Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol:  Žensko

|
|
|
 |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol:  Nebitno
|
a zašto jenostavno ne pustiš kosu?  |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
 |
legica_os

|
|
|
 |
jedna teta
Ukupno postova: 5 Lokacija: Osijek - centar Spol:  Žensko
|
cijena je ovisna o duzini i kvaliteti koliko znam. katastrofa je za odrzavanje, sto znaci da treba STRUCNO odrzavanje i svakodnevno uređivanje, sto opet osobe koje nemaju vremena i love izbjegavaju. iskreno ja to ne bi na glavu stavila....to je iz prve ruke sto pisem jer je moja frizerka stavila duge ekstenzije i ubrzo zazalila kao i vecina kolegica. osim jedne koja je stavila svoju duzinu kose, ali je dodala ekstenzije radi bujnosti njene tanane kosice....eto pa sad kako tko. kako sam uvijek u nedostatku vremena ne bi se odlucila za to ipak. ali ako se zeli onda..... |
|
_________________ Hoces , neces, ne moras.........al bit ce ti zao )))))))) samo jedna teta ))) |
|
|
 |
stergema Ukupno postova: 7 Spol:  Žensko
|
Ekstenzije su zakon za one koje, kao ja, puštaju kosu cijeli život, a ona nikako da naraste, ali samo uz dobru frizerku, kvalitetno održavanje i minimum 75 pramenova. Dakle, barem jednom tjedno kod frizerke i doma JAKO dobra pegla i nema beda. I toplo preporučam ekstenzije u tamnijim tonovima, manje su suhe, izgledaju zdravije i prirodnije i neka budu jednobojne, manje se vidi razlika između vlastite kose i umetaka. |
|
|
|
|
 |
Tuba
Ukupno postova: 245 Lokacija: u shumarku skrivenom... Spol:  Žensko
|
|
|
 |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
uz dobru frizerku, kvalitetno održavanje i minimum 75 pramenova. Dakle, barem jednom tjedno kod frizerke i doma JAKO dobra pegla i nema beda.
|
ja imam crvenu,zutu i zelenu^^ svaka 20 kn:)
|
aha...min 75 pramenova po 20 kn (ako ne i skuplje) + bar jednom tjedno odnosno 4 puta mjesečno u frizerski = bacanje novaca... šišaj se svaka 3 mj. i da vidiš kako kosa raste..kao iz vode... |
|
|
|
|
 |
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol:  Žensko
|
svi kažu sve ok, treba dobra frizerka... npr?
recimo, moja frizerka ih ne stavlja... ima tko da zna gdje ih super rade? |
|
_________________ Znaš da odavno slijede nas vuci
i njuše nam trag
u moje stihove ti se zavuci
tamo si sigurna... |
|
|
 |
pLaWOOsHa Ukupno postova: 1 Spol:  Nebitno
|
zna neko di da odem i za kolko para napravit pletenice one sa spagama
imala sam ekstenzie..pa sad da mal ovo probam
thx
|
|
|
|
|
 |
daddylonglegs
Ukupno postova: 78 Lokacija: Os Spol:  Muško
|
nema ljepseg neg proci curi kroz kosu i zapet za ekstenziju. ili jos bolje gledat kako joj kosa vijori na vjetru i vidjet one p**darije kako strse van. a tek vidjet da cura ima tuđu kosu do guzice. izgleda jeftino. i celava zena mi je vise seksi |
|
_________________ clavus clavo extruditur |
|
|
 |
Layla Ukupno postova: 20 Lokacija: Mjesec Spol:  Žensko
|
Pletenice sa špagama pravi moja frizerka!
Gledala sam jednom kako ih radi i mogu ti reći da je brza i super izgledaju, a koliko koštaju nemam pojma! Studio WIZARD na Sjenjaku! |
|
|
|
|
 |
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Citiram jednu osobu:
"Ta mrtva životinja koja živi na vrh tvoje glava"
 |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
 |
Anai
Ukupno postova: 72 Spol:  Žensko
|
E, draga moja...i ja sam patila za ekstenzijama sve dok nisam upoznala curu koja ih ima...kaže: užas jedan! Prvo, kosa koju ti stave je zapravo skroz nešto oštećeno..drugo, ekstenzije isto moraš peglati da bi bile onako lijepe ravne i glatke..inače ćeš imati nraščešljanu ispucanu slamu na glavi..a onda, moraš ih obnavljati jer kad ti naraste kosa onaj dio gdje ti ih zalijepe sa tvojom kosom se jako vidi i izgleda kao da te je netko pljunio...bolje ti uživaj u svojoj kosi i pusti da sama naraste |
|
 |
echoes
Ukupno postova: 345 Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves Spol:  Žensko
|
fuj to! |
|
_________________ samo da nađem mjesto da je posadim, ona procvjeta brzo i dosadi, ljubav, pa zar i ljubav... |
|
|
 |
legica_os

|
ja sam danas odlučila stavit ekstenzije.dosta mi je kosa narasla od zadnjeg komentara u ovoj temi..ali bi htjela samo doljnji dio izvući...kontam da ne treba više od 20-30 komada da izgleda stepenasto s mojom dužinom...nemam baš vremena tražiti po gradu frizerske pa me zanima gdje u centru grada ugrađuju ? i cijena jednog?
hajde pomozite dok nisam izgubila želju i potrošila novce na nešto drugo? |
|
|
 |
 |
|