Autor |
Poruka |
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
ta vedrana je isfrustrirana, *, *, ocajnica u menopauzi koju jadnu tako * nitko nije uspio, pored njene tvrdoglavosti, nauciti voljeti nekog drugog osim sebe same - Boze sacuvaj da ovakve * imaju djece!!! |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
eldiablo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Boze sacuvaj da ovakve krave imaju djece!!!
|
Bože sačuvaj kakvu svu djecu (idiote) rode te "krave".. |
|
|
|
|
|
obyzouth
Ukupno postova: 139 Spol: Žensko
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
eldiablo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Boze sacuvaj da ovakve krave imaju djece!!!
|
Bože sačuvaj kakvu svu djecu (idiote) rode te "krave"..
|
Djeca nisu pisala pismenu zamolbu da se rode A istina jest da većina njih ispadnu kako ispadnu i drže se iste te mamine suknje koliko god mogu, jer uostalom mama ih je tome i naučila. A onda se buni zašto su joj djeca takva.
Takve žene su mi jadne, al' još jadnije mi je društvo koje aksiomira da su samo žene zadužene za odgoj djece. |
|
_________________ I do it because I can. I can because I want to. I want to because...Anonymous said I couldn't! |
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
snaša je napisao/la: ›
Negativna strana majčinstva..ima i pozitivna..i žao mi je što postoje takve majke koje ne uživaju u tom(u roditeljstvu globalno)..promašile su svoj poziv...iskreno mi ih je žao.
Bolje bi bilo za njih a i za njihovu djecu da nisu ni rodile.
|
Svima nama nešto u životu ide, nešto ne ide.. Nešto volimo više, nešto manje.. Kad je rađala sigurno nije znala da joj majčinstvo neče baš dobro "leći", no to ne znači da ne voli svoju djecu.. jednostavno su joj njena komocija i želje, putovanja u ovo slučaju, draža, više je ispunjavaju od djece..
Ja to mogu razumjeti.
|
Sasvim se slažem s tobom..zato mi i je žao..što na vrijeme nije otkrila što više voli.
Nije svaka žena stvorena da bude majka.
I ja ju/ih mogu razumjeti..ali mi ih je i žao. |
|
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Ma bez veze pljujete po Vedrani, ona će napisat svašta što će uzburkat duhove i prodat knjigu. Uvijek ide kontra nekakvih uvriježenih mišljenja i tobožnjih moralnih normi. Djela su joj puna sarkazma i isprdavanja malograđanskih normi. To što ona kao spisateljica piše u svojim djelima, uopće ne mora biti njen osobni stav o dotičnoj temi. Tko ju ne razumije, ne mora ju ni čitati.
A sve i da ima takvo mišljenje, ima na to pravo i tko ste vi da zbog toga po njoj pljujete? |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
mademoiselle Ukupno postova: 18 Spol: Žensko
|
Janis je napisao/la: ›
Ma bez veze pljujete po Vedrani, ona će napisat svašta što će uzburkat duhove i prodat knjigu.
|
slažem se,,upravo zbog ekscentricnih nastupa ju svi i znamo,, ona ide principom crno-bijelo...sivoga nema,,jer je sivo dosadno.....sivo se neprodaje! |
|
|
|
|
|
Drobimir
Ukupno postova: 32 Spol: Nebitno
|
žene se sve više boje braka...hmmmm. žene su se oduvijek bojale braka s kretenima. pošto je kretena sve više, normalno je da ih ima više koje se boje braka. čista matematika. zato dragi moji suspolnjaci, nemojte bit kreteni pa će sve bit ok. |
|
|
|
|
|
blaster-x Ukupno postova: 16 Spol: Muško
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Vedrana Rudan je urnebesna spisateljica, ali to što ona piše ili baljezga po medijima treba gledati samo kao razbibrigu, a ne klimati potvrdno na njene riječi. Valjda je svatko tko iole razmišlja o braku dovoljno kompetentan da sam razvija svoje stavove. Ili strahove. Ne treba nam babica da bi donijeli odluke. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
krtica Ukupno postova: 47 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Kad muškarci budu kuhali, peglali, prali prozore i šta već sve ne žene se više neće bojati braka. Ja se zapravo bojim obveza. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
krtica je napisao/la: ›
Kad muškarci budu kuhali, peglali, prali prozore i šta već sve ne žene se više neće bojati braka. Ja se zapravo bojim obveza.
|
Onda je mozda najbolje da se vratis svojoj mamici i pricekas jos jedno 10-20 godina dok se ne naucis samostalnosti.
Btw. emancipacija nije pojam koja oznacava nezrelu osobu nesposobnu za samostalan zivot, kao sto mnoge cure misle. |
Zadnja promjena: Leteci mungos; 17.09.2008. 16:22; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
Pa zato i živim s mamicom i taticom. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Pa zato i živim s mamicom.
|
Odlicno. Jos da ne nadjes nekog papka koji ce za shaku mufa prodati ego i postati najnizi moguci crv i evolucija bi mogla napraviti korak naprijed. |
|
|
|
|
|
Zgodna teorija. Ti sigurno peglaš i spremaš ženici? |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Zgodna teorija. Ti sigurno peglaš i spremaš ženici?
|
Nemam zenicu. Zenice imaju takvi koji naidju na curice kojima se gadi prati sudje, gadi im se spremati, ne bi cistile kupatilo, ne bi (i ne znaju) kuhale, jer su one moderne, emancipirane i super-cool ribe.
Kad zivis solo u gajbi, onda s vise ili manje spretnosti moras to sve skupa ciniti. Ako ni zbog koga drugoga, onda zbog sebe ili zbog onih koji povremeno borave u tom brlogu, makar samo na oltaru njeznosti i srece. |
|
|
|
|
|
|