Autor |
Poruka |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
U koje moje tvrdnje?
U tvrdnje da si zaboravio napisati da su ustaše ubijali Židove, slali ih u logore i pljačkali im imovinu. Jesam napisao nešto što nije istina? |
|
|
|
|
|
axe Ukupno postova: 326 Spol: Muško
|
Osječanin je napisao/la: ›
U koje moje tvrdnje?
U tvrdnje da si zaboravio napisati da su ustaše ubijali Židove, slali ih u logore i pljačkali im imovinu. Jesam napisao nešto što nije istina?
|
naravno da jesi.
u ustašama je bilo 28 generala koji su bii židovi.
a više ustaša je bilo u ustašama nego u partizanima.
tvrdnje koje ti navodiš nisu točne i ne mogu se potkrijepiti nikakvim argumentima. |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
axe je napisao/la: ›
U koje moje tvrdnje?
U tvrdnje da si zaboravio napisati da su ustaše ubijali Židove, slali ih u logore i pljačkali im imovinu. Jesam napisao nešto što nije istina?
|
naravno da jesi.
tvrdnje koje ti navodiš nisu točne i ne mogu se potkrijepiti nikakvim argumentima.
|
Ovo je za nijansu gore od Thompsonove izjave kako svoje znanje crpi iz "starih hrvatskih knjiga".
Ako ćemo odgajati portal u skladu sa tolerancijom i humanizmom, ovaj sjekirica (Axe) je zaslužio instant crveni karton, iako još nisam siguran da se čovjek zapravo ne šali (samo to ne zna pokazati).
U svakom slučaju, apeliram na ostale forumaše da ne troše vrijeme na odgovaranje na ove nebuloze, ili loš pokušaj humora. |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
axe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ovo je izjava godine, ide mi u signature |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
moram priznati da sam više puta ovo pročitao i još uvijek ne znam šta da mislim o ovoj izjavi! je li lapsus? je li ironija? je li sarkazam? je li šala? ili samo stara notorna glupost? |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ovo je izjava godine, ide mi u signature
|
...da, vidjela sam i moram priznat da si me totalno zbunio...pomislila sam da mi je opet internet poludio...uf, @Evil - no-no.... |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
U koje moje tvrdnje?
|
naravno da jesi.
tvrdnje koje ti navodiš nisu točne i ne mogu se potkrijepiti nikakvim argumentima.
|
Ovo je za nijansu gore od Thompsonove izjave kako svoje znanje crpi iz "starih hrvatskih knjiga".
Ako ćemo odgajati portal u skladu sa tolerancijom i humanizmom, ovaj sjekirica (Axe) je zaslužio instant crveni karton, iako još nisam siguran da se čovjek zapravo ne šali (samo to ne zna pokazati).
U svakom slučaju, apeliram na ostale forumaše da ne troše vrijeme na odgovaranje na ove nebuloze, ili loš pokušaj humora.
|
Slažem se. Ovo nije loš pokušaj humora. Ovo su samo nebuloze koje više odgovaraju rubrici "vjerovali ili ne" |
|
|
|
|
|
|
U koje moje tvrdnje?
|
naravno da jesi.
|
U svakom slučaju, apeliram na ostale forumaše da ne troše vrijeme na odgovaranje na ove nebuloze, ili loš pokušaj humora.
|
sve što sam rekao istina je i mogu dati imena i prezimena židova koji su bili ustaški generali.
početkom 1945.godine u ustašama je bilo više od 1500.židova.
koliko ih je bilo u partizanima?
jesam postavio teško pitanje?
ustaše uopće nicu bili antisemiti.pavelićeva žena bila je židovka.oršanićeva i žanićeva također.
sve se da lako provjeriti,na vašu žalost.
tako da padaju vaše teze kao kula od karata.
istina je neuništiva.n akraju krajeva,odlazak goldsteina i milanovića na bleiburg sve jasno govori. |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
izgleda da je ipak bio lapsus i da treba pisati:
a više ustaša židova je bilo u ustašama nego u partizanima. |
|
|
|
|
|
|
DonQuijote je napisao/la: ›
|
izgleda da je ipak bio lapsus i da treba pisati:
a više ustaša židova je bilo u ustašama nego u partizanima.
|
naravno da je lapsus.
sa 01.05.1945.godine u ustašama je bilo oko 1500 židova.
koliko ih je bilo u partizanima? |
|
|
|
|
|
anakonda
|
citat s Wikipedije:
"Dio Židova aktivno je sudjelovao u borbi partizanskih odreda, no ne postoje točni podaci."
http://hr.wikipedia.org/wiki/%C5%BDidovi_u_Hrvatskoj
...takodjer iz istog izvora: "U antifašističkom otporu (u partizanima, odnosno narodnooslobodilačkoj borbi) sudjelovalo je 3.143 Židova sa područja današnje Hrvatske i BiH, od kojih je 804 poginulo. Još oko 2000 Židova-neboraca preživjelo je na područjima koja su kontrolirali partizani."
...sad vidim odakle Sjekirica izvlači podatke... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
anakonda je napisao/la: ›
citat s Wikipedije:
"Dio Židova aktivno je sudjelovao u borbi partizanskih odreda, no ne postoje točni podaci."
--------------------------------------------
...takodjer iz istog izvora: "U antifašističkom otporu (u partizanima, odnosno narodnooslobodilačkoj borbi) sudjelovalo je 3.143 Židova sa područja današnje Hrvatske i BiH,
|
nije li u pitanju priturječnost?
prvo se kaže da ne postoje točni podatci,a odmah potom se navode nekakvi podatci? |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...prOturječnost - da...kao što rekoh, nije li to i tvoj izvor podataka? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la: ›
citat s Wikipedije:
http://hr.wikipedia.org/wiki/%C5%BDidovi_u_Hrvatskoj
...takodjer iz istog izvora: "U antifašističkom otporu (u partizanima, odnosno narodnooslobodilačkoj borbi) sudjelovalo je 3.143 Židova sa područja današnje Hrvatske i BiH, od kojih je 804 poginulo. Još oko 2000 Židova-neboraca preživjelo je na područjima koja su kontrolirali partizani."
...sad vidim odakle Sjekirica izvlači podatke...
|
Pa da, iz "starih hrvatskih knjiga". Evo već je otvorio i topic nebuloznog imena i sadržaja. Savjetujem brisanje topica i crveni karton.
Što se tiče ovog topica, sasvim nam je dovoljno što Đapićev sljedbenik Đapića brani da jest ustaša, ali ne i antisemit. Samo naprijed, što više takvih. |
|
|
|
|
|
|
Pa da, iz "starih hrvatskih knjiga". Evo već je otvorio i topic nebuloznog imena i sadržaja. Savjetujem brisanje topica i crveni karton.
|
bolje se uključi u diskusiju,ako misliš da se radi o nebulozama i glupostima,nego što po starom,dobro poznatom,udbaškom maniru,priželjukueš gušenje razgovora. |
|
|
|
|
|
|
|