Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
stellach je napisao/la: ›
dakle, Colibra u ruzinoj - na to da se baziramo...
puno hvala!
|
colibri. samo, ako idete autom, ne možete skrenuti iz županijske, jer je ružina jednosmjerna u suprotnom smjeru, tako da možete parkirati u županijskoj ili napraviti krug županijska-(desno)-gundulićeva-(desno)-svete ane-(desno)-ružina... nakon 200-300 metara s desne strane.
Monstrum je napisao/la: ›
pa to bi mi bila prva preporuka iako postoji mogućnost da se jozo nacrta kod srednjike ali ne se oslanjat na puke spekulacije
|
da, moguće da će biti i on kod srednjike. btw, to su najbolji sumnjivi hamburgeri sa svime igdje! |
|
|
|
|
|
stellach Ukupno postova: 14 Spol: Nebitno
|
ok, a jozo je - tko?
naime, kad smo radili bryan adams-a bio je neki covjek koji je htio prodavati hamburgere (mislim da su oni bili u pitanju) ispred dvorane u svom kombiju. a to nikako nismo smjeli dopustiti jer je adams vegeterijanac i zalaze se za sivotinje i svasta nesta u tom smislu. pa da se ne zamjerimo covjeku...
no, doticni gospodin koji je prodavao hamburgere se nije dao smesti, tako da je organizacija na kraju pazila da adams ne vidi nikoga sa bilo kojim oblikom mesa... |
|
|
|
|
|
DonQuijote
|
MissTake je napisao/la: ›
joj ne burek u kolibriju, barem ne od mesa.... uvijek loša iskustva
|
meni su u 95% slučajeva dobra iskustva. a živim praktički pored i često tamo kupujem. |
|
|
|
|
|
|
Mislim da necemo autom. I da ce na mene pasti "zadatak" da dofuram klopu cijeloj ekipi. Jer sam ja "najdomacija" tamo i najvise gustam u osijeku. jos da stignem doci cesce...
a koliko poznam osijek, od srednjike do ruzine nije daleko pjeske... |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
ok, a jozo je - tko?
naime, kad smo radili bryan adams-a bio je neki covjek koji je htio prodavati hamburgere (mislim da su oni bili u pitanju) ispred dvorane u svom kombiju. a to nikako nismo smjeli dopustiti jer je adams vegeterijanac i zalaze se za sivotinje i svasta nesta u tom smislu. pa da se ne zamjerimo covjeku...
no, doticni gospodin koji je prodavao hamburgere se nije dao smesti, tako da je organizacija na kraju pazila da adams ne vidi nikoga sa bilo kojim oblikom mesa...
|
E baš to je dotični Jozo..... Nema bolje za umirit stomaka poslije konzumacije alkokola od njegovijeh hamburgera, ilitiga pljeski s kojekakvim dodatcima ;-) |
|
|
|
MissTake
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MissTake je napisao/la: ›
joj ne burek u kolibriju, barem ne od mesa.... uvijek loša iskustva
|
meni su u 95% slučajeva dobra iskustva. a živim praktički pored i često tamo kupujem.
|
prošlo ljeto sam skoro svaku večer završavala šetnju po promenadi u kolibriju i svaki put kad sam uzimala sirnicu-ilitiga burek sa sirom bilo je donekle , ali majke ti ovaj s mesom je gori nego jozin hambić... jozo me nije uspio zatrovati, a ovi unatoč popijenim koktelima ... zbljuv.... i još sam ujtro morala raditi sa tom mučninom
$##%$#%$ |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
DonQuijote
|
Mislim da necemo autom. I da ce na mene pasti "zadatak" da dofuram klopu cijeloj ekipi. Jer sam ja "najdomacija" tamo i najvise gustam u osijeku. jos da stignem doci cesce...
a koliko poznam osijek, od srednjike do ruzine nije daleko pjeske...
|
od srednjike imaš cca pola sata pješice do ružine. samo ravno vukovarskom do T-raskrižja sa županijskom, tamo lijevo i prva desno je ružina. |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
Hm, hm...
Pogledaj kartu... |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
|
Leon je napisao/la: ›
|
Hm, hm...
Pogledaj kartu...
|
Al's ti neki ljeni Leone.... Daleko je samo za trutove Kad pogledaš malo bolje, za većinu ljudi je Osijek dovoljno mal za prepješačiti od bilo koje točke do druge ;-) Jelda smo malo ljeni?? Jelda, jelda? |
|
|
|
|
pa, oli,... slazem se s tobom da je osijek mali...
ali, ako ima pola sata hoda - ljudi ce umrijeti od gladi dok se vratim...
a u zg je pola sata nocnog hoda - nista... ako uzmes u obzir da nocni travaj vozi svakih pola sata do 40 min... |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
|
Ma za pola sata dođeš u retfalu.... Do ružine ti od srednjike treba max 15 minuta, ako sporo hodaš ;-) |
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
|
to znam... tvrdja - centar je 15-20 min pjesice... isla ja na bus nekada... u stiklama u 5 ujutro... iz sounda... |
|
|
|
|
|
DonQuijote
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la: ›
Ma za pola sata dođeš u retfalu.... Do ružine ti od srednjike treba max 15 minuta, ako sporo hodaš ;-)
|
ako od srednjike do pekare u ružinoj dođeš za 15 minuta sporim hodom, ja ti tamo platim burek. od srednjike do pekare u ružinoj minimum 20-25 minuta. |
|
|
|
|
|
|
|