Autor |
Poruka |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Elena_Os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Elena_Os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam imo nadimak zla tratinčica prije 3-4 godine i onda je jedna ne kreativna glupačetina uzela taj nick tak da ne dođe do zabune, da ne misli netko da je to ista osoba..
|
imamo mi dokaze da se radi baš o tebi, 100ga nemoj se sada tu izmotavati, ne pušimo mi te fore forice tipa nisam ja
|
ak imate dokaze, onda bravo za vas, volio bih i ja vidjeti taj video, nemam vise bacat majmuna na sta xD
|
u još par tema se spominješ..ne znam sad gdje su točno, nadam se da će netko od starijih članova pripomoći i linkati ih...ovo stvarno nismo očekivali..bilo bi ti najbolje da zatražiš admina promjenu nicka ako doista nemaš putra na glavi
|
ja na glavi imam samo kose.. i zašt da ja mjenjam nick zbog nekog tko je prije bio registriran na forumu i radio sranja pod istim nickom.. nikad nisam bio tu registriran do prije par dana i sad da mjenjam nick koji je ionak netko od mene prekopiro davno..
oladi lagano..
|
Od tebe netko davno prekopirao ? mhmhnnn
Pa netko je bio kreativan u stvaranju nicka, a sada tko je u to ne ulazim...činjenica je da su forumaši svjesni o kakvoj se osobi i njenim sklonostima radi u ovom skandalu, a to je ono najbitnije... dobro ajde, ostavit' ću kosu na miru, onda imaš soli na repu koji ti je narastao do kave
P.S. slobodno traži Admina da mi da žuti karton za ovaj topic,ali onda možeš i za pokretača teme (ipak nam je on to prvi saopćio)
|
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
Igor_OS Ukupno postova: 200 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja ću plakat od smijeha.
Anonymous shvati već jednom da si zvijezda i gotovo. |
|
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
pa šta, kad je mogla karleuša i seve možeš i ti! |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
Igor_OS Ukupno postova: 200 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mia je napisao/la: ›
pa šta, kad je mogla karleuša i seve možeš i ti!
|
Samo što mi se Anonymous više sviđa u tom filmu. |
|
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ovo se pretvara u long term skandal sa puuuno aktera! Ajd, bar je veselo! |
|
|
|
|
|
obyzouth
Ukupno postova: 139 Spol: Žensko
|
ja na glavi imam samo kose.. i zašt da ja mjenjam nick zbog nekog tko je prije bio registriran na forumu i radio sranja pod istim nickom.. nikad nisam bio tu registriran do prije par dana i sad da mjenjam nick koji je ionak netko od mene prekopiro davno..
oladi lagano..
|
Ja inače vjerujem u sinkronicitet i koincidencije i da sam na tvom mjestu malo bih se zapitala.
Anonymous, shvaćam da ne želiš mijenjati nick i opterećivati se s tim, ali ja ne bih mogla izdržati, a da bar ne probam saznati tko je bio tako kreativan da me kopira. |
|
_________________ I do it because I can. I can because I want to. I want to because...Anonymous said I couldn't! |
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
|
|
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
ja imam samo ovaj nick...
i u cem je sad tu problem??
snimka procurila i sta sad...haha...
oce ko probat da i drugu napravimo a?
|
|
|
|
|
|
wendy_wild20
Ukupno postova: 36 Spol: Žensko
|
ma ne sekira toooooooooo meeeeeneeeeeeee |
|
_________________ ...nisam Merlin ni Madonna,ja sam zabranjena zona,sa mnom je ljubav cista totalka,jer ja sam Wendy- profesionalka... |
|
|
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
a šta te onda sekira |
|
|
|
|
|
bitch2 Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
hahaha
dobra fora
ajde da se i ja oglasim ... i tak???
vam se sviđa filmić |
|
|
|
|
|
krtica Ukupno postova: 47 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
obyzouth je napisao/la: ›
oladi lagano..
|
Ja inače vjerujem u sinkronicitet i koincidencije i da sam na tvom mjestu malo bih se zapitala.
Anonymous, shvaćam da ne želiš mijenjati nick i opterećivati se s tim, ali ja ne bih mogla izdržati, a da bar ne probam saznati tko je bio tako kreativan da me kopira.
|
Naravno da neću mjenjati!! Uostalom nisam ni gledala ima li taj nick još koja osoba. |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno