Autor |
Poruka |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
od tri mačića kojima je trebalo naći dom prije 2-3 dana ostade jos samo jedno evo kako je to izgledalo (za podsjetnik )
sada ovo malo sivo čeka da netko dodje po njega, da ga voli, mazi i pazi najviše na svijetu
po ovu ljepoticu možete doći u bilo koje doba dana
P.S. ovo je za sve ljubitelje mačaka i one koji će to tek postati - ja sam umrla od smijeha
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mHXBL6bzAR4[/youtube] |
Zadnja promjena: evil monkey; 03.09.2008. 8:00; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
|
evil monkey
|
mala siva curica jos uvijek nije udomljena, tako da poziv zainteresiranim zivotinjoljupcima jos uvijek ostaje ostvoren malena je potpuno pitoma, druzeljubiva i prije svega mazna - stalno se zeli druziti s nase dvije velike macke koje su gospodarice stana, ali one bas nisu sretne zbog malog "uljeza"
buduci da nam je zivotni prostor jako skucen, zadrzati ovu trecu macku nije opcija, stoga se veselimo i nadamo pozivu nekoga tko ovu slatkicu dobre naravi moze i zeli udomiti i osigurati joj bezbrizan macji zivot |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
jel sigurno curica?
ma ja bih ju odmah uzela, obožavam takve sive, ali mene skoro nikada nema kod kuće,a živim u stanu, tako da bi mače bilo cijeli dan ili samo u stanu ili na ulici
...a imam mačku ljubimicu staru 12 godina kod mame, ne mogu mačića odnijeti tamo...
a ono...preslatko je...i baš takve volim...i premišljam se...ali mislim da bi to bio zločin prema životinjici...
šteta |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
evil monkey
|
mozda znas nekoga drugog tko bi htio uzeti cicku? malena je stvarno prekrasna i ja bih jako zeljela da ju uzme netko tko bi ju volio i pazio... ne mogu suditi o tvojoj situaciji, sama najbolje znas mozes li u stanu drzati ovakvu jednu zivotinjicu ili ne, ona je u svakom slucaju premala da bude na ulici (ima tek mjesec i pol), a samovanje u stanu isto nije idealna situcija
kao sto sam vec napisala ranije, ja bih ju najradije zadrzala, ali kod nas je u jednosobnom stanu vec i ovako velika guzva tako da to na moju veliku zalost nije opcija |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
razmislit ću još
popričati s mamom o opciji da bude kod nje kad mene nema (mama mi živi 20m od mene), ali ne vjerujem...
ne bih ni razmišljala o tome da mi takve sive mačke nisu najljepše od svih, a da moja nije već tako stara...ima samo jedan zub i muči se jesti...a opet, toliko je sva živahna da bi mogla još 12godina...
pitat ću na poslu... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
|
|
|
Bentena
Ukupno postova: 224 Spol: Nebitno
|
|
|
_________________ Jel' se smije tu spomenuti ime proizvodjaca omiljene mi cokolade u europskim krajevima?Znam,o u/okusima se kao ne raspravlja...al' ***** EXCELLENCE 99% CACAO je ocaravajuce odlicna... |
|
|
|
evil monkey
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
zacitana je napisao/la: ›
cicka je bila udomljena tocno 15 minuta pa se vratila
|
Kako ne odgovara? |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
zacitana je napisao/la: ›
cicka je bila udomljena tocno 15 minuta pa se vratila natrag - kazu ne odgovara
eto, mala slatkica jos uvijek trazi dom - cekamo nekog mackoljupca kojeg ce ova malecka jaaaaaaako usreciti
|
Meni je uzasno zao al neke vise sile su se isprijecile, ja sam htio samo najbolje....
Nadam se da ce cica nac nekog dobrog da se skrbi o njoj |
|
_________________ Admin mi je obrisao potpis |
|
|
|
evil monkey
|
ma sve fajn, darkmark ti si imao dobru namjeru i ja to cijenim no hard feelings, sto bi rekli
nego, da ponovim: mackoljupci zeljni dobrog macjeg drustva (na duge staze) u vidu vrlo mile i mazne male macke sive boje i sjajnog karaktera neka se jave, uz cicku dobiju i moju iskrenu zahvalnost |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
|
|