Autor |
Poruka |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
gore glavu, momak!!!!
i od goreg postoji još gore! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
darkmilk
Ukupno postova: 56 Lokacija: vukovar Spol: Nebitno
|
ako ju stvarno voliš mislimda bi morao biti uporan možda ona to i od tebe očekuje |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Nema tu 'leba...
Prekid je prekid i nakon njega je najbolje okrenuti se za 180 i zapaliti nekim novim stazama.
Prema ovome sto si napisao, ocito vam je veza otisla u zabokrecinu, odnosno, ocito se u njoj jos davnih dana rodio nedojebani crv radoznalosti za jahanjem nekih novih kanjonskih pastuha. Kontam da se vec nabija na njega, sva sretna sto joj ispunjava utrobu i sto je prekid vase veze izvela bez previse pompe i drama.
Zene su sklone tome da nakon nemoralnog prekida (citaj: zbog drugog kurca) imaju sto cisci ostatak savjesti. Zato prekidaju uz melankolicne trkeljarije poput "ti si mi drag i super si", "uvijek ces biti u mom srcu", kenj-kenj, truc-truc... Treba im opravdanje pred vlastitim odrazom u jutarnjoj zrcalnoj slici za sranje koje su ucinile. Em vanjstinom nenasminkane i havaricne, em podjednako drlozna savjest. Ne bas ugodan jutarnji susret sa samim sobom.
Iz istog suosjecajnog razoga su ribe sklone i produljivati agoniju prekida i iz sasvim opravdanih razloga poput nezainteresiranosti, nekompatibilnosti i slicno. Ako primjete da se lik nalozio k'o vepar na njihovu vezu (a one su upravo skontale da se u toj vezi ne osjecaju ok), onda ce mjesecima odgadjati neodgodivo - prekid veze. Pokusat ce maksimalno amortizirati njegov bolni dodir lica s "patosom".
Dijagnoza u oba slucaja je jednaka: ako ste vrsnjaci, vrlo vjerojatno se radi o tome da ona jos ne zna sto zeli. Jedino sto je sigurno - sigurno je da ne zeli vezu s tobom, a mozda ni s kim drugim. Nije problem u tebi, jednostavno ste se nasli u krivo vrijeme i iz krivih razloga.
Okreni se za 180, nju prekrizi i zagrabi s obje ruke... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Leteci mungos
|
P.S. Niposto ne slusaj ove debilanije od "trudi se - isplatit ce se", "budi beskicmeni jadnik, sagni glavu jos jednom"...
Zelis li svakog dana ustajati sa spoznajom da si u vezi s osobom koju si namolio da bude s tobom?! |
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zene su sklone tome da nakon nemoralnog prekida (citaj: zbog drugog kurca) imaju sto cisci ostatak savjesti. Zato prekidaju uz melankolicne trkeljarije poput "ti si mi drag i super si", "uvijek ces biti u mom srcu", kenj-kenj, truc-truc... Treba im opravdanje pred vlastitim odrazom u jutarnjoj zrcalnoj slici za sranje koje su ucinile.
|
S ovim bih se složila. Nekada će, opet, posegnuti za drugom strategijom. Okriviti njega za raznorazne stvari. I u prvom slučaju i drugom, radi se o mazanju očiju njemu kako bi ostala poštena, ali ponajprije sebi zbog, kako si rekao, pogleda u ogledalo. Eto, priznajem, govorim iz iskustva |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
MacaPapucharica
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zelis li svakog dana ustajati sa spoznajom da si u vezi s osobom koju si namolio da bude s tobom?!
|
mislim da je ovo ključno pitanje |
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
sve što ću ti ja reći je - ljubav ponekad nije dovoljna...
|
Na moju veliku žalost, ovo je istina.. bolna istina kroz koju trenutno prolazim.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
MacaPapucharica
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MacaPapucharica je napisao/la: ›
sve što ću ti ja reći je - ljubav ponekad nije dovoljna...
|
Na moju veliku žalost, ovo je istina.. bolna istina kroz koju trenutno prolazim..
|
znam da je offtopic, ali @Loona, žao mi je |
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Po ko zna koji put imamo SDK! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
darkmilk
Ukupno postova: 56 Lokacija: vukovar Spol: Nebitno
|
nisam rekao namolio nego potrudio,nikad ne znaš gdje griješiš i zašto i šta se može ispraviti,možda je baš on napravio grešku u koracima |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
"Potrudio"?! ? Mozes li, molim te, biti opsezniji od svojih jednorednih odgovora?! Jednoredne izreke koje govore tisucu rijeci su prikladne Kinezima... i to onim starim Kinezima... a, Kinez nisi, koliko vidim...
"Ispraviti", "truditi"?! Aha, dakle, u tvom slucaju si ti trpao sa strane, uhvacen s prstom u pekmezu i sada bi "trudom" popravljao stvar. Momak, u krivoj si temi. A, sto se tice tvog problema, evo ti najveci moguci trud: predlozi joj da nadje jebaca (po mogucnosti neku odbarenu seks masinu) i onda ih smjesti u krevet i promatraj kako joj ovaj premece unutarnje organe. Odjednom se istrudis do balcaka, stisnez zube i preznojis se k'o Indijancev guzni procjep. Jos ga i bacis na prizor.
Ako ti je prijedlog predrastican, ti se onda "trudi" na tanane - ostatak zivota budi mali jadni crv bez vlastitog misljenja.
P.S. Samo budale i licemjeri ne znaju gdje grijese. |
|
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
"Potrudio"?! ? Mozes li, molim te, biti opsezniji od svojih jednorednih odgovora?! Jednoredne izreke koje govore tisucu rijeci su prikladne Kinezima... i to onim starim Kinezima... a, Kinez nisi, koliko vidim...
"Ispraviti", "truditi"?! Aha, dakle, u tvom slucaju si ti trpao sa strane, uhvacen s prstom u pekmezu i sada bi "trudom" popravljao stvar. Momak, u krivoj si temi. A, sto se tice tvog problema, evo ti najveci moguci trud: predlozi joj da nadje jebaca (po mogucnosti neku odbarenu seks masinu) i onda ih smjesti u krevet i promatraj kako joj ovaj premece unutarnje organe. Odjednom se istrudis do balcaka, stisnez zube i preznojis se k'o Indijancev guzni procjep. Jos ga i bacis na prizor.
Ako ti je prijedlog predrastican, ti se onda "trudi" na tanane - ostatak zivota budi mali jadni crv bez vlastitog misljenja.
P.S. Samo budale i licemjeri ne znaju gdje grijese.
|
Samo za tvoj info par stvari:
Kad smo prekinuli ja sam to trazio nakon tjedan dana drkanja i njenog glupiranja i td. da prekinemo.
Posto je volim i sve, rekao sam joj neki dan da se za tjedan dana nacrta na starom mjestu ako misli da je sve bila greska(jer sam i ja imao takav dojam) a ako nedodje da me vise nikad nece vidjet bla bla i svako svojim putem jer sam se htio znat na cemu sam i da znam da moram dalje.
Rezultat: dotrcala je nazad isti dan ispričavajući se i bla bla.
E sad isto tako cu ti rec da svaka osoba pukne i da zbog drugih stvari zeli odbacit sve oko sebe...
A posto je moj slucaj specifican i posto doticna osoba nekad jako burno reagira pa poslje pozali onda si ja kazem pa ok -svatko ima svojih musica.
Posto sam i ja x puta znao bit takav.
A isto tako cu ti rec da sam ja nju puno puta znao drkat o mozak i td do krajnjih granica i td.
Tako da nije ni ona bez razloga pizdila i td.
Svjestan sam ja Leteci sta pricas i kako se covijek treba postavit al nekad ni prekid nije rijesenje.
Vidjet cemo u svakom slucaju kako ce se stvari odvijat.
Da mi nije stalo do nje vjerovatno bi se moje misljenje uklopilo u tvoj savijet |
|
_________________ Admin mi je obrisao potpis |
|
|
|
Marisol
Ukupno postova: 70 Lokacija: fatamorgana Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la: ›
Prekid nikad nije lak.
Neću puno pametovati. Jednom davno sam prekinula sa dečkom kojeg sam obožavala. Patila sam. Imala drugogo dečka. I nakon 3,5 g. sam se ponovo spojila sa svojom jedinom velikom ljubavi.
Ima jedna tema: nikada nikoga ne možeš natjerati da te voli i ako je veza tako ozbiljno u krizi vam zaista treba vremena da se ohladite, razmislite pa ćete vidjeti isplati li se truditi se oko nečega što vodi u propast.
|
E, a ja sam se sa "svojom velikom ljubavi" mirila 2 puta. po par godina. nakon prvog prekida ga nisam mogla prezaliti 5 godina premda sam imala drugog decka. i nakon 5 god sam opet ga srela , i sve super, i ponovo bili zajedno 5 godina, i mislila sam...to je to! voli me! aha. je. prekinuo je samnom zbog tog sto ga "gusim". a di je sada? sad me moli da se udam za njega! a ja se udala prije par godina! hahahahahahah Pouka: ostavite se veza u kojima se morate previse truditi ! ! ! ! ! ! to onda nisu veze nego....radnicki kampovi. |
|
_________________ " Punctuality is the virtue of the bored." |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
[/quote] E, a ja sam se sa "svojom velikom ljubavi" mirila 2 puta. po par godina. nakon prvog prekida ga nisam mogla prezaliti 5 godina premda sam imala drugog decka. i nakon 5 god sam opet ga srela , i sve super, i ponovo bili zajedno 5 godina, i mislila sam...to je to! voli me! aha. je. prekinuo je samnom zbog tog sto ga "gusim". a di je sada? sad me moli da se udam za njega! a ja se udala prije par godina! hahahahahahah Pouka: ostavite se veza u kojima se morate previse truditi ! ! ! ! ! ! to onda nisu veze nego....radnicki kampovi.[/quote]
Tu si u pravu, ako su dvoje ljudi jedno za drugo, sve će ići samo od sebe, problemi će se rješavati, i sve se nastavlja dalje, spontano. Ako stalno moraš ulagati napor u nekoga ili nešto što se ne može ili ne želi promijeniti, onda se samo možeš dobro izmoriti, i početi se pitati čemu sve to. Ako ide, ide samo, ako ne ide, možeš se na trepavice postaviti, ne ide i gotovo. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
pumpkin je napisao/la: ›
Tu si u pravu, ako su dvoje ljudi jedno za drugo, sve će ići samo od sebe, problemi će se rješavati, i sve se nastavlja dalje, spontano.
|
Zašto me svi na to upozoravaju.. čak i nisam sudjelovala u ovom topic nešt pretjerano, a vas dvije raspravljate o temi koja se upravo meni događa..
pumpkin je napisao/la: ›
Ako stalno moraš ulagati napor u nekoga ili nešto što se ne može ili ne želi promijeniti, onda se samo možeš dobro izmoriti, i početi se pitati čemu sve to. Ako ide, ide samo, ako ne ide, možeš se na trepavice postaviti, ne ide i gotovo.
|
Ja odbijam vjerovati u to.. sigurna sam da ljubav može prevladati sve.. i ne priznajem ništa drugo trenutno.. mislim da nikad i nisam to priznavala, samo do sada nisam ovako nekoga voljela. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
|
|