Evo, inspirirana temama nekih forumaša o spotovima i pjesmama, morala sam priupitati za ovaj film
Naime, film sam gledala prije 6 godina, u eri kada se još moglo skidati sve i svašta na ETF-u , tako da vjerujem da je bio noviji..
Radnja ide nekako ovako (koliko me sjećanje služi); otmica djevojčica od nekih 10-12 godina, koje su odvođene u nekakav „logor“ za obuku..nakon godina i godina fizičkog obučavnja i psihičkog/emocionalnog sjebavanja , saopćavaju im da samo najbolja može preživjeti i da im je zadatak boriti se jedna protiv druge, pa čak i ubiti jedna drugu u svrhu preživljavanja...nakon borbe, ostaju 3 jednako jake.. nagrada koju „osvajaju“ te večeri je fensi večera u muškom društvu (ujedno i prvi kontakt s muškima), dakle njih šestero..nakon ispijanja vina u kojemu je bila droga (nekad djevojčice, sada punoljetne djevojke), bivaju brutalno silovane...
Tražila sam po netu, stalno mi je u sjećanju blještao naziv woman assassin, no takvo što nisam pronašla.. ne sjećam se niti glumica - da li su bile poznat(ij)e, tako da je pretraga preko toga 0 bodova...
Eto, ako se netko sjeća, molim da me prosvijetli...