Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Obzirom na to kako su izdali vlastiti narod, uopće me ne bi čudilo da je ustaški pokret bio židovska organizacija (gledano kroz posve prirodan stav jednog prosječnog katolika - hrvata, jelte) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
axe Ukupno postova: 326 Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Obzirom na to kako su izdali vlastiti narod,
|
zanimljiva tvrdnja,ali na žalost je samo zlonamjerna laž koja se ne može argumentirati.
dakle,argumente na sunce ili će ispasti da ste zlonamjerni,antihrvatski orijentiran lažov? |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
axe je napisao/la: ›
zanimljiva tvrdnja,ali na žalost je samo zlonamjerna laž koja se ne može argumentirati.
dakle,argumente na sunce ili će ispasti da ste zlonamjerni,antihrvatski orijentiran lažov?
|
Argumenti? Misliš nešto kao Bleiburg ili što?
Jer do sada nisam vidio nijednog argumenta sa tvoje strane koji bi bio uvjerljiviji od sraćkanja kvazi intelektualaca po desničarskim glasilima i blogovima. A to baš i ne drži vodu... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
pa @axe ti si car,još uvijek se kolješ s ljudima i neshvaćaš da nisi u pravu,
svaka ti dala... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
axe je napisao/la: ›
dakle,argumente na sunce ili će ispasti da ste zlonamjerni,antihrvatski orijentiran lažov?
|
Argumenti? Misliš nešto kao Bleiburg ili što?
Jer do sada nisam vidio nijednog argumenta sa tvoje strane koji bi bio uvjerljiviji od sraćkanja kvazi intelektualaca po desničarskim glasilima i blogovima. A to baš i ne drži vodu...
|
priča da su ustaše izdale svoj narod je neutemeljena glupost i laž.ti si to ustvrdio,a ja zamolio neke dokaze koji bi potvrdili tu tvrdnju,ali nisam ih dočekao. |
|
|
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
...ajde aksić učini nam uslugu i skoči u dravu...u papučicama...betonskim... |
|
|
|
|
|
|
daddos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...ajde aksić učini nam uslugu i skoči u dravu...u papučicama...betonskim...
|
ne budi zao,molim te.pokušaj ostai uljudan i normalno komuniciraj.ja znam priznati pogrešku ako mi se ukaže na nju i spreman sam to učiniti.na tebi je da mi ukažeš na moje greške.....ako ih ima.
ima li ih? |
|
|
|
|
|
daddos
|
...ne treba tebi nitko da ti kaže gdje griješiš,
tebi treba ozbiljna stručna pomoć...tipa čiko u bijeloj kuti i znaš ona košuljica što se kopča otraga...pa neka oni traže greškice ...
...a ima li ih?.. ima ima... |
|
|
|
|
|
|
...ne treba tebi nitko da ti kaže gdje griješiš,
tebi treba ozbiljna stručna pomoć...tipa čiko u bijeloj kuti i znaš ona košuljica što se kopča otraga...pa neka oni traže greškice ...
...a ima li ih?.. ima ima...
|
zbog čega,dado? |
|
|
|
|
|
daddos
|
...ma znaš nekako mi se sve više čini da si ustvari ti u pravu...uf kako smo bili slijepi da nismo vidjeli da u cijeloj priči brčić adolf i njegovi pomagači vele heroj benito i ostali ustvari bili pravi pozitivci,e i što je imao sreće što je mogao surađivati sa antom...zamisao je bila vaka-kada bude bilo sve naše onda čemo fino saditi mirišljavo cvijeće živjeti kao bubreg u loju i dolaziti na kupanjac na staru talijansku obalu dalmaciju..a tko nema prava krvna zrnca uvijek može završiti u apartmanskom naselju jasenovac..ajd aksić nastavi ti sa otvaranjem naših okica... |
|
|
|
|
|
|
...ma znaš nekako mi se sve više čini da si ustvari ti u pravu...uf kako smo bili slijepi da nismo vidjeli da u cijeloj priči brčić adolf i njegovi pomagači vele heroj benito i ostali ustvari bili pravi pozitivci,e i što je imao sreće što je mogao surađivati sa antom...
|
ante pavelić i sve istaknutije ustaše jasno su se odredile po pitanju nacizma,fašizma i komunizuma.
na svo troje gledali su negativno
i ja sam citirao te njihove izjave.
daj mi ti sada,molim te,citiraj neke njijhove izjave u kojima se o fašizmu,nacizmu ili komunizmu izjašnjavaju pozitivno?
unaprijed sam ti zahvalan na trudu. |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
e aksić prebaciću se na ovaj topic s onog glazbenog,na onaj na koji mi nisi ništ mogao odgovoriti jučer,vidiš tvoj problem je što nemaš pojma o fašizmu i nacizmu,
trkeljaš neke gluposti cijelo vrijeme ali ovo je najveća-
"jučer ti smeta crna legija,sutra će ti smetati 204 vukovarska."
kako netko može ovako šta napisati,pa s tim gaziš sve protiv čega su se ti dečki u vukovaru borili,a oni su se borili upravo protiv srpskog fašizma,koji nije uopće daleko od fašizma tvojih ljubljenih ustaša |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
daddos
|
..da gledali su...ali su na to samo gledali...a radili su nešto drugo,treće i četvrto...ajd da stvarno završim sa ovom idijotarijom i da spomenem da je član obitelji skončo u jasenovcu tako da jebem tebe i veličanje ustaša..ok? |
|
|
|
|
|
|
justice je napisao/la ( Pogledaj post): ›
e aksić prebaciću se na ovaj topic s onog glazbenog,na onaj na koji mi nisi ništ mogao odgovoriti jučer,vidiš tvoj problem je što nemaš pojma o fašizmu i nacizmu,
trkeljaš neke gluposti cijelo vrijeme ali ovo je najveća-
"jučer ti smeta crna legija,sutra će ti smetati 204 vukovarska."
kako netko može ovako šta napisati,pa s tim gaziš sve protiv čega su se ti dečki u vukovaru borili,a oni su se borili upravo protiv srpskog fašizma,koji nije uopće daleko od fašizma tvojih ljubljenih ustaša
|
zar se nisu i ustaše borile protiv srpskog fašizma? |
|
|
|
|
|
|
|