Autor |
Poruka |
tabađija Ukupno postova: 22 Spol:  Nebitno
|
mislim da si si sam odgovorio...
zivio 1 noj |
|
 |
noj u bemveu
Ukupno postova: 367 Lokacija: Guantanamo Spol:  Nebitno
|
oki. znamo tko nije shvatio. |
|
_________________ daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, kikiriki daj!
tko je najbolji? NOJ! tko je najbolji? NOJ!  |
|
|
 |
Mika Ukupno postova: 8 Spol:  Muško
|
jel gledao tko od vas okupaciju okućana i slavlje četnika u lokalnoj birtiji nakon toga?
pogodite šta se slušalo i pjevalo...
cajke! a te iste stvari se slušaju u coctailu i oksu
zato: cajke van iz tvrđe |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
opće je poznato da se o ukusima ne može raspravljati, ali...ne bih rekla da mi koji slušamo sve ostalo osim narodnjaka idemo toliko drugima na živce koliko oni koji slušaju narodnjake...ok, neću ja otići u birtiju di se slušaju narodnjaki, ali kako da ih ne čujem dok šetam Tvrđom ili po gradu kad se čuju iz svake birtije i svakog novijeg auta... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Mika Ukupno postova: 8 Spol:  Muško
|
jeste primjetili kako se iz auta čuju samo narodnjaci - nema rocka,hip-hopa, r'n'b-a ili domačeg - samo cajke. |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...baš o tome i pričam...nitko drugi ne nameće svoje ukuse drugima, samo narodnjaki...nek se zna tko je bajca u selu... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
noj u bemveu
Ukupno postova: 367 Lokacija: Guantanamo Spol:  Nebitno
|
Narodnjaci su preuzeli stvar,
znaju sistem i stvaraju dar-mar.
Rasturaju po pitanju tiraza,
sve veća je blamaža biti neko od nas.
...
Nemaju njive te perspektive, armiran beton zove nas sad.
A snovi lebde između negde na relaciji selo - grad.
Nastupa era amatera, iz svoje kože može se sad.
Rapidno stasa hibridna klasa na pola puta selo - grad. |
|
_________________ daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, kikiriki daj!
tko je najbolji? NOJ! tko je najbolji? NOJ!  |
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Evo mali podsjetnik za one koji misle kako je cijela rasprava neutemeljena KLIK |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
TREBA MAKNIT CAJKE PRIJE NEGO ONE SMAKNU NAS!!
Ja ih prezirem i mrzim jer se svi ku*če kao najjače pi*ke i stihovi... stihovi su uvijek isti a te pi*ke su teške ku*ve i sponzoruše...
btw... jeste li znali da vecina koji slušaju cajke imaju IQ manji od 100... dokazano na 56 ispitanika i njih 54 je bilo ispod 90 a dvoje jedva skoro 110 (tih dvoje slušaju i neke druge stvari)...
ljudi ja vam kazem i upozoravam vas... previše su se cajke nametnule našem društvu... bit će rata i teških pizdarija pa da onda vidim tko će bacat čaše i pit loše vino!!
STAY COOL AND LET THE METAL RULE!!  |
|
 |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol:  Žensko
|
De molim te, odakle ti podaci? Kakva se istraživanja rade na 56 ljudi?
Al da treba maknit narodnjake iz Tvrđe, ko što već rekoh - treba. Ne pristaje uz "baroknu jezgru" (kao što ne pristaje nijedna glazba, uostalom, osim neke klasične ili ugodnog klavirskog jazza) i škodi Tvrđi - zbog buke će se Tvrđa jednog dana samo urušiti. |
|
|
|
|
 |
Circa
|
Ja sam čuo za jedno puno opširnije istraživanje na mnogo većem uzorku, ali sa sličnim rezultatima. Dakle, zaključak je da ako si tupsi-glupsi slušaš narodnjake jer ih nije teško skontat. Ako slušaš pjesmu koju zbog stilskih figura i pjesničke slobode ne razumiješ, počet ćeš slušati pesme pa će sve biti jasno... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol:  Žensko
|
Al da treba maknit narodnjake iz Tvrđe, ko što već rekoh - treba. Ne pristaje uz "baroknu jezgru" (kao što ne pristaje nijedna glazba, uostalom, osim neke klasične ili ugodnog klavirskog jazza) i škodi Tvrđi - zbog buke će se Tvrđa jednog dana samo urušiti.
|
ee..stvarno si to dobro rekla
kak volim kad netko napiše nešto što i ja mislim pa mogu samo potvrditi
 |
|
|
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
fakat. ni ja se ne bih bolje izrazio, bravo!
(dobro, da sam popio koju kavu više...nadmašio bih sve napisano) |
|
|
|
|
 |
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol:  Muško

|
Vidi ovako
Skoro u potpunosti se slazem s tobom. Ali postoji tu jedna zackoljica.
Brate, to ti je uzelo maha i ne mozes se oduprijeti. Koliko god se trudio zabraniti nesto, uvijek dobije vise na popularnosti. Kontam da se to danas smatra nekom vrstom buntovne glazbe.
Mislim, ako se u nekoj birtiji, primjerice Patici, pustaju narodnjaci, uvijek imas izbora ne otici tamo. Ima i normalnih mjesta za izlazak premda ih je sve manje.
A o tome kolika se sranja na takvim mjestima dogadjaju, ne zelim ni zapocinjati. Ako nemas neki top pozamasnog kalibra ne mozes ni uci. Doci ce do toga da ce ti ga na ulazu dodijeliti i to ocijenivsi tvoju visinu, težinu i snagu, a izmedju toga i slaze li ti se s odjecom, tako da se mozes veseliti ko svaki normali kreten.
Jos samo trebas kupiti Golfa jedinicu, sa znakom TAS i potkovom na hladnjaku, dobrim ozvucenjem da se mozes pokazati kao pravi "dasa" uz pjesmu Dare Bubamare.
Moj boze, kuda vodi ovaj svijet.... Jednostavno receno, u p.... materinu!!! |
|
|
|
|
 |
Circa
|
Ovaj Lugar neki pametan kao...
Mene si dobio s TAS-om i potkovicom |
|
|
|
 |
 |
|