Autor |
Poruka |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Čuj, "draga", ne zabrinjava mene tko koliko piše i s kojim žarom, nego što je tu osobu natjeralo da napiše post - iskreno reagiranje na zadanu temu ili neke sebične pobude. Ne odnosi se to na tebe jer se čini da stvarno namjeravaš ovdje biti aktivna, nego na pojedine osobe koje stvaraju profile samo da bi nekoga ispljuvale ili isprovocirale, a onda se više nikada ne jave. Ponekad su to i klonovi pojedinih starosjedilaca na forumu koji nemaju hrabrosti reći ono što misle pod stalnim nadimkom, pa stvaraju nove. To mene smeta i zato sam reagirala, a i sama kad stekneš staž ovdje, shvatit ćeš o čemu pričam. Sad se nemoj opet pjeniti jer ovo nije nikakvo predbacivanje što baš ti imaš malen broj postova ili nešto slično, nego činjenica.
A sada, gospodo, idemo u offtopic. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
cruela devill
Ukupno postova: 84 Lokacija: ...unseen university... Spol: Žensko
|
mir, mir, mir...nitko nije kriv....
mozda jesam malo preburno reagirala, mozda i imaš u neku ruku pravo...ali...
i neka ostane samo na ali.....
a sad ajmo na neki koncert |
|
|
|
|
|
tonya
|
Na Lanu? |
|
Its 5 year mission
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
danas je atmosfera bila predivna |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
kul...
eo ja bih se obranio jer se osjecam prozvanim jer sam se regao prije neki dan i to samo zbog teme OLJM.
dakle akitvan sam na gro drugih foruma s kojima imam nekih dodirnih tocaka. ne stignem se jos zajebavat redovno i sa ovim.
par frendova mi je reklo da su reakcije poprilicno negativne, pa eto malo sam procitao i zapalio se na par nesuvislih komentara i morao nesto napisat.
sorry, necu vise nikad;) |
|
|
|
|
|
Ancha Ukupno postova: 7 Spol: Žensko
|
ne vidim ni jedan razlog zašto netko ne bi ostavio svoj komentar samo na teme koje ga zanimaju...ovaj portal pratim od njegovog nastanka, i stvarno svaka čast ljudima koji ga održavaju, jer je moj gotovo jedini izvor informacija o zbivanjima u gradu...dosad baš nisam imala potrebu komentirati (naglas), i nemam namjeru biti aktivna na bilo kojem forumu, ali me ovaj amaterizam u organizaciji jedne ovakve manifestacije ponukao na to...i možda baš upravo zbog ovakvih komentara "starosjedioca" nikad i neće biti puno više postova. nije lijepo nekoga prozvati i njegovo mišljenje proglasiti manje važnim ili ne znam kojim interesima obojenim, umjesto da mu zaželiš dobrodošlicu...ali dobro, stvar pristojnosti!i ne želim "paliti vatru"!
ot: možda sam ja jednostavno prestara i ne razumijem više ukus studentske populacije , ali zvonko bogdan i lana jurčević?! pa nekad je oljm bio alternativna rock manifestacija, a ne predizborni skup! da ne pričam o nikakvoj ponudi aktivnosti tokom dana...ili o izgledu plakata i flajera...vrlo, vrlo žalosno. |
|
|
|
|
|
Petar S
Ukupno postova: 118 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Cubismo je odlican bio i ljudi su se dobro zabavili , onaj govor prije otvaranja nisam ni slusao ko da je bitno sto pricaju manje vise su to iste parole a da je pivo 7 kn ne bi bilo lose |
|
_________________ Sloboda je kip u New Yorku .... |
|
|
|
tonya
|
Ancha je napisao/la: ›
nije lijepo nekoga prozvati i njegovo mišljenje proglasiti manje važnim ili ne znam kojim interesima obojenim, umjesto da mu zaželiš dobrodošlicu...ali dobro, stvar pristojnosti!i ne želim "paliti vatru"!
|
Gdje sam ja tu nekoga proglasila manje važnim? Ponavljam još jednom i više se ne javljam na ovu temu: drago mi je da se reagira i da se javljaju novi ljudi jer je to ovom portalu i više nego potrebno. Samo ne volim kad se javljaju klonovi i osobe koje flejmaju, a to se mnogo puta već dogodilo, stoga sam to primijetila u svom prvom postu na ovoj temi. Ako se to ne odnosi na vas, nemate se zašto osjećati prozvanima i pravdati se. |
|
Its 5 year mission
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
tonya je napisao/la: ›
Gdje sam ja tu nekoga proglasila manje važnim? Ponavljam još jednom i više se ne javljam na ovu temu: drago mi je da se reagira i da se javljaju novi ljudi jer je to ovom portalu i više nego potrebno. Samo ne volim kad se javljaju klonovi i osobe koje flejmaju, a to se mnogo puta već dogodilo, stoga sam to primijetila u svom prvom postu na ovoj temi. Ako se to ne odnosi na vas, nemate se zašto osjećati prozvanima i pravdati se.
|
e sad si malo, ali bitno drugacije preformulirala izjavu. sad je to ok:) prosli put nije bilo;)
nije uopce upitno hoce li biti ljudi. bit ce jer ionako nemaju kuda, a vani je prejebeno vrijeme... |
|
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Elektronski dio - otkazan! |
|
|
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
Uf, tolko smo svi srali po Lani, uključujući i mene, a ono fenomalno bilo.
Više ljudi, i to ne samo djece, nego na Cubismu. |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Dylan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Više ljudi, i to ne samo djece, nego na Cubismu.
|
jel otpokazala sise naciji i svekolikom osječkom puku željnom laninih sisurina prirodnih i bez aditiva u vidu silikonskih gruda od silikona umetnutih u sise da se čine večima i oblijima i sve? |
|
|
|
|
|
Dylan
|
Monstrum je napisao/la: ›
|
jel otpokazala sise naciji i svekolikom osječkom puku željnom laninih sisurina prirodnih i bez aditiva u vidu silikonskih gruda od silikona umetnutih u sise da se čine večima i oblijima i sve?
|
Ne. |
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
jel otpokazala sise naciji i svekolikom osječkom puku željnom laninih sisurina prirodnih i bez aditiva u vidu silikonskih gruda od silikona umetnutih u sise da se čine večima i oblijima i sve?
|
Ne.
|
ondak nisam ništ propustiJo |
|
|
|
|
|
Dylan
|
|
|
Ne.
|
ondak nisam ništ propustiJo
|
Pa i nisi. |
|
|
|