Autor |
Poruka |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
axe Ukupno postova: 326 Spol: Muško
|
Uma je napisao/la ( Pogledaj post): ›
axe je napisao/la: ›
odakle se pokušavam izvući?
|
ajd malo razmisli,duboko udahni....probaj se vratiti par stranica unazad i možda shvatiš nešto....ajde....
|
zamjenila si me sa nekim.
nikog živog ovdje ne poznajem. |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
|
nikog živog ovdje ne poznajem.
|
dobro je....nadoći ceš ti vec jednog dana....
|
neću nikad |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
|
to ti mislis,stvarno pokusaj razmisliti jos jednom |
|
|
|
|
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
U.... bed mi je! Moram se sakriti... |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
hyppolita je napisao/la: ›
U.... bed mi je! Moram se sakriti...
|
Opet ćemo te naći.
Nemožeš pobjeći od svog stvarnog života |
|
|
|
|
hyppolita je napisao/la: ›
U.... bed mi je! Moram se sakriti...
|
ako dođe,napravi se mrtva pa će otić |
|
|
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
axe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
odakle se pokušavam izvući?
|
ajd malo razmisli,duboko udahni....probaj se vratiti par stranica unazad i možda shvatiš nešto....ajde....
|
|
...e moj aleksa vataj se ti neke druge teme...i ovdje ispadaš glupson... |
|
|
|
|
|
|
da odem na temu o sisama i privatim se? |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
ja sam imo nadimak zla tratinčica prije 3-4 godine i onda je jedna ne kreativna glupačetina uzela taj nick tak da ne dođe do zabune, da ne misli netko da je to ista osoba.. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam imo nadimak zla tratinčica prije 3-4 godine i onda je jedna ne kreativna glupačetina uzela taj nick tak da ne dođe do zabune, da ne misli netko da je to ista osoba..
|
imamo mi dokaze da se radi baš o tebi, 100ga nemoj se sada tu izmotavati, ne pušimo mi te fore forice tipa nisam ja
|
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
zla_tratinčica
|
Elena_Os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam imo nadimak zla tratinčica prije 3-4 godine i onda je jedna ne kreativna glupačetina uzela taj nick tak da ne dođe do zabune, da ne misli netko da je to ista osoba..
|
imamo mi dokaze da se radi baš o tebi, 100ga nemoj se sada tu izmotavati, ne pušimo mi te fore forice tipa nisam ja
|
ak imate dokaze, onda bravo za vas, volio bih i ja vidjeti taj video, nemam vise bacat majmuna na sta xD |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
ak imate dokaze, onda bravo za vas, volio bih i ja vidjeti taj video, nemam vise bacat majmuna na sta xD
|
u još par tema se spominješ..ne znam sad gdje su točno, nadam se da će netko od starijih članova pripomoći i linkati ih...ovo stvarno nismo očekivali..bilo bi ti najbolje da zatražiš admina promjenu nicka ako doista nemaš putra na glavi |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
zla_tratinčica
|
|
|
ak imate dokaze, onda bravo za vas, volio bih i ja vidjeti taj video, nemam vise bacat majmuna na sta xD
|
u još par tema se spominješ..ne znam sad gdje su točno, nadam se da će netko od starijih članova pripomoći i linkati ih...ovo stvarno nismo očekivali..bilo bi ti najbolje da zatražiš admina promjenu nicka ako doista nemaš putra na glavi
|
ja na glavi imam samo kose.. i zašt da ja mjenjam nick zbog nekog tko je prije bio registriran na forumu i radio sranja pod istim nickom.. nikad nisam bio tu registriran do prije par dana i sad da mjenjam nick koji je ionak netko od mene prekopiro davno..
oladi lagano.. |
|
|
|
|
|
|
|