Autor |
Poruka |
axe Ukupno postova: 326 Spol: Muško
|
sike se ne mjese nego se miluju i ljube.ako oš vidjeti kakav je osječaj gnječiti silikon,pošaljem ti ja jedno pakiranje pa drkeniši po njemu koliko hoćeš
a sike ostavi onima koji znaju cijeniti sike |
|
|
|
|
|
Drobimir
Ukupno postova: 32 Spol: Nebitno
|
kao ono, gledanje u sise jedinicu pet minuta, produžuje život minutu, gledanje u sise dvojku, produžuje život dvije minute itd...
a jesu izvršili istraživanje i za guzicu? kao ono da, izvršili su istraživanje, al guzica nije pokazala tako dobre reziltate kao sise? ili je to ipak samo guzica, najobičnija guzica na kojoj se sjedi i nije dovoljno zanimljiva za istraživanje. ne kužim. mjenjam gledanje sisa četvorki za oveću guzicu i dva mjeseca lajfa. |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Drobimir je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kao ono, gledanje u sise jedinicu pet minuta, produžuje život minutu, gledanje u sise dvojku, produžuje život dvije minute itd...
a jesu izvršili istraživanje i za guzicu? kao ono da, izvršili su istraživanje, al guzica nije pokazala tako dobre reziltate kao sise? ili je to ipak samo guzica, najobičnija guzica na kojoj se sjedi i nije dovoljno zanimljiva za istraživanje. ne kužim. mjenjam gledanje sisa četvorki za oveću guzicu i dva mjeseca lajfa.
|
, pa mislim da se istraživanje na guzicama nije sprovelo jer guzice nije lako podijeliti u jasne zasebne kategorije zbog velikog broja varijacija, pa se eto onda pribjeglo sisama,,,gnjjjnjnjjj |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
koliko će ovaj tek živjet |
|
|
|
|
|
fallen-angel
Ukupno postova: 225 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
ne produzuje, sam sto mi volimo misliti da produzuje
a bitno je ono u sto se sami uvjerimo
a zanmljivo je kako se danas svi vode po nekim istrazivanjima, pa vec ak se pise da je nesto po tom i tom istrazivanju, daj mi konkretne podatke tko ga je proveo, na koji nacin, tko je u komisi bio i sl. gluposti |
|
_________________ We shall never surrender !!!! W.C. |
|
|
|
jamas
Ukupno postova: 74 Spol: Žensko
|
pa sisa je ipak mlijecni proizvod |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Volim sisu vidit |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
jamas je napisao/la: ›
pa sisa je ipak mlijecni proizvod
|
Ne nego ambalaža... |
|
|