Autor |
Poruka |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mali_ivica je napisao/la: ›
ili još bolje otići u sahristiju poslije mise i napomenuti svečeniku da ti smeta to i to pa lijepo raspravite o tome.
|
poštujem sve što je različito, ali iznenadio si me, nisam znao da ti je pravoslavlje u krvi |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
la čupakabra je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kopile je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kako vi nerazumijete da u katoličanstvu nema izbora,nemožeš reći u ovo vjerujem u ovo nevjerujem ili sve ili ništa,nije to budizam.Stvarno ste infantilni i nemate pojma o katoličkoj dogmi.
|
tako je, ne mos reci vjerujem u boga al ne i u isusa. il ne vjerujem sto pise u bibliji. ne vjerujem u potop, noinu arku, ne vjerujem da je moj bog pobio sve one ljude. tako pise biblija, a u bibliji je sve sto znas o bogu.
ne vjerujes u bibliju, ne vjerujes u boga
|
mislim da je ovo ipak najveća glupost na ovih 8 strana. neki ljudi očito nemogu shvatiti da to što recimo ja vjerujem u nešto ne znači automatski da sam papagaj. e la čupakabra pazi sad ovo; crkva me ne zanima, bibliju sam kao mali pročitao u obliku slikovnice, neznam 10 božjih zapovjedi a opet vjerujem u boga. samo što je moj bog malo drugačiji i ima drugačiji sustav vrijednosti. jesam li ja normalan? |
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
A ja vjerujem da će se Dinamo kvalificirati u ligu prvaka( ),jesam li ja normalan? |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
gaap
|
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
gaap je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ili još bolje otići u sakristiju poslije mise i napomenuti svečeniku da ti smeta to i to pa lijepo raspravite o tome.
|
poštujem sve što je različito, ali iznenadio si me, nisam znao da ti je pravoslavlje u krvi
|
Pardon da zeznuo sam se u slovu mi kažemo sakristija, a pravoslavci valjda onda sahristija, ali bitno je da si shvatio poantu. |
|
|
|
|
|
gaap
|
ili još bolje otići u sakristiju poslije mise i napomenuti svečeniku da ti smeta to i to pa lijepo raspravite o tome.
|
poštujem sve što je različito, ali iznenadio si me, nisam znao da ti je pravoslavlje u krvi
|
Pardon da zeznuo sam se u slovu mi kažemo sakristija, a pravoslavci valjda onda sahristija, ali bitno je da si shvatio poantu.
|
ne kaže se sveČenik nego sveĆenik... ali bitno je da sam ja shvatio šta ti je u glavi. |
Zadnja promjena: gaap; 25.08.2008. 18:10; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
mali_ivica
|
kopile je napisao/la: ›
A ja vjerujem da će se Dinamo kvalificirati u ligu prvaka( ),jesam li ja normalan?
|
Ti bez obzira na kvalifikacije Dinama nisi normalan, nadam se da griješim.
Iz meni izrezivati izjave, a vrtiš jednakost između Pape i Hitler ili Staljina.
Tako što može jedino netko tko nije normalan. BEZ UVREDE. |
|
|
|
|
|
mali_ivica
|
gaap je napisao/la: ›
|
|
Pardon da zeznuo sam se u slovu mi kažemo sakristija, a pravoslavci valjda onda sahristija, ali bitno je da si shvatio poantu.
|
ne kaže se sveČenik nego sveĆenik...
|
Da pardon, hvala na ispravci |
|
|
|
|
|
gaap
|
nego jel taj bog u kojeg vjerujete koljač povampireni ili nije, da znam da li da se idem popu ispovijedat o svojim sotonističkim porivima u seksu pa da mi svojim iskustvom pomogne ili da i dalje šutim i štujem nečastivog |
|
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Papa je predstavnik organizacije koja je odgovorna za stotine ratova( što manji što većih),za desetke milijuna mrtvih( što izravno što neizravno),za unazađivanje zapadne europe(a time i svijeta) za najmanje nekoliko stotina godina,Hitler i Staljin su razigrani dječarci u usporedbi sa katoličkom crkvom. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
mali_ivica
|
nego jel taj bog u kojeg vjerujete koljač povampireni ili nije, da znam da li da se idem popu ispovijedat o svojim sotonističkim porivima u seksu pa da mi svojim iskustvom pomogne ili da i dalje šutim i štujem nečastivog
|
Čuj ja znam da si ti ovo napisao kako bi vrijeđa mene ili nekog tko vjeruje u Boga, ali evo po mojoj slobodnoj procjeni ja bi rekao da
TEBI NI BOG NEMOŽE POMOĆ. Ali svejedno odi ispovjedaj se i pričesti... čisto da sebi malo olakšaš, meni si več olakšao! |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Čuj ja znam da si ti ovo napisao kako bi vrijeđa mene ili nekog tko vjeruje u Boga, ali evo po mojoj slobodnoj procjeni ja bi rekao da
TEBI NI BOG NEMOŽE POMOĆ. Ali svejedno odi ispovjedaj se i pričesti... čisto da sebi malo olakšaš, meni si več olakšao!
|
Mislim da ću se ja ipak bolje držati "nečastivog" |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
mali_ivica
|
kopile je napisao/la: ›
Papa je predstavnik organizacije koja je odgovorna za stotine ratova( što manji što većih),za desetke milijuna mrtvih( što izravno što neizravno),za unazađivanje zapadne europe(a time i svijeta) za najmanje nekoliko stotina godina,Hitler i Staljin su razigrani dječarci u usporedbi sa katoličkom crkvom.
|
Je nešto slično govori i Vojislav Šešelj! |
|
|
|
|
|
gaap
|
po mojoj slobodnoj procjeni ja bi rekao da TEBI NI BOG NEMOŽE POMOĆ.
|
ja mislio da je taj tvoj bog svemoguć! sad me konačno više nije strah sumporovog jezera!
nego, čitam postove tvoje pa se sve pitam daje li crkva sate opismenjavanja? dobro bi ti došli da uneseš malo vjerodostojnosti u svoje stavove, ovo mi je kao da čitam pismo babe iz dalmatinske zagore koja krunicu trlja cijeli dan i za kozama trči. Odi baci oko kod mormona oni stalno neku edukaciju organiziraju |
Zadnja promjena: gaap; 25.08.2008. 18:28; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
mali_ivica
|
po mojoj slobodnoj procjeni ja bi rekao da TEBI NI BOG NEMOŽE POMOĆ.
|
ja mislio da je taj tvoj bog svemoguć! sad me konačno više nije strah sumporovog jezera!
|
Odlično onda su ti sve Brige riješene pa bi se mogao konačno nečim počet bavit da služiš svrsi...
Meni se iskreno više neda ovdje pričati jer vidim da nema smisla, a i pobjegli smo od teme sa uvredama i sl. Da nedođe do zabune netražim nikakve kartone, zato što sam več navikao na budale pa me baš i ne dira, nego mi se više neda replicirati. |
|
|
|
|
|
|
|