Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
domagoj je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ćuza je jedna divna riječ, izvučena iz konteksta nema smisla.
Meni je drago kad mogu zakuhati raspravu, jer onda na vidjelo izađe mnoštvo lijepih i manje lijepih mišljenja, ljudi se razotkriju, pokažu se kakvima zaista jesu, i sve bude puno jasnije. Proučite što znači "majeutika" (keyword: Aristotel).
|
Domagoj, zakon si! Argumetni su ti super i sada, kada si me potpuno posramio i ugasio, idem u kut klecati na kukuruzu i pustiti koju suzu poganu... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...vidim da su ti bliske Sokratove metode...jamačno si zato tako pametan... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
domagoj
Ukupno postova: 77 Spol: Muško
|
Tuđa pamet nije tvoja glupost. Jamačno i ti imaš svoje kvalitete. |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...uuuu, sad si i mene ugasio...idem se pridružit klečanju na kukuruzu... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Circa
|
Idemo svi na kuruzu...... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Dok je popa blizu, svi na kukuruzu neka paze guzu... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
anakonda
|
hi,hi,hi... |
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Circa
|
|
|
|
|
|
anakonda
|
...evo jedan bećarac: e, moj pope, materina diko, čuvaj guzu da te kuruz ne bi piko... |
|
|
|
|
crni bombarder
Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
pedaline 100%, vidio sam........ p.s. anakonda 5+ sjedi. |
|
|
|
|
|
anakonda
|
... ... |
|
|
|
|
|
|