Autor |
Poruka |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Jesi dobio popust u Borovu? |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
monya
Ukupno postova: 45 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
nike i samo nike |
|
_________________ "It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...,
it's the hardest thing in every single day, to have to turn away, I want you to know that
this is the hardest thing" |
|
|
|
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol: Muško
|
Adidas nije loš, ni najmanje... |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Al zato Reebok ne volim do bola, ali za Pumice sa Ferrari logom - sve bih dala.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Izgledaju vrlo pokidljivo. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Ma bas su krasne... Mislim da cu kupiti cijelu onu seriju s masnom, pa da imam po jedne za svaki dan... |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
S obzirom da imam osjetljive noge i da se nažuljam na apsolutno sve osim kućnih papuča ( s martama je bilo najžešće ), patike su kod mene glavne u 95% slučajeva (a ujedno i moje "prijevozno sredstvo" )
Imam 1 nike za trčanje (ujedno i za duže ture autom), 1 lotto za tenis, 2 reebok...najviše sam u rbk niskim tamosmeđim kožnim jer prolaze i kao cipelliše s dugim hlačama... |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
ma u gradu nema normlanih patika crnih
imam sada ovakve
a trebaju mi nove, i nema nigdje ni blizu tako nešto a da je dobro i kvalitetno
sve su neke ultrastrašnosuperprešarene sa šljokicma ogromnim znakovima i neki crtama šarama pizdarijama. ako uskoro ne nađem, uzimam ponovno ovakve. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...za toplije dane imam neke polu-patike, skechersice i to crvene...a za ozbiljnije šetnje imam neke timberland trekerice..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
ja sam svoje zadnje patike dc, kupio preko e-baya..platio ih 450 kuna...u hrvatskoj ih ima u zagrebu i koštaju 850, tako da mislim da sve patike od sada tako kupujem |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Fifa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam svoje zadnje patike dc, kupio preko e-baya..platio ih 450 kuna...u hrvatskoj ih ima u zagrebu i koštaju 850, tako da mislim da sve patike od sada tako kupujem
|
...upravo tako sam i ja kupila svoje...ispada da je to jeftinije.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
ma da....jeftinije i isplativije...broj noge mi se ustalio tako da s brojem više ne mogu pogriješiti... |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability. |
|
|
|
|
|