Autor |
Poruka |
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
totalno shvaćam kako ti je... ja sam si ostavio 2 uvjerljivo najlakša za kraj, ali nažalost i najdosadnija... ali šta ćeš, natjerat ću se već nekako idući mjesec... odustati ti je najgora opcija... |
|
_________________ lošije je bolje |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Kako sam pregrizla? Jednostavno, nisam pravila velike pauze između ispita i znala sam da me i taj jedan jedini nepoloženi ispit i dalje kategorizira kao SSS....jednostavno sam se htjela riješiti faxa što prije,,,,radila sam u dvije firme u struci i sada trebam preći na novo radno mjesto isto u struci,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Meni su ostala još dva ispita i dva seminara + magistarski i nisam pipnula knjigu već godinu dana.. i ljuta sam na sebe, svaki dan sve više, ali nikako da se uhvatim ponovnog učenja.. no morati ću i ja pregristi i u 9. mjesecu to završiti.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Ja sad odo učit. |
|
|
|
Marisol
Ukupno postova: 70 Lokacija: fatamorgana Spol: Žensko
|
|
|
|
imart314 Ukupno postova: 49 Spol: Muško
|
ma odi ti na biro marisol! evo danas vidim traže u mojoj firmi tj.benetonu pa ko voli nek izvoli |
|
|
|
|
|
Marisol
|
imart314 je napisao/la: ›
ma odi ti na biro marisol! evo danas vidim traže u mojoj firmi tj.benetonu pa ko voli nek izvoli
|
cini se meni da cu ja prije biroa otic u tri pm hehehe...
Al eto, ko sto su ljudi rekli, de se ti Marisol najedi govana jos malo jer i drugi jedu pa se ne zale. I pitam se ja - dokle to tako?! Dokle cemo jest govna koja nam se serviraju pod "ovako se mora ako zelis...bla bla". Koji je to probuseni kurton i laz! E ne mora se. MI smo tako odabrali. Hebu nas vise neg EU Hrvatsku - a mi pitamo "koja poza, gospodaru"? E necu vise jest govna! Ocu odrezak s ....ma s necim, dovraga, i hocu da me se pita - zelite li prilog uz ovo glavno jelo?!!!!!!!! Da, zelim, jebote!
( oprosti imart314, bas sam sad nabrijana otvorila ovaj sajt pa se istresla bas u tvojoj rubrici ) |
|
_________________ " Punctuality is the virtue of the bored." |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Marisol je napisao/la: ›
Tako se to radi, nake_rado! Razvali tu medicinu! MOj ti je savjet - kad zavrsis srednjiku, furi za fizioterapeuta i deri na more masirat Svedjanke, Cehinje...i domace macke u kakvom dobrom spa centru ili wellnessu
|
Ma mogu ja njih masirat i bez fizioterapeutskih sposobnosti i đabalabe nebunim se ja nebune se oni |
|
|
|
Marisol
|
nake_rado je napisao/la: ›
Marisol je napisao/la: ›
Tako se to radi, nake_rado! Razvali tu medicinu! MOj ti je savjet - kad zavrsis srednjiku, furi za fizioterapeuta i deri na more masirat Svedjanke, Cehinje...i domace macke u kakvom dobrom spa centru ili wellnessu
|
Ma mogu ja njih masirat i bez fizioterapeutskih sposobnosti i đabalabe nebunim se ja nebune se oni
|
daaaa, al ovak bi ti jos morale i PLATIT! |
|
_________________ " Punctuality is the virtue of the bored." |
|
|
|
Marisol
|
|
|
|
imart314 Ukupno postova: 49 Spol: Muško
|
Marisol je napisao/la ( Pogledaj post): ›
imart314 je napisao/la: ›
ma odi ti na biro marisol! evo danas vidim traže u mojoj firmi tj.benetonu pa ko voli nek izvoli
|
cini se meni da cu ja prije biroa otic u tri pm hehehe...
Al eto, ko sto su ljudi rekli, de se ti Marisol najedi govana jos malo jer i drugi jedu pa se ne zale. I pitam se ja - dokle to tako?! Dokle cemo jest govna koja nam se serviraju pod "ovako se mora ako zelis...bla bla". Koji je to probuseni kurton i laz! E ne mora se. MI smo tako odabrali. Hebu nas vise neg EU Hrvatsku - a mi pitamo "koja poza, gospodaru"? E necu vise jest govna! Ocu odrezak s ....ma s necim, dovraga, i hocu da me se pita - zelite li prilog uz ovo glavno jelo?!!!!!!!! Da, zelim, jebote!
( oprosti imart314, bas sam sad nabrijana otvorila ovaj sajt pa se istresla bas u tvojoj rubrici )
|
ma samo se ti istresaj,volim kad se ljudi istresaju |
|
|
|
|
|
MNOWAR Ukupno postova: 159 Spol: Nebitno
|
Sindrom Njemaca pred Moskvom , vidiš cilj a nemoš do njega ... |
|
|