Autor |
Poruka |
axe Ukupno postova: 326 Spol: Muško
|
mikka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zlusch je napisao/la: ›
Da, gadno je podsjećati se toga.... stvarno je bilo ogavno i za pomisliti u to doba što se događalo.
Mada, da se Tuđika povukao 1993. kad mu je bilo vrijeme, mislim da bi u glavama ljudi ostao ono što je i trebao ostati - jedan od stvaratelja suvremene hrvatske države i prvi hrvatski predsjednik.
Ovako će ga pamtiti kao lopova i strojobravarevog kopiranta. Jebiga.
|
Pa malo si se zajebo...Recimo meni, a i hrpi ljudi koje znam, će ostati tvorac suverene hrvatske države i najveća Hrvatina od svih nas koji danas živimo u državi koju je TUĐMAN stvorio. Ne razumijem kako možeš biti nezahvalan nakon svega što je učinio. Priča se, opljačkao je državu...Ponavljam priča se... I da je, više joj je dao nego što joj je oduzeo.
|
dao joj je hag i međunarodu izolaciju |
|
|
|
|
|
mikka Ukupno postova: 95 Spol: Žensko
|
Ne znam kako ti gledaš na sve to, ali meni je Tuđman legenda bio i ostao. Kad se njegovo ime spomene, sjetim se 90-ih i njegove uloge u stvaranju države. On je volio Hrvatsku više od ičega, najveći je domoljub. Ja se ne stidim priznati da ga volim kao vlastitog oca. |
|
|
|
|
|
|
mikka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne znam kako ti gledaš na sve to, ali meni je Tuđman legenda bio i ostao. Kad se njegovo ime spomene, sjetim se 90-ih i njegove uloge u stvaranju države. On je volio Hrvatsku više od ičega, najveći je domoljub. Ja se ne stidim priznati da ga volim kao vlastitog oca.
|
pa koja je bila njegova uloga?
veću ulogu je odigrao stjepan mesić |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
mikka je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
Mada, da se Tuđika povukao 1993. kad mu je bilo vrijeme, mislim da bi u glavama ljudi ostao ono što je i trebao ostati - jedan od stvaratelja suvremene hrvatske države i prvi hrvatski predsjednik.
Ovako će ga pamtiti kao lopova i strojobravarevog kopiranta. Jebiga.
|
Pa malo si se zajebo...Recimo meni, a i hrpi ljudi koje znam, će ostati tvorac suverene hrvatske države i najveća Hrvatina od svih nas koji danas živimo u državi koju je TUĐMAN stvorio. Ne razumijem kako možeš biti nezahvalan nakon svega što je učinio. Priča se, opljačkao je državu...Ponavljam priča se... I da je, više joj je dao nego što joj je oduzeo.
|
Nisam se zajebao.... ja sam samo bio svjedok tog vremena, gutač prašine i onaj kojeg je direktno pogodila Tuđikina strahovlada.
Nije on opljačkao državu nešto posebno.... kužim da svaki diktator mora sebi i svojoj familiji omogućiti nelegalno zgrtanje para, ali ovo što je Tuđika radio i zagovarao... ružno je i protiv interesa moje zemlje koju on NIJE stvorio sam - stvorili smo je svi mi koji smo sudjelovali u stvaranju. |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
zlusch
|
Ne znam kako ti gledaš na sve to, ali meni je Tuđman legenda bio i ostao. Kad se njegovo ime spomene, sjetim se 90-ih i njegove uloge u stvaranju države. On je volio Hrvatsku više od ičega, najveći je domoljub. Ja se ne stidim priznati da ga volim kao vlastitog oca.
|
Onda voliš, barem kao strica, i onog strojobravara koji je 1974. krenuo sa stvaranjem neovisne hrvatske države.
A zahvaljujući njemu nismo bili sirotanovići i gladoši kao Mađari, Česi i ostali koji su Visarionoviču rekli "da", već ekipa koja je vozila aute, imala prepune samoposluge i išla na ljetovanje svake godine. |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
|
|
|
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Onda voliš, barem kao strica, i onog strojobravara koji je 1974. krenuo sa stvaranjem neovisne hrvatske države.
|
ajme kako lako ti usvojiš floskulu.
nije točno da je čopko 1974.godine napravio preduvjete za slobodnu hrvatsku državu.
točno je ovo:
zavnoh nikada nije donio odluku o ulasku hrvatske u 'novu' jugoslaviju.
odluku je donio avnoj,da hrvatska ostaje dijelom velike srbije,odnosno jugoslavije.
svi ustavi hrvatske države,od 1941.godine pa do danas imali su u preambulu naročito izraženo da hrvatska ima pravo na samoodređenje do odcjepljenja.
odlukom avnoja o pripajanju hravtske,bez odluke zavnoha ili hrvatskog sabora,de facto i de iure znači okupaciju hrvatske države. |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
|
ma vidi ti ovo,pa jel im još puno ovakvih? |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
justice je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ma vidi ti ovo,pa jel im još puno ovakvih?
|
previše nažalost |
|
|
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
...bravo mika na dobrom si putu da prejebeš i druga aleksu... |
|
|
|
|
|
|
daddos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...bravo mika na dobrom si putu da prejebeš i druga aleksu...
|
ako ona za ćopavca tvrdo da je zločinac onda je žena ok. |
|
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
|
[quote="zlusch";p="189085"]
axe je napisao/la: ›
Baš.... jesi i ti samozvani povijesničar kao i Tuđika?
|
ne treba biti povjesničar da bi se shvatilo da je hrvatska uvučena u jugoslaviju bez odluke zavnoha.
a kako ni sabor nije donio takvu odluku,odluka o pripojenju hrvatske velikoj srbiji koju je donio avnoj je ravna okupaciji.
to su fakti i to se ne može sakriti ni promjeniti.
komunisti i komunizam u hrvatskoj ravnodušno su prepustili hravtski narod tuđincima na milost i nemilost.
bleiburg i križni putevi pokazali su kakva će biti jugoslavija kad je hrvatski narod u pitanju. |
|
|
|
|
|
zlusch
|
ne treba biti povjesničar da bi se shvatilo da je hrvatska uvučena u jugoslaviju bez odluke zavnoha.
|
Znaš što mi kod tebe nije jasno - što ti treba to življenje u prošlosti? Imamo svoju državu, ima nas 90% unutra bez uporabe rasnih zakona, volimo je i gradimo.
Što bi po tvome trebalo napraviti da i tebi bude dobro u Hrvatskoj? Ajd, iskreno....
Evo što bih ja napravio - opizdio jebačke kazne onima koji zapošljavaju na crno, oženio za debele pare privatizacijske heroje, raskrinkao lažne invalide i penzionere Domovinskog rata, prekinuo švercerske lance cigareta i droge.... i naravno, zatvorio sve turističke objekte koji drže goste na crno i tako potkradaju sve nas. |
|
|
|
|
|
|
Znaš što mi kod tebe nije jasno - što ti treba to življenje u prošlosti? Imamo svoju državu, ima nas 90% unutra bez uporabe rasnih zakona, volimo je i gradimo.
|
i šaljemo generale u hag?
i lažiramo povijest?
i imamo korumpirano sudstvo?
i ti misliš da je to vrhunac hrvatske države? |
|
|
|
|
|
|
Evo što bih ja napravio - opizdio jebačke kazne onima koji zapošljavaju na crno, oženio za debele pare privatizacijske heroje, raskrinkao lažne invalide i penzionere Domovinskog rata, prekinuo švercerske lance cigareta i droge.... i naravno, zatvorio sve turističke objekte koji drže goste na crno i tako potkradaju sve nas.
|
ne može dok nam se sustav temelji na 'antifašizmu'.
donesimo zakon o lustraciji i svi problemi koje si naveo bit će riješeni. |
|
|
|
|
|
|
|