Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
vjekoos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nisam ni ja za cajke, ali svi vi koji pricate da ne idete u Q prije ili kasnije zavrsite tamo, ja bar poznam sedam , osam ljudi koji su mi rekli da tamo ne idu, a kad sam ih tamo sreo, pa kao ono slucajno naisli!!
|
evo ja neidem i znam da neću ni ić! jer ekipa s kojom izlazim ne sluša cajke. i nema šanse da me se vidi tamo. a vjeruj mi znam puno ljudi s foruma koje isto sigurno nećeš vidjeti tamo. dok se ne promijeni muzika naravno. a to je neminovno. cajke se za koju godinu sele na periferiju i čeka ih sudbina koja je zadesila tehno. jednostavno će ispast iz mode. |
|
|
|
D.E.A.
Ukupno postova: 188 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ma nema nist bolje od q!!!
Pogledajte kolko samo petkom i subotom bude tamo ljudi,guzva do bola!!!
I onda nest kazite?! |
|
_________________ Jebe mi se za sve vas! |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
D.E.A. je napisao/la ( Pogledaj post): ›
I onda nest kazite?!
|
imaš problema. stvarno. i promijeni prokleta slova nemaš tlinaest godina |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
ja oglusila juce tamo, uho me rastura |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Obzirom da se ovaj topic razdvojio na topic i offtopic, moji komentari su negdje nestali.. nisu ni u topicu ni u offtopicu, a nisu ni bili za offtopic.. no, kako sam napisala, ali je to negdje nestalo, nisam ni za Bastion ni za Q.. Cajke ne slušam ni iz zajebancije a u Bastionu puštaju neki glupi dance ili što to već je, koji je bio aktualan prije 5-6 godina.. iako je bolje nego u Q-u, previše djece, zastarjela glazba a sve to u tako dobrom prostoru.. šteta..
prije je billo puno boljih mjesta za ići van i zabaviti se.. od Cadillaca, Westa, Tufne, Vege, Mea Culpe, Black&White-a, Ippona, Jazza, Ladya, Valentina, Sax-a i još hrpe mjesta po cijelom gradu za koje ova turbo folko generacija nikada nije čula, niti će čuti.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
eto...sad je sve to isti pišo...di god se okreneš cajke...više ni anketu ne vrijedi stavit...iako još uvijek prednost ima bastion zbog terase... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Loona
|
E, a kako je na terasi? Skontala sam ju, zapravo, tek prekjučer s Kopike.. |
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E, a kako je na terasi? Skontala sam ju, zapravo, tek prekjučer s Kopike..
|
meni super...onako lijepo su sredili, čini ti se ko da si na moru...hehe...velika terasa ima mjesta i za plesanje i za sjedenje...a puštaju strano...al ono onak fino neke latino dance rnb pjesme...sve u svemu fino je...A I IMA ZRAKA |
|
|
|
|
|
Loona
|
Eee, zrak je najbitniji.. definitivno.. |
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
i jedno i drugo je totalno njesra... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Loona je napisao/la: ›
Obzirom da se ovaj topic razdvojio na topic i offtopic, moji komentari su negdje nestali.. nisu ni u topicu ni u offtopicu, a nisu ni bili za offtopic.. no, kako sam napisala, ali je to negdje nestalo, nisam ni za Bastion ni za Q.. Cajke ne slušam ni iz zajebancije a u Bastionu puštaju neki glupi dance ili što to već je, koji je bio aktualan prije 5-6 godina.. iako je bolje nego u Q-u, previše djece, zastarjela glazba a sve to u tako dobrom prostoru.. šteta..
prije je billo puno boljih mjesta za ići van i zabaviti se.. od Cadillaca, Westa, Tufne, Vege, Mea Culpe, Black&White-a, Ippona, Jazza, Ladya, Valentina, Sax-a i još hrpe mjesta po cijelom gradu za koje ova turbo folko generacija nikada nije čula, niti će čuti..
|
Potpisujem i dajem glas bastionu a za Q club bi bacila bombu. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
|
|
|
imart314 Ukupno postova: 49 Spol: Muško
|
D.E.A. je napisao/la ( Pogledaj post): ›
I onda nest kazite?!
|
a tebi je dobro znači samo gdje su gužve? pa i na sahranama bude gužva pa nije ok! |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
|
|
|