Autor |
Poruka |
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
-Alo bre, Pikac, nisi ti ovde dos'o da se drogiraš,
nego da degustiraš!!
-De dodaj malo horsa, dobit ću šećernu bolest
( neka netko stavi onu scenu kada Raka pita bivšu šta ima za večeru,a
Jadranka pizdi). Dvije žene se pokidaše oko njega
-Ratko,ostaneš li na dezertu...-Ti nisi normalna jebeš mi mater,šta ti je, pa ja ta govna
i ne jedem,eeeej bree,samo onaj rolat da drmnem... (tako nekako).
...Guchi - voda iz dubina južne Provanse... |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
brkson Ukupno postova: 60 Spol: Nebitno
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OEPCbaQyMy0[/youtube] |
|
|
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Dule: "Nisam ti ja Tereza Kesovija!"
Svabo: "...Majka Tereza."
Dule: "Dobro, Majka Tereza Kesovija!"
Hahaha... Odgledali cijelu sezonu... super je zavrsila... |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
jel to stvarno kao nova sezona roda ili ovi na novoj zajebavaju??? sad tražim na netu i ne mogu nać da je napravljena druga sezona...
eo šta piše za iduću epizodu...
Ekser grubo budi Švabu. Ne razumije što mu to Ekser govori. Njegovi čudni snovi se u ludoj kombinaciji spajaju s javom. Malo kasnije, pošto je popio šalicu jake kave, saznaje što se zaista dogodilo. Raisa je nestala, a s njom i novac svih ostalih. Svi su opljačkani. Švaba se zatim potpuno razbudi i pobjesni. Nestalo je oko tisuću eura. U kući se skupljaju Milenkovi «zmajevi». Ruža ih služi svježim krafnama, a oni joj govore kako su danas tu na «tajnom zadatku». Milenko od Ruže posuđuje stari izlupani lavor s poklopcem, a zmajevima daje nešto od vrtnog alata. Svi kreću u blatište. Švaba definitivno raspušta djevojke i govori im kako su od ovog trenutka samo gosti kavane i moli ih da se od sada same brinu o sebi. Ana, kao nekakav predstavnik preostalih djevojaka govori kako su bez prebijenog dinara u džepu i da ne mogu niti da otputuju, niti da se prehrane, a kamoli što drugo. Kako onda i kuda da odu? Švaba kaže kako to nije njegov problem. Ana insistira, Švaba i ona se posvađaju. U međuvremenu, Nataša, Silvija i bećari očijukaju.
jel se ntko sjeća te epizode i milenkovih "zmajeva"?? |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
neznam...
TVB92 reprizira svih 25 epizoda serije "Vratiće se rode", svakog radnog dana u 20 sati. |
|
_________________ http://slavonija-baranja.net |
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
ću da se obesim na svaku banderu odavde do Beograda...
Što na svaku - dovoljno će ti biti jedna.... |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
zlusch je napisao/la: ›
Ajmo vidjeti di toga ima...
|
na torrentima...ja skinuo....da ti spržim? |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
Igor_OS Ukupno postova: 200 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Predobro, presavršeno, prerealno.
jednostavno najjača serija (ili jedna od najjačih) na ovim prostorima.
I ne, ovo na Novoj nije druga sezona, oni to nekako blesavo podjelili, od 1-12 epizode označili kao prva, ostale kao druga sezona.
Zasad ima samo jedna, pitanje je dal će se snimati dalje. |
|
|
|
|
|
shine Ukupno postova: 15 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ja jučer čitala u jutarnjem kak je serija postala vrlo popularna i da je dragan bjelogrlić rekao da od ožujka iduće godine kreće snimanje nove sezone. bumo vidli šta će od toga biti.
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
jel se ntko sjeća te epizode i milenkovih "zmajeva"??
|
ja sam isto gledala tu najavu i nije mi bilo jasno. na kraju nije bilo u toj epizodi ništa od navedenog ne znam ja tko je pisao taj sadržaj al kontam si da ta epizoda ne postoji |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
eo napokon nastavci...dva serijala po 70 min... al zove se RODE U MAGLI...emitirat će se (ili se emitiralo) na BE92...rekli su tijekom novogodišnjih blagdana da će emitirat...e sad nisam siguran jel katoličkih ili pravoslavnih...no ugl...eto...čekam da na net izađu...pa da skinem uhuuu |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
cina
Ukupno postova: 134 Lokacija: Dubovac 22, 47 000 Karlovac Spol: Žensko
|
u jednom tjednu pogledala sve epizode, nisam izlazila iz kuce tih dana , predobra mi je serija..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iyMAtdaz72g&feature=related[/youtube]
|
|
|
|
|
|
|
|