Autor |
Poruka |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
blagoslovljen bio, gospon mungos! eto ubo si u bit! bravo |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Svi procitajte sto je napisao Leteci!
Sazeo je cijelu raspravu u jedan post... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
super_leptir
Ukupno postova: 203 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
kao prvo Isus i sam kaze da ako mu ne vjerujemo da provjerimo! znaci ni Isus ti ne kaze da ne sumnjas, niti da uzimas sve zdravo za gotovo i zreli vjernik to i cini.
kao drugo sto se tice zemlje i ravne ploce i kao i heliocentricnog sustava... Crkva (kao i sav ondasnji svijet) se tada ravnala po saznanjima koji su im tada ostavili filozofi i znanstvenici onih vremena i vremena prije njih. no dosli su ljudi koji su rekli zemlja nije ravna ili sunce se ne okrece oko sunca. onda je Crkva rekla okay... ako nije tako dokazite da je drukcije. i naravno da nije mijenjala pricu sve dok nije bilo dokazano drucije. hvala Bogu! no kada je postalo ocito da je zemlja okrugla i da se zemlja okrece oko sunca i Crkva je to prihvatila. isto kad i sav ostali svijet. a to sto Crkva ne skace na svaku loptu svakako nije mana, jer bi inace mijenjala svoje misljenje svaki puta kada neki smaoprozvani znastvenici dodju do nekih ideja.
gaap lijepo si rekao da te Crkva ne zanima... a sto se onda brate pjenis?!?! to nije tvoje dvoriste, i nije tvoj problem. budi ti clan Crkve pa da te onda vidim kako je to lako! e jesi frajer! lako je izvana stojat i govoriti ovo ti ne valja ono ti ne valja! lako je biti general poslije bitke! |
|
_________________ Sve je moguće osim onog što je nemoguće! |
|
|
|
super_leptir
|
a leteci mozda ne zna koliko ta ista Crkva odvaja sredstava za izgradnji istih, koliko pomaze i onda kada drugi ne pomazu... e sada je jedina rauzlika sto ce to politicar ili poduzetnik napraviti na televizijia Crkva nece!
Isus kaze: Neka ti ne zna lijevica sto radi desnica kada dajes milostinju! Daj u skrovitosti i Otac tvoj koji je u skrovitosti ce ti i vratiti!
To sto oni voze dobre aute neka voze. I to im je obecao Isus, a tko ima problema s time neka se obrati osobno Njemu! |
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
super_leptir je napisao/la: ›
gaap lijepo si rekao da te Crkva ne zanima... a sto se onda brate pjenis?!?! to nije tvoje dvoriste, i nije tvoj problem. budi ti clan Crkve pa da te onda vidim kako je to lako! e jesi frajer! lako je izvana stojat i govoriti ovo ti ne valja ono ti ne valja! lako je biti general poslije bitke!
|
and the answer is:
gaap je napisao/la: ›
Ne zanima me ni crkva i zaista poštujem one koji vjeruju, ali dozvoli da ne mogu šutjeti kada je u pitanju licemjerje.
|
|
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
Circa
|
Isus je svecenicima obecao dobre aute?! (U prenesenom znacenju bi to bilo neko izobilje)
Huh?! |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
super_leptir
|
gaap je napisao/la: ›
Ne zanima me ni crkva i zaista poštujem one koji vjeruju, ali dozvoli da ne mogu šutjeti kada je u pitanju licemjerje.
|
kao sto rekoh lako je biti general poslije bitke! |
|
|
|
|
|
super_leptir
|
obecao im je 100struko na zemlji svega cega se odreknu u Njegovo ime! |
|
|
|
|
Circa
|
kao sto rekoh lako je biti general poslije bitke!
|
Koje bitke? |
|
|
|
|
super_leptir
|
u prenesenom znacenju ta znaci da je lako govoriti kako treba i gdje je netko drugi pogrijesio, a sam se nisi okusao u tome. |
|
|
|
|
Circa
|
Nisam se okusao u svecenickom poslu ili kupovini skupih automobila? Na sto mislis, mozda i jedno i drugo? |
|
|
|
|
Circa
|
Pa uostalom i ti to radis, samo sto si ti sebi uzeo za pravo meni soliti pamet, a objesniti mi da ja ne smijem drugima. Jesi to naucio od nekog svecenika? |
|
|
|
|
super_leptir
|
to sam govorio gaapu koji je vrlo lak na okidacu kada treba kritizirati druge kako lose rade svoj posao! a sam niti ne ide u Crkvu. |
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
to sam govorio gaapu koji je vrlo lak na okidacu kada treba kritizirati druge kako lose rade svoj posao! a sam niti ne ide u Crkvu.
|
ma, daj prestani! zar ja moram ići u crkvu lizati oltar da bih znao šta pop vozi i koliko taj auto košta!? ZADNJI PUT: ne govorim o crkvi i tvojoj vjeri nego o licemjerju! |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
super_leptir
|
o kakvom licemjerju ti govoris??? |
|
|