Monstrum je napisao/la:
svi vi koji ih branite jebo vas sve i tonson u škoro u dupe da se opet zarati prvi bi bili u njemačkoj il australiji i branili bi rvacku svojim "krasnim" glasom i zarađivali još masnije pare dok bi drugi bljuvali krv za njih majku im jebem profitersku.
koji su kurac oni napravili za ovu državu, ništa, samo je sramote svojom pojavom i svojim sranjima koja im izlaze iz usta svaki put kad ih otvore.
super su i onaj ustaša i onaj klaun.
pare tuku na vašoj muci dabogda crkla obojica jebo vas i hdz i dijaspora i 20% mrtvih koji su glasali za njih u bosni majku im jebem svima prodali su i razjebali cijelu državu a tu ih branite gamad usrana podavili se dabogda svi u svojim govnima.
šta hdz, i hdz i sdp i hdssb i sds i penzići i hss i hns sve ih treba pozatvarat u onaj usrani sabor i pustit ciklon b jebo im pas mater svima.
rade 20 dana na godinu a cijelu godinu primaju 15-20000 kn plaće, a da je to samo plaća, to je samo 1/5 zarade koju još mlate po nadzornim odborima u čije su se fotelje zabili i umjesto da rade nešto te iste firme propadaju i propadaju i ljudi otkaze dobijaju. radni ljudi koji hoće kruha na stol stavit svojoj djeci a ne mogu jer IH GOVNA POTKRADAJU i ljetuju svuda i voze se jahtama i skupim autima koje mi svi plaćamo majku im jebem da im jebem majku
i onda ih branite, branite ih hdz je super hdz je zakon sjebali su sve pička im materina da im pička materina
Amen. Svaka čast!
[/qu opusteno monstrume,dobices kap na srce decko;-) samo smireno,to je nama nasa borba dala,sad je kasno za kukat....a,samo da ti kazem nesta....KADA JE MARKO PERKOVIC VOZIO PORSHE,mnogi nisu znali da opce postoji taj auto(prije rata je dobio od tate koji je radio u njemackoj mu)tako da je doticni pjevac imao novaca i prije rata..MARKO PERKOVIC -ZAKON..a ova shaka jadnika sto ga nevoli....istinski marka zaboli....MANJINA STE DECKI:-) ima cajka u patici,ajmo 3 piva i niko ravan hahahha,pacenici obicni...geniiiii geniiiiii kameniiiiiiii hahahah,ah sto ga volim mmmmm
kolko vidim još nisi ni svladala osnove baratanja kompjuterom, viš lijepo stisneš quote šta hoćeš quotat i onda iza di piše [/quote] tamo pišeš srce ne ispred toge, ne brisat okolo onda ti ispadne ovako kako je znaš srčeko
ajde sad ponovi lijepo stisneš quote i onda lijepo iza pišeš, jel sad malo jasnije, a dobro bit će ti jasnije kada ti počnu rast dlačice na genitalijama i kad budeš bila kompetetntna komunicirat s ljudima o nekim pitanjima aj sad lijepo odeš do cd playera i stisneš ono dugme onaj obrnuti trokut to ti je play srčeko pa si lijepo pusti "ja ustaša otac komunista ubiću ga isusa mi krista"
p.s. cajke su isti kurac ko i tonson isti turbo folk treš i ne trujem si osjetilo sluha ni jednim ni drugim otrovom, eto da ti bude lakše pošto vidim da si kivna i gnjevna, a nitko ko je ovdje komentiro išta ne sluša cajke s toga mislim da se samo brukaš i ostavi se kompjutera i odi si urezivat ja sam adezeovka i ponosim se time i ja ću jednom glasat za adeze
Joj sto volem ljude koji sa 30 godina voze porshea sto ga je tata u njemi kupio-bravo thompsone sto sposobnog tatu imas.
Srecice mala deder ti mamu pitaj jesi li babicu na glavu kojim slucajem ispala.
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti
KADA JE MARKO PERKOVIC VOZIO PORSHE,mnogi nisu znali da opce postoji taj auto(prije rata je dobio od tate koji je radio u njemackoj mu)tako da je doticni pjevac imao novaca i prije rata..
i mi imamo filips televizor, a mama mi je jučer kupila abibas trenirku
.....
eh volim kad tatica kupuje sinu autić
Nazvala sam tu osobu budalom zbog neosnovanog vrijeđanja druge osobe, a ne zbog političkog uvjerenja. Ponavljam! Nije mi bitno tko je kako politički orijentiran, ali vrijeđati drugu osobu nije u redu. I zato sam ja na njegovo vrijeđanje njega nazvala budalom da malo vidi kako je to.
mikka je napisao/la:
Nazvala sam tu osobu budalom zbog neosnovanog vrijeđanja druge osobe, a ne zbog političkog uvjerenja. Ponavljam! Nije mi bitno tko je kako politički orijentiran, ali vrijeđati drugu osobu nije u redu. I zato sam ja na njegovo vrijeđanje njega nazvala budalom da malo vidi kako je to.
mikka je napisao/la:
Koje ste vi budale....
Da je više ljudi kao Škoro bar...
Živio Škoro i živio HDZ!
mikka je napisao/la:
Ja nisam među tima koje nazivaš "gospoda", isti sam porezni obveznik kao i ti i nemam 2 mjeseca godišnjeg odmora. Riječ je jednostavno o tome tko je najbolji od plitičara i najvažnije tko MOŽE voditi državu. Pa sad ti pogledaj: imaš 2 jake stranke, ostale su preslabe. E sada, ako moram birati između HDZ (oličenje hrvatstva) ili SDP (oličenje komunizma) radije ću HDZ.
Baš me zanima što ti znači to "oličenje hrvatstva" po čemu???
Želim pokazati narodu da, kao što mi nije bilo stalo do saborske plaće, tako mi nije stalo ni do mirovine, dva mjeseca godišnjeg odmora i jeftinih obroka. Nismo baš svi takvi kakvima političare prikazuju mediji. Isto tako mi nije stalo da budem gradonačelnik, nego da budem koristan. Možda sam preveliki romantičar, no želio sam nešto promijeniti. Duboko sam uvjeren da se još uvijek može nešto napraviti, no mora biti dobre volje koju ja danas ne vidim. U tom mijenjanju moramo sudjelovati svi - dodaje Škoro.
Pa dragi moj stranka kojoj pripadas je na vlasti, hade bori se, budi koristan, promijeni nesto - ako ne u gradu, onda u Saboru! Pa neces valjda samo tako odustati!
mikka je napisao/la :
Nazvala si sreco vise osoba ovdje bualama,sto nije ni malo lijepo niti u zivotu niti u online komunikaciji,ovaj forum sluzi tome da razmjenimo misljenja,vidimo kako razmisljaju i disu ljudi oko nas,jos ces u zivotu naici na jako puno ljudi razlicitog misljenja od tvog.Svakog ces nazvati budalom?Bas i nebih rekla,mozda in live nisi tako hrabra.
Malo tolerancije nebi bilo na odmet!
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti
HRVATSKA je u šoku! Miroslav Škoro povlači se iz politike. Zbog moralne obveze. Zbog negativnosti medija. Zbog pokvarenih političara. Zbog liječnika. Zbog Nerona koji je zapalio Rim. I tko zna čega još. Ali činjenica je bolna, koliko (ni)je i neumitna: ovaj pjevač/zabavljač/predsjednik uprave/odlikovani konzul/ekonomist/građevinar/piko maskota napušta politiku i vraća se onome za što misli da mu najbolje leži - zgrtanju love. Pardon, skladanju glazbe.
Jednostavno nije više mogao podnijeti tu sramotu sjedenja u Hrvatskom saboru. U životu je svašta radio - glupirao se u Večernjoj školi i na Story Supernova Music Talentsu - ali ovakvu vrstu poniženja nije mogao trpjeti. Stoga upravo iz moralne obveze prema svojim biračima iz 4. izborne jedinice koji su ga birali na listi HDZ-a nije izdržao do kraja mandata u zgradi Hrvatskog sabora (koju vehementno uspoređuje sa crkvom i naziva "svetinjom"), već se zbog te iste "moralne obveze" odrekao najveće časti i saborskog mandata.
Odlazi zbog nečega što su učinili drugi, on nije učinio ništa
Nemojte ga krivo shvatiti. Ne odlazi Škoro zbog nečega što je skrivio, zato što se ogriješio o moral i etiku, zbog nekog skandala ili afere. Upravo suprotno. Odlazi zato što nije učinio ništa. Doslovno. Zbog nečega što su učinili drugi. U prvom redu, mediji. Naljutio ga je njihov "negativizam", jer oni zlonamjerni kakvi jesu stvaraju dojam da su "svi političari lopovi". "Nikad me", kaže on, "novinari nisu zvali da me pitaju što radim u politici, za što se zalažem, a sad kad sam od toga odustao, svi me zovu i pitaju zašto".
Dakle, Škoro je svima dao do znanja da u politici nije bio zbog hrvatskih građana i svojih birača, već samo zbog medija koji - prokleti bili! - nisu pokazivali ni najmanje interesa za njegov rad. Ignoriranje je išlo toliko daleko da o njemu kao političaru ne samo da nisu napisali "ništa negativno", već nisu pisali - uopće. Budući da kod Škore nisu pronašli ništa - ni dobro, ni loše - on je odlučio solidarizirati se s uprljanim političarima i jednostavno se okaniti ćorava posla. Nije to za njega. Reklo bi se, nema tu kruha.
Demagogija dostojna punokrvnog HDZ-ovca
Kako se moglo očekivati, argumentacija nije samo originalna, već i nemušta. O (ne)uvjerljivosti da se i ne govori. Populizam i demagogija dostojni punokrvnog političara. Pogotovo HDZ-ovca. Iako je od svog izlaska iz Sabora želio napraviti spektakl (kao i od svega što je radio), reakcija njegova stranačkog šefa Ive Sanadera bila je sasvim prikladna: "Ako odluka bude konačna, Škoru će u Saboru naslijediti njegov zamjenik s izborne liste, kako je i predviđeno zakonom". I gotovo. Škoro je ionako svoju svrhu ispunio u predizbornoj kampanji, dok je ulazak u Sabor bila tek nuspojava. Od samog početka trebao je biti mamac za birače, a ne kreator državne politike. Dakle, Škoru nije ozbiljno shvaćao ni njegov stranački šef, pa zašto bi to činio bilo tko drugi.
Za to doista nema nikakvog razloga. Ulazak Miroslava Škore u politiku bio je farsa, farsa je bilo njegovo sjedenje u saborskim klupama, pa bi bio red i da njegov izlazak bude farsa. Bio je to proračunat promotivni potez s obje strane, čak više njegove nego HDZ-ove, jer on u svom životu nije radio ništa što mu ne bi donijelo konkretnu korist. Hladna računica prije bilo kakvih ideala.
Recimo, u svim dostupnim životopisima mudro prešućuje godinu kad se s prve linije bojišnice u SAD i Kanadi vratio u svoju voljenu Hrvatsku, sve kako se ta neugodna činjenica ne bi ispriječila njegovu iskrenom i dobro naplaćenom domoljublju. Zato mudro navodi točnu godinu (1995.) kad je postavljen za konzula u Mađarskoj, kao što se pretjerano hvali svojim odličjima (izloživši čak i njihove fotografije!).
Nije on kao drugi političari
Proračunato je bilo i njegovo gostovanje u svim onim smiješnim emisijama, u Večernjoj školi, a još više na Story Supernova Music Talents, gdje je pred nacijom (neuspješno i iznimno bolno) brusio svoj šarm i nepatvorenu duhovitost. Proračunato je bilo i njegovo prijateljstvo s Thompsonom, sve dok se "bratstvo i kumstvo" nije spotaklo o hrpe para zarađenih na prodaji domoljublja. Proračunat je bio i njegov glazbeni uspjeh i goleme naklade albuma u vrijeme dok je bio predsjednik uprave Croatia Recordsa. Proračunato je bilo i njegovo zbližavanje sa Sanaderovim HDZ-om, jer je ono moglo otvoriti nove horizonte u karijeri. Jednako tako, proračunat je i njegov naprasni (i još važnije, pompozni) izlazak iz politike, pod pažljivo smišljenom krinkom pravednika i čistunca. Nije on kao drugi političari, on je pošten, čist ko suza, gnjevni pravednik, populist i demagog.
Gdje su ideali? Rad za opće dobro? Domoljublje? Desničarenje? U novčaniku. Nije Škoro tek sada otkrio da je politika prljav posao i da se mediji pale na skandale, već je tek sada shvatio da je upao u krivu političku priču. Koja ne donosi ni ugled, a bogami ni lovu. I zato se Škoro vraća na staze stare slave, ako ih još može dostići. Ovaj eksperiment nije uspio, aktivno bavljenje politikom manje je profitabilno od koketiranja s politikom, pa stoga valja što prije umanjiti štetu.
Ako već ne mari za svoje birače, za hrvatske građane koje zastupa u Saboru, za stranku koja ga je tamo ugurala, za obećanja koja je dao, Miroslav Škoro pokazao je da itekako dobro vodi računa o samome sebi. I to je u redu. Nije u redu što sve to pravda moralnim razlozima. Moral sa svim tim ima najmanje veze.