Autor |
Poruka |
neki_lik Ukupno postova: 14 Spol: Nebitno
|
karte na stol! koje su sitnice, malene stvari koje se možda i teško uoče, a sviđaju van se kod partnera/ice? kontate, male stvari koje ga/nju čine time što jeste, i vama se to sviđa, ili vam je neodoljivo...? |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Sise |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
Circa je napisao/la: ›
Sise
|
A šta ako nisu sitnice? |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
NinjaTurtle je napisao/la: ›
Circa je napisao/la: ›
Sise
|
A šta ako nisu sitnice?
|
Pa ni nisu...
To "sitnice" je autor, cini mi se, mislio slikovito... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
daddylonglegs
Ukupno postova: 78 Lokacija: Os Spol: Muško
|
oči definitivno |
|
_________________ clavus clavo extruditur |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
nemam partnera |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Sve na njemu, čak i način na koji hoda ili nešto radi, sav mi je ........uf! |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
kad me ujutro nakon buđenja pogleda sa smileom na licu svojim pospanim okama |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
aggy
Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
obozavam njegov profil
@evil zasto mucis zeku???
|
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
imam, po mojim kriterijima savršenu paretnericu i jednostavno postoji toliko toga što volim kod nje da je to neopisivo, volim njen pogled i njene velike oči pa kad me pogleda s time velikim smeđim očima kao da mi u samu dušu gleda, njen smisao za humor, osmjeh i kako se pogodimo s foricama, kako se kontamo, miris njene kože koji mi toliko paše da je to za ne povjerovat, njene mekane usne i kako joj se koža naježi u nekim situacijama, volim kad me zagrli i pirne za vrat, kad smo zagrljeni pa kad se onako kao zanjišemo u ritmu glazbe koja je samo u našim glavama, ma postoji toliko toga da je to za nepovjerovat i mogo bi ovako danima i ovo je samo vrh ogromne sante leda sitnica koje obožavam kod svoje partnerice
i da, već spomenuto, njenu stražnjicu |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
imam, po mojim kriterijima savršenu paretnericu i jednostavno postoji toliko toga što volim kod nje da je to neopisivo, volim njen pogled i njene velike oči pa kad me pogleda s time velikim smeđim očima kao da mi u samu dušu gleda, njen smisao za humor, osmjeh i kako se pogodimo s foricama, kako se kontamo, miris njene kože koji mi toliko paše da je to za ne povjerovat, njene mekane usne i kako joj se koža naježi u nekim situacijama, volim kad me zagrli i pirne za vrat, kad smo zagrljeni pa kad se onako kao zanjišemo u ritmu glazbe koja je samo u našim glavama, ma postoji toliko toga da je to za nepovjerovat i mogo bi ovako danima i ovo je samo vrh ogromne sante leda sitnica koje obožavam kod svoje partnerice
i da, već spomenuto, njenu stražnjicu
|
Jaoooo kolega Monstrumpfe....pa ovo je prelijepo,,,,moram priznati da si me iznenadio,,,,jako lijepo,,,, |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
fairy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Jaoooo kolega Monstrumpfe....pa ovo je prelijepo,,,,moram priznati da si me iznenadio,,,,jako lijepo,,,,
|
mene nije iznenadio...al ovo je precakano |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
|
a buba mala |
|
|
|
|
|