Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Randy Pausch Last Lecture: Achieving Your Childhood Dreams

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.08.2008. 19:23 
Naslov:  Randy Pausch Last Lecture: Achieving Your Childhood Dreams
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovo se zove duh...

"Carnegie Mellon Professor Randy Pausch (Oct. 23, 1960 - July 25, 2008) gave his last lecture at the university Sept. 18, 2007, before a packed McConomy Auditorium. In his moving presentation, "Really Achieving Your Childhood Dreams," Pausch talked about his lessons learned and gave advice to students on how to achieve their own career and personal goals."

"Randy Pausch, a professor of computer science at Carnegie Mellon University and a good friend of Google, passed away last night. In addition to being recognized as a pioneer in virtual reality research, he became widely known as a gifted teacher and a mentor to many."

Randy Pausch Last Lecture: Achieving Your Childhood Dreams (1:16h)

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Poppy

Ukupno postova: 2988
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 03.08.2008. 22:31 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

nisam mislila da ću imat strpljenja sve odgledat, ali zbilja je zanimljivo.

podsjeća me na jedno predavanje prof. Pavune koje je održano na mom faksu, i to samo za nas grupicu od desetak. danima samo samo o tome pričali...

kad smo kod snova iz djetinjstva, prvi kojeg sam se sjetila, jer mi je i najsmješniji; da mi je stari popularni pjevač narodnjaka, da vozi motor i nosi crni kožnjak, i naravno dolazi takav po mene u školu... dobro... to je bilo stvarno davno (ne, ne slušam narodnjake, nisam čak ni tada)... hm... kako ostvariti taj san?!!!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: