Autor |
Poruka |
Club tufna Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Kao prvo pozdrav svim forumasima i nasim cestim gostima koju nas uvijek podrzavaju njihovim dolaskom i bez kojih klub ne bi opstao medu nasim ''istocnjackim susjedima''!
Club Tufna vas moli za vasu malu pomoc! Naime, pokusavamo prilagoditi nas program u podrumu vama da bi ste se sto bolje proveli, pa bi nas zanimalo koje bi hrvatske, a koje strane dj-e zeljeli slusati ove godine od elektronske glazbe i od R'N'B & Hip - Hop - a u Clubu Tufna u podrumu? Stoga slobodno komentirajte da nama olaksatate posao i vama bolji provod
Unaprijed zahvalno osoblje Cluba Tufna
P.S.Molimo da se suzdrzite od vasih zelja kao DJ Tiesto, Armand Van Helden... Iako bi ih i mi voljeli slusati malo su iznad nasih financija, a i klub sigurno ne bi mogao primiti sve goste mozda jednog dana i bude netko od jacih imena! Hvala
http://www.tufna.hr/ |
Zadnja promjena: Club tufna; 27.08.2008. 19:51; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
evo pošto vas baš i ne posjećujem (osim u rijetkim nacuganim trenutcima kad moram biti u tvrđi) dofurajte Spliće pod nazivom SymbolOne,znači nisu neke mega zvijezde (malo ljudi uopće zna za njih) znači nisu ni puno para...
SymbolOne-love juice
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A54ARXaHLoo[/youtube] |
Zadnja promjena: justice; 27.08.2008. 19:33; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
ja bi volio slušat top listu sa vh1 pod imenom air guitar anthems. bez zajebancije
ne radi se o elektronskoj glazbi ali zasigurno bi napravili veliki posao.
kad bi organizirali jednu takvu večer red bi dosezao do kvea |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Club tufna Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
MissTake je napisao/la: ›
bilo bi vrijeme da promijenite ofucanu plejlistu koju vrtite već2 godine
ajd malo prošvrljajte po najnovijim stvarima mtv-viva-itd remixi
a dj
tiesto npr.
|
ta playlista na koju ti mislis se ne pusta dolje u podrumu,a sto se toga tice pokusati cu utjecati na sefa da se i gore mjuza promijeni s vremena na vrijeme, nista ne obecavam posto sam zaduezn za podrum ali cu se potruditi |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
slažem se Umom da su domaće snage i više nego dovoljne da se napravi show. I sjećam se kad smo Vlado i ja bili u podrumu da je svaki vikend bio ajme show...ali to su bila neka druga vremena
prizemlje je preloše, 3 pjesme ovog, pa 3 pjesme onog...tipično radijski i tipično bez smisla, umjesto da se naprave polu do jednosatni blokovi da se goste jednostavnije "uvuče" u štih. Međutim, poznajem šefa i ne znam koliko će se situacija u prizemlju popraviti, dok za podrum još uvijek ima tračka nade... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Uma
|
|
|
|
Frost
|
a fala fala iako su danas u igri neki drugi zvukovi, neki drugi trendovi i neki drugi ljudi...
ali ja i dalje vjerujem da se od tog podruma može napraviti predobro mjesto kao što je nekad bilo, ako se toga uhvati netko tko to zaista želi i ima kako napraviti
evo mogli bi zvati momke iz Beograda, idu pod imenom Audionova i jako jako jako su dobri. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Uma
|
|
|
|
Frost
|
Uma ako ideš tamo, onda se vidimo
a pokret se može napraviti uvijek, samo treba dobra promocija i čvrsta koncentracija na cilj |
|
|
|
|
tranzy
Ukupno postova: 292 Lokacija: Osijek (CRO) Spol: Muško
|
Hey,
evo da se i ja nakratko ubacim u ovu malu raspravu.
Ja sam davno radio u Poshu kao rezident, jos 2003. i 2004. godine. To je posebna prica, koja ide jos prije svega sto se tu naveli. To su bila vremena. Neki se sjecaju. Bilo je krcato do samoga kraja (4h) i kada sam morao napraviti fajrunt, svaki put je bilo doslovno divljanje - 'hocemo jos' i slicno. Ta vremena su zasigurno prosla, iako danas, 5 godina poslije, ne mogu reci da je lose u podrumu, barem sto se tice Sky Fusiona.
Vidim da je dosta vas napisalo da zeli slusati domace snage u podrumu, tocnije osjecke perspektivne DJe. Upravo to se i dogadalo od sijecnja ove godine u podrumu Tufne, pod programom Sky Fusion - Basement Sessions. Jednom mjesecno uz moju malenkost (Marko Felinger) svirao je jos jedan DJ iz Osijeka, iznimka je peti Session, gdje nas je bilo troje.
Mali podsjetnik:
w/ Young Miller
w/DJ Omer
w/ Daniel E
w/ Kole McRay
w/ Delight & Danny
Svaki session je bio odlican, a sto se tice posjecenosti uopce nije bilo problema. Znaci, ispostavilo se da tako i najbolje funkcionira podrum - uz domace snage. Iako ne bi bilo na odmet tu i tamo odraditi nesto sa pokojim 'jacim' imenom. Prednost imaju imena bivse Jugoslavije ili iz okolnih drzava. Ako su neke realne zelje iznesene, mozda bi se dalo nesto tu i napraviti. Al sto se tice Basement Session serijala, najvjerojatnije uskoro nastavljamo, buduci da ste do sada jako lijepo podrzavali taj program.
Oni koji imaju account na Myspace-u, mogu slobodno baciti pogled na galerije sa svih Sessiona u podrumu pa se malo podsjetiti kako je to bilo:
http://www.myspace.com/skyfusionproject
Na kraju bih eto samo htio napomenuti da zaista malo promislite, pa bacite komentar/prijedlog vezano za pitanje dovodenja DJa u podrum Tufne, jer postoji mogucnost da Vam se i zelja ispuni, sto bilo iz regularnog programa, sto iz Sky Fusiona.
Lijep pozdrav,
Marko |
|
|
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ja bih voljela slušati u podrumu više funky house zvukove znači plesnu i veselu glazbu a ne nekakav tehno i jednolične zvukove.
Što se tiče DJ-a svejedno mi je samo nek pušta veselu glazbu,kakva priliči suboti navečer,
koja će naterati ljude da plešu,zabave se i ostanu duže. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
|
|