Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bilke je napisao/la: ›
Ja bih uredio i obnovio katakombe. Uz dobru priču mogla bi to biti turistička atrakcija...
|
Uz dobru priču, sve može biti turistička atrakcija! Neka zatvore Tvrđu za promet i cijelu je prenamjene u turističke svrhe, vrate stari sjaj, obuku statiste u odjeću iz određenog razdoblja. Proširiš priču i imaš turizam! Dodaš katakombe u ponudu, Promenada je ionako među najljepšim šetalištima u Hrvatskoj... |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Kažu da je i donjogradsko šetalište lijepo - ja nikad nisam bila tamo... Pa obnova ortopedske bolnice (bivši dvorac Pejačevića!) je makar lijepa slika ako već i ne može biti turistička atrakcija zbog svoje primjene. Pa cijela Europska avenija od knjižnice do Tvrđe: fantastično - tamo se također mogu šetati gospođe i gospoda statisti (samo da su fasade malo očuvanije...). |
|
|
|
|
|
Alana Bates
|
Kao što rekoh - Osijek ima i puno više toga što se može primijeniti samo kao motiv za razglednicu: Šetač, Krežma, majka s djetetom Oscara Harmona na Gajevom trgu.
(a odat ću vam i jednu tajnu: kad ste na Gajevom, pogledajte gore na zgradu između ekonomije i prava - jeste li ikad vidjeli tu sliku?)
Gledajte iznad sebe, u fasade zgrada, osobito po Radićevoj, ukrasi su nešto nadrealno... |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Alana Bates je napisao/la: ›
(a odat ću vam i jednu tajnu: kad ste na Gajevom, pogledajte gore na zgradu između ekonomije i prava - jeste li ikad vidjeli tu sliku?)
Gledajte iznad sebe, u fasade zgrada, osobito po Radićevoj, ukrasi su nešto nadrealno...
|
Vidio... Ali ima hrpa tih detalja i duž Europske avenije, na glavnom trgu, u onim ulicama između Vukovarske i onog parka gdje je Dom zdravlja... |
|
|
|
|
|
Alana Bates
|
A jesi vidio krokodile gore iznad slike? Pa se postavlja pitanje: tko bi stavio krokodile na secesijsku zgradu? (samo da provjerim, jel secesijska???) Odakle su Osječani donijeli saznanje o postojanju krokodila? Jel u to vrijeme već postojao Zoološki? Čovječe, milijun pitanja! |
|
|
|
|
|
Zuhra
Ukupno postova: 327 Lokacija: Rijeka Spol: Muško
|
sa 3 k visine dok skaces padobraom... salim se...
kopacki rit |
|
_________________ Zuhra031
hosting 10gb disk, 10gb bw, sve free
-> regaj se http://api.binhoster.com/redir/95665 |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...donjogradsko šetalište mi je zakon...pogotovo kad gledaš prema gradu sa završetka kod one vojarne...a i druga strana rijeke izgleda smirujuće... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Irci su snimili ulazna vrata u kuće. U jarkim bojama i od toga napravili MOTIV, Englezi su uslikali nekoliko pubova i napravili MOTIV......
od svega se može napraviti nešto.
samo malo mašte.
|
nema ljepšeg motiva od fildžana kave... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...evo je i ovdje... ...samo, na filidžanu mora biti ugravirano Osijek 031... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
c-rider Ukupno postova: 5 Spol: Muško
|
a ima li kakva birtija u kojoj mozes narucit "tursku" kavu uopce? |
|
_________________ ---
pas koji laje... nije dovoljno kuhan... |
|
|
|
anakonda
|
...kad smo već spominjali Donjogradsko šetalište... |
Opis: |
|
Veličina: |
44.71 KB |
Pogledano: |
242 put(a) |
|
|
|
|
|
|
Zuhra
|
ima jedna lokacija, nitko od tamo nije slikao a ja bih bas zelio al nema tako doabr fotic, radi se o katedrali zelio bih ak onetk omozes da sliak panoramu 360° sa tornja katedrale ako je moguce.thanks |
|
|
|
|
Debenc
Ukupno postova: 6 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Zuhra je napisao/la: ›
ima jedna lokacija, nitko od tamo nije slikao a ja bih bas zelio al nema tako doabr fotic, radi se o katedrali zelio bih ak onetk omozes da sliak panoramu 360° sa tornja katedrale ako je moguce.thanks
|
Aj sredi da odemo gore i idemo!
Eto moj prvi post....aj bok svi gdje god bili! |
|
_________________ There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano |
|
|
|
Zuhra
|
hehehe pokusat cu srediti za jedan vikend pa da odemo na katedralu ok ?
imas opremu (pitam gluposti jel?) |
|
|
|
|
chufy17
Ukupno postova: 8 Spol: Nebitno
|
ljudi moji osijek ima dosta lokacija koje može ponuditi kao MOTIV grada...O tome se netreba raspravljati,a ja neznam zaš bi mi govorili fotografima koje da lokacije slikaju nek uzmu fotić i po gradu šetaj i slikaj.... |
|
|
|
|
|
|
|