Autor |
Poruka |
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
Meni se cini da su ovakvo (danasnje) stanje smislile zene kako bi si osigurale muzjake, jer znaju da bi u protivnom bile odbacene kao najobicniji karakterni shkart. Imaju vaginu i njom manipuliraju kako bi muzjaka natjerale u vezu. Grozomor.
Bravo! |
|
|
|
|
|
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
seksom kupovati neciju naklonost
|
ja mislim da ja to radim....
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ali sve te koje kenjaju da ne postoji seks bez emocija... normalno da postoji odredjena doza emocija, ali nemojte obezvrijedjivati prave emocije...
|
normalno da postoji sex bez emocija.....kak ne bi postojao...samo trebas znat odvojit sex i ljubav, tj ne mislit da je sex ljubav...i sve ce bit ok....dok ne pocnes ko ja: mislit da je ljubav sex |
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
Naslonjač
Ukupno postova: 4 Lokacija: kuća Spol: Nebitno
|
Gemi je napisao/la: ›
M-Z prijateljstvo???
Cak i oni frendovi koji se znaju desetak godina kad zabriju nije iskljuceno da se nece hm..."potpomoci"...u danom trenutku....
Uostalom, ne bi bili frendovi da se ne svidjaju jedno drugom u bilo kojem smislu
Samo ih situacija i okolina "spasava" da glume prijateljstvo.
|
Sorry, ali ja ne zelim petljati prijateljstvo (M-Z) i seks. |
|
_________________ Naslon |
|
|
|
Naslonjač
Ukupno postova: 4 Lokacija: kuća Spol: Nebitno
|
desperadosx je napisao/la: ›
Odgovor:NIKAD!
Spermatozoidi se obnavljaju svaki dan,a apstinencija dovodi do spiholoških poremećaja.Pa ti vidi!
Apstinenciju puno lakše podnose ženske osobe.O tome sam čitao
|
Znam ja i zena koje ne podnose apstinenciju. |
|
_________________ Naslon |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Naslonjač je napisao/la: ›
Znam ja i zena koje ne podnose apstinenciju.
|
znam i ja... ja sam predsjednica kluba
gazda777 je napisao/la: ›
Meni se cini da su ovakvo (danasnje) stanje smislile zene kako bi si osigurale muzjake, jer znaju da bi u protivnom bile odbacene kao najobicniji karakterni shkart. Imaju vaginu i njom manipuliraju kako bi muzjaka natjerale u vezu. Grozomor.
Bravo!
|
mužjacima baš nešto i ne ide na ponos, ako se njima može tako manipulirati... osobno, ne bih ni u snu bila zainteresirana za vezu s tako lako-izmanipuliranim entitetom |
|
|
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Naravno, nisu sve zene takve, ali sve te koje kenjaju da ne postoji seks bez emocija... normalno da postoji odredjena doza emocija, ali nemojte obezvrijedjivati prave emocije...
|
Seks bez emocija? Naravno da postoji. Samo, nažalost, uvijek se u takvim odnosima kod jedne strane rode neke emocije. Ili ta osoba poistovjećuje seks s ljubavlju, kako netko gore reče.
Ipak zna se dogoditi da se dvoje puknu, onako slučajno, pa se dogodi savršen spoj i eto ti .. prilika za produbljivanje osjećaja. Seks je, mišljenja sam, vrlo diskutabilan i još uvijek dovoljno neistražen. |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
|
CatCloe je napisao/la: ›
Naslonjač je napisao/la: ›
Znam ja i zena koje ne podnose apstinenciju.
|
znam i ja... ja sam predsjednica kluba
gazda777 je napisao/la: ›
Bravo!
|
mužjacima baš nešto i ne ide na ponos, ako se njima može tako manipulirati... osobno, ne bih ni u snu bila zainteresirana za vezu s tako lako-izmanipuliranim entitetom
|
je. samo je pitanje tko je ovdje manipuliran... |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
nadam se da mi Allende neće zamjeriti što ga citiram (iz topica Mitsko biće: Žena s PMS-om):
"Zar nismo vec ranije konstatirali koji spol vlada svijetom? Jako me zabavljaju muska sepurenja, pogotovo u strogo muskom drustvu, kad svi "jebaci" i "frajeri" i ine muskarcine krenu u obaranje moje teorije, a ja im uzvratim pitanjem: "Koju ste butru strpali u krevet, a da ona to nije htjela?"
U 9 od 10 slucajeva diskusija se u tom trenutku seli na sport..." |
|
|
|
|
|
|
CatCloe je napisao/la: ›
nadam se da mi Allende neće zamjeriti što ga citiram (iz topica Mitsko biće: Žena s PMS-om):
"Zar nismo vec ranije konstatirali koji spol vlada svijetom? Jako me zabavljaju muska sepurenja, pogotovo u strogo muskom drustvu, kad svi "jebaci" i "frajeri" i ine muskarcine krenu u obaranje moje teorije, a ja im uzvratim pitanjem: "Koju ste butru strpali u krevet, a da ona to nije htjela?"
može se i obrnuto postaviti: koja žena je dobila u krevet muškarca koji to nije htio...
U 9 od 10 slucajeva diskusija se u tom trenutku seli na sport..."
|
|
|
|
|
|
|
francuska sobarica
Ukupno postova: 13 Spol: Žensko
|
svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem...
nikad dosta sexa |
|
_________________ Allways look on the bright side of life... |
|
|
|
Kealan
Ukupno postova: 71 Lokacija: WorldWideWeb Spol: Muško
|
Citat: ›
nikad dosta sexa
|
Dodatak na gornje: Nikad dosta sexa (no drugs!) i rock 'n' roll-a, a pogotovo kombinaciju prije spomenutih...
Ili što bi jedan glupi bend iz 90'ih pjevao u pjesmi : "Pussy pussy, ticky ticky, tiny tiny, licky licky..." |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
ispadne da je sex važniji od svega ostaloga.
kultura, gospodarstvo......nula.
prilično animalno. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
ozana
|
|
Ne kužim kako mi je ovo promaklo!!!
Tko to kaže da žene lakše podnose apstinenciju!?!?!?!?!?!? |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
ozana je napisao/la: ›
|
Ne kužim kako mi je ovo promaklo!!!
Tko to kaže da žene lakše podnose apstinenciju!?!?!?!?!?!?
|
ozana, predlažem da ga ostavimo da živi u krivom uvjerenju. nek mu bude! |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
ozana
|
|
|
|
|
|