Autor |
Poruka |
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
ma trebali su audiozen i lošu opsesiju pozvat |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
losu opsesiju mozda, oni bi se uklopili.. ja sam bio nabrijan i htio svirat, al sad kad vidim predgrupe kazem hvala bogu dragom sta mi se nisu javili xD |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
cocolo je napisao/la: ›
MissConception je napisao/la: ›
'bemti utorak
|
...a srijeda ti je neradna...
|
E a bas sam htio napisati da su mogli izabrati bolji raspored kako zabranjeno pusenje ne bi sviralo na fucking radni dan jer mi se ne da i raditi i napijati i opet ici raditi drugi dan.
Ako je praznik to je jos i podnosljivo mada bi ih ja strpu ako ne u subotu onda u petak.
Inace Let3 mi je odlican i dobro je da je u subotu jer se sjecam UFA proslo ljeto kad smo isli kuci sa prvim zrakama sunca. Svirali su bez prestanka... |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
Zuljko
Ukupno postova: 37 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
SmokeY je napisao/la: ›
cocolo je napisao/la: ›
'bemti utorak
|
|
E a bas sam htio napisati da su mogli izabrati bolji raspored kako zabranjeno pusenje ne bi sviralo na fucking radni dan jer mi se ne da i raditi i napijati i opet ici raditi drugi dan.
Ako je praznik to je jos i podnosljivo mada bi ih ja strpu ako ne u subotu onda u petak.
Inace Let3 mi je odlican i dobro je da je u subotu jer se sjecam UFA proslo ljeto kad smo isli kuci sa prvim zrakama sunca. Svirali su bez prestanka...
|
e tog se i ja sjecam, nasa pijana lisca obasjana zrakama sunca kako se rumene sto od srece sto od alkohola u rane jutarnje sate =) |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Idem sigurno na Let 3, Belfast Food, We Come One, Zabranjeno pušenje i KUD Idijote, a sad ostalo šta budem mogao. |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ja i legica si pogledale raspored kao da si skontamo na što 100% idemo.. hmmm od mogućih 10 dana... nam je ispalo da 7..hehe.. tak da smo došlje na kraju do zaključka da ćemo bit svaki dan tamo... što je i bio prvobitni plan... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Petar S
Ukupno postova: 118 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Stoja je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pon. definitivno jadan dan... moglo se to mal bolje sreit
|
pa da sviraju oni jadni wastedi ... fuj |
|
|
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
cocolo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
'bemti utorak
|
|
šta da??
o pa fala na informaciji |
|
|
Ashlee_d
Ukupno postova: 15 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
a di je gužva?
pa oni su tradicija na danima piva |
|
|
|
|
|
MasaKrisT.wc1 Ukupno postova: 42 Spol: Nebitno
|
eo znam da nije vezano al ak kog zanima,wc1 ce svirati prije Haggarda u boogaloou 2.11,pozz |
|
|
|
|
|
Zuljko
Ukupno postova: 37 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ako nekog zanima, samostalni referenti krecu svoju sezonu upravo ovom svirkom na danima piva
ska ska ska |
|
|
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
Postavljeni plakati, fino |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Treba dovest Matu Bulića, Dražena Zečića, Davora Radolfija, Veru Svobodu, Onu Glupaču Iz One Sapunice, Žaka i za kraj onaj sastav di je polugola kučka i onaj lik što udara po klavijaturama koje nisu niti spojene u struju (čitaj ET)...
E, to je onda fešta... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Circa je napisao/la: ›
Treba dovest Matu Bulića, Dražena Zečića, Davora Radolfija, Veru Svobodu, Onu Glupaču Iz One Sapunice, Žaka i za kraj onaj sastav di je polugola kučka i onaj lik što udara po klavijaturama koje nisu niti spojene u struju (čitaj ET)...
E, to je onda fešta...
|
i onog lika što mu je crko ker, potom Vucu, Đenku, Pantu... začinit večer redom Vlatke Pokos, redom Kasandre, redom Sene M.
Ako imaju para ko studentski zbor odmah pozvat zvijezde estrade - kćer od Miše Kovača i uvijek popularni Magazin, obavezno Nives Celzijus, onaj pičić ocvali što je pjevao vrapce i komarce i za kraj nekog ko će pjevat nedirajte mi ravnicu da se pijan sečem bocom osječkog |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
gaap je napisao/la: ›
da se pijan sečem bocom osječkog
|
I to plastičnom, da bol bude veća! |