Autor |
Poruka |
bondgirl
Ukupno postova: 163 Spol: Žensko
|
MNOWAR je napisao/la ( Pogledaj post): ›
HE HE koja naivnost pa to je propalo prije nego što je počelo ,sestro sestro platila si preveliku cijenu sa takvim šrotom od čovjeka ,takve bi trebalo pokupit i na trgu metak u glavu ,,,show no mercy..
|
U pravu si potpuno, bila sam naivna i luda što sam to sve vjerovala,ali koju spiku je imao!!!!Nadam se samo da cijena moje gluposti neće imati prevelike posljedice. |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
bondgirl je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MNOWAR je napisao/la ( Pogledaj post): ›
HE HE koja naivnost pa to je propalo prije nego što je počelo ,sestro sestro platila si preveliku cijenu sa takvim šrotom od čovjeka ,takve bi trebalo pokupit i na trgu metak u glavu ,,,show no mercy..
|
U pravu si potpuno, bila sam naivna i luda što sam to sve vjerovala,ali koju spiku je imao!!!!Nadam se samo da cijena moje gluposti neće imati prevelike posljedice.
|
ma nemoj ništa brinit |
|
|
|
bondgirl
|
Prošlo je 5 mjeseci otkako ne viđam muškarca(ako se osobu ovakavog ponašanja uopće i može prikazati kao takvim).Ozdravila sam mentalno i emocionalno od laži kojima me zatrovao.U međuvremenu njegova beskrupuloznost i manipulacije i dalje isplivavaju na površinu pa sam u međuvremenu saznala da ček i lagao koliko godina ima,tj. da se prikazivao mlađim nego što doista jest.Što reći o takvoj osobi!?
Otkako smo se prestali viđati vodio je tihi rat da me pridobije natrag,dolazio mi na posao,zvao me sa skrivenog broja u gluho doba noći,čak se i prijetio.....Pouzdano sam saznala da je djevojka koju vara zatvorena u svoj svijet i da ništa ne sluti,nada se braku s takvom osobom....Ispostavilo se dakle da on ima 37 godina i neshvatljivo mi je da se netko u tim godinama može tako ponašati.Strašno je kad tako nešto čuješ,ali me istovremeno veseli činjenica da sam na vrijem shvatila s kime imam posla i pobjegla glavom bez obzira.....Mogla sam mu dati godine i godine....hvala Bogu pa nisam |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
bondgirl je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Prošlo je 5 mjeseci otkako ne viđam muškarca(ako se osobu ovakavog ponašanja uopće i može prikazati kao takvim).Ozdravila sam mentalno i emocionalno od laži kojima me zatrovao.U međuvremenu njegova beskrupuloznost i manipulacije i dalje isplivavaju na površinu pa sam u međuvremenu saznala da ček i lagao koliko godina ima,tj. da se prikazivao mlađim nego što doista jest.Što reći o takvoj osobi!?
Otkako smo se prestali viđati vodio je tihi rat da me pridobije natrag,dolazio mi na posao,zvao me sa skrivenog broja u gluho doba noći,čak se i prijetio.....Pouzdano sam saznala da je djevojka koju vara zatvorena u svoj svijet i da ništa ne sluti,nada se braku s takvom osobom....Ispostavilo se dakle da on ima 37 godina i neshvatljivo mi je da se netko u tim godinama može tako ponašati.Strašno je kad tako nešto čuješ,ali me istovremeno veseli činjenica da sam na vrijem shvatila s kime imam posla i pobjegla glavom bez obzira.....Mogla sam mu dati godine i godine....hvala Bogu pa nisam
|
Da nije "*" => ( Ljubav - Prevara) !?! |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
masterzz
Ukupno postova: 83 Spol: Muško
|
bondgirl je napisao/la: ›
Otkako smo se prestali viđati vodio je tihi rat da me pridobije natrag,dolazio mi na posao,zvao me sa skrivenog broja u gluho doba noći,čak se i prijetio.....Pouzdano sam saznala da je djevojka koju vara zatvorena u svoj svijet i da ništa ne sluti,nada se braku s takvom osobom....Ispostavilo se dakle da on ima 37 godina i neshvatljivo mi je da se netko u tim godinama može tako ponašati.Strašno je kad tako nešto čuješ,ali me istovremeno veseli činjenica da sam na vrijem shvatila s kime imam posla i pobjegla glavom bez obzira.....Mogla sam mu dati godine i godine....hvala Bogu pa nisam
|
eh ko ti kriv kad si naivna ko i većina cura...
al ajd bar si skužila na vrijeme, dok neke to nikad ne saznaju |
|
|
|
|
|
bondgirl
|
[/quote]
al ajd bar si skužila na vrijeme, dok neke to nikad ne saznaju[/quote]
To me i tješi.mogla sam si upropastiti život petljajući se s takvim čovjekom,ali hvala Bogu shvatila sam.Jadna ta njegova cura kad ništa ne kuži....možda joj se otvore oči |
|
|
|
|
|
MNOWAR Ukupno postova: 159 Spol: Nebitno
|
bondgirl je napisao/la: ›
|
al ajd bar si skužila na vrijeme, dok neke to nikad ne saznaju[/quote]
To me i tješi.mogla sam si upropastiti život petljajući se s takvim čovjekom,ali hvala Bogu shvatila sam.Jadna ta njegova cura kad ništa ne kuži....možda joj se otvore oči
[/quote]
Kažu u narodu
Mudar čovjek vidi cilj na početku , pametan na pola puta a budala na kraju . Moze te tješit samo da nisi sljebala puno vremena na tu babunčinu ali zauvjek ostaju ožiljci .Imala si peh nisu svi muškarci takvi . |
|
|
|
|
|
|
|