Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Tema je proizasla iz teme Prekid veze.
insomnia je napisao/la: ›
Ma znam, da, ne znam zašto se i uvukoh na ovaj topic uopće.. Nebitno, neću pisati o tome najbolje uopće. Nevermind..
|
Nemoj pisati o konkretnom slucaju, vec opcenito, jer je tako pitanje i postavljeno. A i pitanje nije postavljeo samo tebi, stoga se i drugi mogu ukljuciti s odgovorima.
Dakle, kad nije prekid_na_mah u pitanju, koliko dugo kuhate u sebi i dajete li partneru naslutiti da se nesto dogadja, ili u sebi gutate i lagano prikupljate paru?
Ili drugim rijecima - budu li vasi partneri iznenadjeni vasom odlukom o prekidu? |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol: Muško
|
Ma što bih kuho, nije išlo i bog-bog... |
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
kuham u sebi ali suzdržim se od pokazivanja toga drugoj strani.onda pricekam koji dan i pravim se da je sve ok (kupim si malo vremena da se smirim), i onda objavim prekid. bolje mi je tako jer želim izbjeći nepotrebno svađanje. |
|
|
|
|
|
obyzouth
Ukupno postova: 139 Spol: Žensko
|
Ljudi kuhaju, a ima ih i koji ne znaju to raditi (možda jaje na oko). Mislim da je štos u tome da se želi smisliti dobar izgovor kako ne bi isp'o debil. |
|
_________________ I do it because I can. I can because I want to. I want to because...Anonymous said I couldn't! |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Najbolje je kuhati u sebi i odjednom objaviti prekid veze.Ukoliko budeš hladovina,ne valja,primijetit će da si se promijenio i posumnjati...a opet ne valja ni da budeš predobar prema toj osobi,opet će joj sumnjivo biti zašto se tako ponašaš...znači hladovina u svakom slučaju : |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
kuham grah pa prdim ko demon i onda me se napuca pod izlikom da sam prdonja tako da ne moram ja napucavat |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
nikad ne bih bila u vezi s nekim čije intelektualne sposobnosti nisu dovoljne da spozna i sam da je nešto evidentno ošlo kvragu. |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
genitalni_herpes Ukupno postova: 5 Spol: Muško
|
Jedino što znam skuhat je Klingonska krvava ita, al nikad ju nisam kuhao prije prekida, pa nisam petaQ, ghay'cha'..... |
|
|
|
|
|
liberta Ukupno postova: 35 Spol: Nebitno
|
jednom mi je pukla casa kole u ruci kad mi je jedna od bivsih rekla da je gotovo....dobro al ja jesam zivac sam po sebi pa da kuvam se, a i razlog tome ja necu bit u VEZI s nekom do koje mi nije stalo. Ono drugo je prijateljica s povlasticama. Ona mozda misli da je samnom, ali ja nisam s njom. |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Ne, pred kraj veze već budem toliko umorna i iscrpljena da se okrenem sebi i svojim željama i prohtjevima i postanem neviđeno sebično stvorenje,,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
fairy je napisao/la: ›
Ne, pred kraj veze već budem toliko umorna i iscrpljena da se okrenem sebi i svojim željama i prohtjevima i postanem neviđeno sebično stvorenje,,,,
|
I kod mene je tako ali sa primjesama kuhanja, jerbo sam po prirodi ćudljivo i nervozno stvorenje.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Dakle, kad nije prekid_na_mah u pitanju, koliko dugo kuhate u sebi i dajete li partneru naslutiti da se nesto dogadja, ili u sebi gutate i lagano prikupljate paru?
Ili drugim rijecima - budu li vasi partneri iznenadjeni vasom odlukom o prekidu?
|
Krčkam stalno.. no pred kraj nema više vatrice, pa nema ni krčkanja
šalu na stranu, uvijek dam još jednu šansu u svojoj glavi i dok traje taj "pokusni period" skupljam sve (ali upozorim! tako da se stigne poraditi na nekim stvarima).. prilikom prekida kažem sve u facu tako da ne ponovi iste stvari s drugom, a isto tražim od suprotne strane...
naravno iznenađenje ( što zbog prekida, što zbog izrečenog) sa suprotne strane nikada ne izostane... |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
šta je to prekid??? |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Elena_Os je napisao/la: ›
naravno iznenađenje ( što zbog prekida, što zbog izrečenog) sa suprotne strane nikada ne izostane...
|
znači bilo je toga?! |
|
|
|
|
|
|
|