Autor |
Poruka |
Mrki_2004
Ukupno postova: 87 Lokacija: Nepoznata lokacija LOL Spol: Muško
|
osobno mislim da je napravila što je mogla,je da se od nje očekivalo da osvoji zlato,ali... Ja sam zadovoljan srebrnom medaljom,hvala blanka |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
ma to su gluposti, ovaj narod uvijek nameće imperativ pobjede i ako netko bude drugi, onda je luzer...bez veze
cura jednostavno nije imala sreće jučer
BRAVO BLANKA!!! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
blanka je skočila svoju standardnu visinu...što joj je uvijek donosilo pobjedu...
više se ljutim na tu belgijanku nego na nju...jebem li joj...kud baš sada ona skoči 205 isprve... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
kent_slip Ukupno postova: 101 Spol: Nebitno
|
kao sportas mogu vam iz vlastitog iskustva reci da ljudi ne puse nista drugo osim zlata. strasno je to, 80% ljudi ne konta kakve su to prirpreme, taj cjelokupan proces do osvajanja medalje na nekom tako velikom natjecanju
a i balkansko ponasanje je tipa, kad igra i pobjeđuje neka nasa momcad onda igramo mi i svi smo veliki domoljubi i vristimo i slavimo, a kad izgubimo onda su oni izgubili i psujemo im i pravimo se pametni kako bismo mi bolje to odradili, bolje loptu dodali, bolje sutnuli, bacili gurnuli.... |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
kent_slip je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kao sportas mogu vam iz vlastitog iskustva reci da ljudi ne puse nista drugo osim zlata. strasno je to, 80% ljudi ne konta kakve su to prirpreme, taj cjelokupan proces do osvajanja medalje na nekom tako velikom natjecanju
a i balkansko ponasanje je tipa, kad igra i pobjeđuje neka nasa momcad onda igramo mi i svi smo veliki domoljubi i vristimo i slavimo, a kad izgubimo onda su oni izgubili i psujemo im i pravimo se pametni kako bismo mi bolje to odradili, bolje loptu dodali, bolje sutnuli, bacili gurnuli....
|
nažalost si u pravu...ali, srećom, nisu svi takvi |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Tra-la-la xD
Ukupno postova: 260 Spol: Žensko
|
Da...nisu svi takvi! Moj tata je...točno takav...i to nije psovao samo našima jer su izgubili nego i svim drugim što jesu umjesto nas. Svi su mu bili krivi...jao-kako se netko tako može naživcirati.
Meni je drago zbog Blanke... pripremala se i dala je sve od sebe... mislim da je zaslužila zlato i u mojim očima ima zlato...! Bravo lanka-legenda si!!! |
|
_________________ bla bla bla...!
Hehe!
(Ko to još čita...?) |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
Mikro
Ukupno postova: 500 Lokacija: Osijek VBK Spol: Muško
|
Ma svaka joj čast BRAVO BLANKA!!!! |
|
|
|
|
|
masterzz
Ukupno postova: 83 Spol: Muško
|
svaka čast drugo mjesto je super i ta cura je super, al nije istina da je to to....mogla je ona i zaslužila nulto mjesto a ne prvo |
|
|
|
|
|
|
|