Autor |
Poruka |
spin001
Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
Molim vas da me netko uputi kod nekog plastičnog kirurga, trebam u što skorije vrijeme skinuti tetovažu, a ne znam kome da se obratim. Molim vas pomozite. Nadam se da u Osijeku ima netko tko će riješiti moj problem, ako nema, onda što bliža destinacija. |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
iskreno ne znam nijednog kirurga koji izvodi te stvari... nego me zanima jedna stvar... zašto bi skinio tetovažu ako si ju već napravio??? koji je razlog? |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
... je napisao/la ( Pogledaj post): ›
iskreno ne znam nijednog kirurga koji izvodi te stvari... nego me zanima jedna stvar... zašto bi skinio tetovažu ako si ju već napravio??? koji je razlog?
|
a čuj to ti je tako s tetovažama jebiga, jedan dan bi ruku dao za neku, uzmimo za primjer ideologiju, sutra te je sramota toga, a tetovaža je vrag, jednom stavljeno zauvijek stavljeno, dobro, ovisno o veličini, velike kad se skidaju ostavljaju ožiljak al manje ne, moj lega si je dao (vrlo pametno od njega) istetovirat kukasti križ, pa je kasno skonto da je nacizam sranje, a skidanje laserom je preskupo pa je dao prefarbat, sad lijepo ima kocku tetoviranu i ne izgleda baš lijepo, al dobro druge tetovaže čupaju ovu ni ne konta se
iskreno lega ak si oćeš skidat to imaš u zg plastične kirurge koji to rade jer to ide pod estetsku kirurgiju, al razmisli da li možeš nekako prepravit taj tet jer će te jeftinije izać tet preko teta, nego da ti neko laserom skida to |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...da je samo malo ukljucio mozak prije nego sto se dao tetovirati, ne bi sada trazio kirurge da poprave ljudsku glupost...
...mislim, i ja imam tetovazu, ali razmisljala sam godinama hocu ili necu i sto cu, a ogotovo gdje cu...
...i ne pada mi na pamet skidati je ni sada ni za 20 godina.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Monstrum
|
ja već jako dugo želim tet ali to mora biti stvarno nešto što neću nikad požaliti, nikakve horoskop ili ideološke pizdarije
oduvijek mi se sviđao logo od motorheada za tet
logo od ramonesa
i logo od misfitsa
naravno bez imena benda, tko vidi znat će o kojem se bendu radi a i slike su baš lijepe
i naravno tet na neko mjesto gdje se ne vidi, recimo lopatica ili na prsa, možda na rame, mislim nitko te nikad neće za ozbiljno shvatit ako radiš neki posao a tetoviran si do zuba, i kao prvo neće te ni primit na posao tetoviranog i ispirsanog |
|
|
|
|
|
spin001
Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
Dajte ljudi malo ozbiljnosti, jer ima u Os neki plastični kirurg?? |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
spin001 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Dajte ljudi malo ozbiljnosti, jer ima u Os neki plastični kirurg??
|
iskreno ne znam ali jedno ti mogu reći, sve i da ima nemoj to raditi u osijeku da ne bi prošao ko onaj mali u rijeci il gdje već što si je išao slijepo crijevo vadit pa osto bez noge, nedat ovim mesarima u osijeku da rade ništa, nisu sposobni dva šava pokrpat da ti ne sjebu nešt, ako ozbiljno misliš uklanjat tet, a vidim da misliš, nazovi u zg neku ambulantu koja rade estetske kirurgije od njih ćeš dobiti sve potrebne informacije, ovdje na forumu kao što vidiš može doći sam do zajebancije |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
oduvijek mi se sviđao logo od motorheada za tet
|
to bi bilo predobro, baš mi se sviđa |
|
|
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
u osijeku sumnjam da ima...stvarno me zanima razlog uklanjanja....ja isto stavio tattoo...al na leđa,tako ako mi dosadi da ju ne moram gledat... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
u osijeku sumnjam da ima...stvarno me zanima razlog uklanjanja....ja isto stavio tattoo...al na leđa,tako ako mi dosadi da ju ne moram gledat...
|
Mudro, tako sam i ja, uvijek se iznenadim kad ju vidim (a vidim ju samo u ogledalu). |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Igor_OS Ukupno postova: 200 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Molim vas da me netko uputi kod nekog plastičnog kirurga, trebam u što skorije vrijeme skinuti tetovažu, a ne znam kome da se obratim. Molim vas pomozite. Nadam se da u Osijeku ima netko tko će riješiti moj problem, ako nema, onda što bliža destinacija.
|
Ja uvijek kažem - ne radi tatoo ako ćeš ga poslije skidati.
Ne postoji niti jedan razlog na svijetu zbog kojeg bi ja svoju skidao.
Inače idi kod dermatologa, raspitaj se postoji sad neka krema koja sa dugotrajnim tretmanom izblijedi tetovažu. |
|
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
no dobro... ne da mi se sada sve čitati... nego... jelčovjek rekao razlog zašto želi skinuti tetovažu??? |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
Molim vas da me netko uputi kod nekog plastičnog kirurga, trebam u što skorije vrijeme skinuti tetovažu, a ne znam kome da se obratim. Molim vas pomozite. Nadam se da u Osijeku ima netko tko će riješiti moj problem, ako nema, onda što bliža destinacija.
|
Dajte ljudi malo ozbiljnosti, jer ima u Os neki plastični kirurg??
|
jebiga rođo, nakon hebanja nema kajanja... sta nisi prije mucnio glavom, sad nebi imo problema |
|
|
|
|
|
D.E.A.
Ukupno postova: 188 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Pa sta si stavio ak ti se sad ne svida,mislim ja bi razmisljala 100 godina prije nego nesto stavim?!
A zasto neodes u salon neki i ne pokusas ju prepravit tamo pa da izgleda drugacije? |
|
_________________ Jebe mi se za sve vas! |
|
|
|
|
|