Autor |
Poruka |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
ma mogu ja zvat svoju ekipu da igramo recimo protiv foruma031 ...ali ja onda igram sa svojom ekipom...bez mene vas ima 5,a i nas...e sad...možda bi bolje bilo da prebacimo to...preko tjedna ili tako nešt...jer sutra se navodno otvara kopika i tako... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
mislim da bi se trebalo odgoditi |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
ovo je gore nego kad se 5 cura dogovara kad će ići na more...dok usklade kad će koja dobiti mengu...
ja se poveselila, a kad ono, od cijelog nogometa, otići će nas par cura na kavu |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
onda ekipa odgadamo li do sljedeceg puta? |
|
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
ovo je gore nego kad se 5 cura dogovara kad će ići na more...dok usklade kad će koja dobiti mengu...
|
|
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mozda vam dodje i Milan... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Bojo
|
ma ajde odgađamo... ni meni ne odgovara danas...trebo bi malo učit...sutra imam maturu...a još moram i na kopiku |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Dakle odgođeno!? |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Bojo
|
ako se mene pita...ODGOĐENO |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
a ja već pripremila navijačke rekvizite, pozvala TV i sad sve otkazuj...joj,joj...
i ništa, umjesto navijanja, otišla s @heart3 na kavicu
a baš sam se napalila na tekmu
P.S.@Circa, Milan nije došao... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
to ti samo misliš....Milan je uvijek i svagdje ...... |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Milan is outthere! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
nisam ni sumnjao da neće biti nogoša... teško da se tu tak šta da dogovoriti.... al nea veze... men bilo dobro u nedjelju... ne žalim se... |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Evo ljudi, ja se vratio sa bolničke torture...Moram reći da je meni još najviše žao što je propala, ali jebiga, napala me bakterija, žilava neka beštija, tek osmi dan me iz bolnice pustili, sada sam na kućnom mirovanju |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Pašće
Ukupno postova: 401 Lokacija: tu negdje Spol: Muško
|
Kažeš pustili te,ne pretjeruj,priznaj da te izbacili jer si naganjo med.sestre po hodnicima |
|
_________________ njuškom naprijed,pa kud me odvede |
|
|
|
|
|