Autor |
Poruka |
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
tux je napisao/la ( Pogledaj post): ›
NinjaTurtle je napisao/la: ›
Pranja je plivao tamo u obrani baš previše. Navikao je u Heerenvenu igrat prema naprijed a ta navika nas je koštala sinoć. Može ova repka puno više nego što je sinoć pokazala i to je razlog za optimizam.
|
najzalosnije je sto je bio los u obrani a ta njegova navika igranja prema naprijed nije bila videna
|
i za to postoji recept...šimunić lijevo...a stoper križanac ili knežević...treba dat priliku križancu...mislim da je čak i bolji od šimunića...dečko je osvojio kup uefa,super kup (vs. man utd di napad igra rooney),rusko prvenstvo...
|
ma definitivno treba vise koristit krizanca,ali sa simunicem na lijevoj strani izgubili bi onu prodornost koju ima pranjica,neznam ali treba se nekako rjesiti to |
|
|
|
|
|
031maja
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
ja mislim da je bilo navijanje dobro...i nakon 3:0 cijeli sradion je vikao hrvatska hrvatska...a i poslije utakmice šampioni se orilo...
|
slažem se, ali to je tek nekoliko minuta cijele utkmice. nisam rekla da je navijanje bilo baš totalna katastrofa, ili da ga uopće nije bilo, nego je najmanje što sam očekivala ovakva atmosfera http://www.youtube.com/watch?v=yhMT3mdBplk
eee lijepe li uspomene budi taj video |
|
_________________ Well behaved women rarely make history. |
|
|
|
voditelj_smjene Ukupno postova: 121 Spol: Muško
|
[/quote]ma definitivno treba vise koristit krizanca,ali sa simunicem na lijevoj strani izgubili bi onu prodornost koju ima pranjica,neznam ali treba se nekako rjesiti to[/quote]
pa može se, igrati sa dva zadnja vezna ko sav normalan svijet |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
onda bi morao žrtvovat kranjčara,srnu ili rakitića zbog obrane... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
valda je bilić sada shvatio da treba više rabiti križanca, a trebali bi tražiti novog standardnog golmana, pletikosa je 2 od ona 4 gola trebao obraniti,čovjek ima prosjek 4 gola po utakmici.što je dobro , ako nisi golman |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
sto se tice golmana mislim da je subasic jako dobar golman i da ga svakako treba zvati u reprezentaciju |
|
|
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
trebao bi dati runji više prilika da brani, ako ništa redovit je.i igra. |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability. |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
sto se tice golmana mislim da je subasic jako dobar golman i da ga svakako treba zvati u reprezentaciju
|
jebo te hajduk |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la: ›
sto se tice golmana mislim da je subasic jako dobar golman i da ga svakako treba zvati u reprezentaciju
|
jebo te hajduk
|
ma on ga voli još prije iz zadra
ali stvarno, i ja ga smatram da je dobar golman
nego šta je sa skenderom jel nije on ˝bio˝dobar |
|
|
|
voditelj_smjene Ukupno postova: 121 Spol: Muško
|
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
onda bi morao žrtvovat kranjčara,srnu ili rakitića zbog obrane...
|
e ne bi, igralo bi se 4-5-1 srna i pranjić bekovi, olić i modrić krila, raketa polušpica i petrić navala |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
voditelj_smjene je napisao/la ( Pogledaj post): ›
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
onda bi morao žrtvovat kranjčara,srnu ili rakitića zbog obrane...
|
e ne bi, igralo bi se 4-5-1 srna i pranjić bekovi, olić i modrić krila, raketa polušpica i petrić navala
|
di ćeš sa jednom špicom...i to petrićem...mi nemamo igrača koji može igrat sam u špici...klubovi koji igraju s jednom špicom imaju tog napadača koji je visok,jak,koji može primit loptu i pričekat da se vezni priključe...nešto kao što chelsea ima drogbu,arsenal adebayora,a italija i bayern imaju Lucu Tonia...itd itd.. |
|
|
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mladjo je napisao/la: ›
|
jebo te hajduk
|
ma on ga voli još prije iz zadra
ali stvarno, i ja ga smatram da je dobar golman
nego šta je sa skenderom jel nije on ˝bio˝dobar
|
Skender je za ove karikature golmančina...ali šta vrijedi kad je iz Osijeka... |
|
|
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
Ovako bi ja protiv Ukrajine: Pletikosa-Šimunić,Knežević,Križanac,Ćorluka-Pranjić,Vukojević,Modrić,Srna-Rakitić-Klasnić |
|
|
|
|
|
|
|