve vidi, sve će doći kad tad na naplatu |
|
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
nema potrebe za panikom. danas sa lijekovima možeš čist normalno živjeti,da ti se ne povećava broj virusnih stanica...
|
E, ovo ja zovem pozitivnim razmišljanjem! " HIV+ ? Nema potrebe za panikom." |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Isse Čiril Stipsa... Pre...
Ontopic:
Ovo je vrlo nedobro ako naša ulična dama nije prakticirala zaštitu, iako je sumnjala da je pozitivna. Broj zaraženih je mogao rasti eksponencijalno zadnje 2-3 godine.
Nego, jel ne bi sada trebali javno reći tko je dotična, da ljudi znaju jesu li bili u "kontaktu" sa istom? |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
|
|