Autor |
Poruka |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
liberta je napisao/la ( Pogledaj post): ›
j Ona mozda misli da je samnom, ali ja nisam s njom.
|
Vrlo interesantno razmišljanje, oduvijek me intrigiralo kako to neki ljudi mogu? Zašto ne kažete odmah tim curama da "niste s njima", zašo ih držite u uvjerenju da ste u vezi, ili što god? Nemoj ovo shvatiti osobno, ali znam jednog takvog, i uvijek me iznova naživcira tim svinjarijama koje radi curama.Uvijek je s njima fin, sve ok, a čim joj okrene leđa ja moram slušati takve spike "ona mene smatra svojim dečkom, ali ja nju ne smatram svojom curom?" Pa mislim... ajd dobro... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
pumpkin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
j Ona mozda misli da je samnom, ali ja nisam s njom.
|
Vrlo interesantno razmišljanje, oduvijek me intrigiralo kako to neki ljudi mogu? Zašto ne kažete odmah tim curama da "niste s njima", zašo ih držite u uvjerenju da ste u vezi, ili što god? Nemoj ovo shvatiti osobno, ali znam jednog takvog, i uvijek me iznova naživcira tim svinjarijama koje radi curama.Uvijek je s njima fin, sve ok, a čim joj okrene leđa ja moram slušati takve spike "ona mene smatra svojim dečkom, ali ja nju ne smatram svojom curom?" Pa mislim... ajd dobro...
|
zato sto curice pre-rano zakljucuju i krivo si tumace neke stvari - da jednostavno slusaju nebi zivjele u snovima... |
|
|
|
|
|
liberta Ukupno postova: 35 Spol: Nebitno
|
Vrlo interesantno razmišljanje, oduvijek me intrigiralo kako to neki ljudi mogu? Zašto ne kažete odmah tim curama da "niste s njima", zašo ih držite u uvjerenju da ste u vezi, ili što god? Nemoj ovo shvatiti osobno, ali znam jednog takvog, i uvijek me iznova naživcira tim svinjarijama koje radi curama.Uvijek je s njima fin, sve ok, a čim joj okrene leđa ja moram slušati takve spike "ona mene smatra svojim dečkom, ali ja nju ne smatram svojom curom?" Pa mislim... ajd dobro...
[/quote]
ne ja kazem sve.... svaka cura koja je samnom u drustvu i koju upoznam dajem joj iskljucivo do znanja da se ne vezem (samo lancima, lisicama)
Kad nadem zensku koja nije sponzorusa i koja mi moze razbit nos onda cu bit jako vezan. (al to u os nepostoji) |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
ne ja kazem sve.... svaka cura koja je samnom u drustvu i koju upoznam dajem joj iskljucivo do znanja da se ne vezem (samo lancima, lisicama)
Kad nadem zensku koja nije sponzorusa i koja mi moze razbit nos onda cu bit jako vezan. (al to u os nepostoji)
|
jebote,,,jesi ti kopiletov klon ili koji k,,,,, |
|
|
|
|
|
|
fairy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jebote,,,jesi ti kopiletov klon ili koji k,,,,,
|
hmmmm jok nisam.....ali ima jako cudan izbor hobija i zanimanja, tako i zena. Jebes zenu ak ti nemoze prelomit koje rebro. |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja sam kuhala samo jedan dan, kad sam shvatila da to nije to, otputovala sam 137 km do dečka da mu sve iskreno kažem. Sve je ispalo dobro. Kad hoćeš prekinuti, prekini odmah, a ne zavlačiti i mučiti osobu svojim premišljanjima i razmišljanjima. To je neki moj stav, ali nikoga ne osuđujem, neka svatko radi kako želi. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
pumpkin
|
hmmmm jok nisam.....ali ima jako cudan izbor hobija i zanimanja, tako i zena. Jebes zenu ak ti nemoze prelomit koje rebro.
|
Ajme, ti i ja se ne smijemo sresti, odoše rebarca dok kažeš krc... |
|
|
|
|
|
pumpkin je napisao/la: ›
Ajme, ti i ja se ne smijemo sresti, odoše rebarca dok kažeš krc...
|
hmmmm.....im horny......yes, yes hit me with the baseball bat.
Sta treniras karate, Djiu Djicu, kick boxing, judo, ninjicu, mao tai, sinandju, kung fu ili nesto drugo.....ono kao balet....isplesat cu te do smrti. |
|
|
|
|
|
Bentena
Ukupno postova: 224 Spol: Nebitno
|
fairy je napisao/la: ›
Ne, pred kraj veze već budem toliko umorna i iscrpljena da se okrenem sebi i svojim željama i prohtjevima i postanem neviđeno sebično stvorenje,,,,
|
Tako nekako.U prvi mah.A onda mi redovito bude zao pa postanem prenjezna.Pa dozvoljavam da druga strana pomisli kako nije ostavljena nego da je to tako obostrano dogovoreno,ili ako treba da je on taj koji ostavlja.Bitno mi je samo da sve prodje u najbolje moguce izvedivom miru,i da se uvijek nakon toga mozemo pozdraviti.I razgovarati,ako treba.I uglavnom mi uspjeva. |
|
_________________ Jel' se smije tu spomenuti ime proizvodjaca omiljene mi cokolade u europskim krajevima?Znam,o u/okusima se kao ne raspravlja...al' ***** EXCELLENCE 99% CACAO je ocaravajuce odlicna... |
|
|
|
pumpkin
|
pumpkin je napisao/la: ›
Ajme, ti i ja se ne smijemo sresti, odoše rebarca dok kažeš krc...
|
hmmmm.....im horny......yes, yes hit me with the baseball bat.
Sta treniras karate, Djiu Djicu, kick boxing, judo, ninjicu, mao tai, sinandju, kung fu ili nesto drugo.....ono kao balet....isplesat cu te do smrti.
|
mmmmmmmm... let´s dance! |
|
|
|
|
|
|