Autor |
Poruka |
PiKo
|
tako je, slike nocnog života možete pratiti na LEGOSU- alLteErnativna doGađanja OSijeka
na adresi www.leg-os.com
|
ne radi ti ta stranica ??   |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Danas je pola interneta mrtvo ili u banani. Druze Tito, imas li ti svoje prste u tome?! ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
chobanka
Ukupno postova: 38 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
hello people, htio bih s Vama malo prodiskutirati stanje nocnog zivota u nasem gradu. kontam si, svi pricaju kako se nema di izaci, kako nema nicega....
mislim da to nije istina, osvrnite se malo oko sebe, promenada puna kafova, tvrdja puna kafova, radiceva puna kafova, a da ne nabrajam "stand alone" kafice... ima ih pun kurac, od kadilaka, valentina, Šangaja (ovo sam moro napisat:)), ima i klubova... eto ti posha, q-a, oksa, oxygena, sounda, west... ima jebenih sadrzaja, ali zasto pobogu zasto nitko nece izaci prije pol noci? i onda dodjes negdje, u 3-4 nedajboze 5 je fajront i gotovo... ajmo kuci. di si bio - nigdje. kak je bilo - tak tak. To je u kurcu, kontam si da bi trebalo uciniti nesto po tom pitanju, ali sta mi smrtnici kojima ovo padne na pamet mozemo? nista, ponasati se kao i svi ostali, doci u ponoc otic u 3. eh da, na povratku kuci dobit kaznu zbog prebrze voznje ili cuge, i subota ko metak. Jednom rjecju - jadno
|
je,je i taman dok si malo popijem već moram kući! i šta,onda budim staru i dosađujem joj jer sam si popila  |
|
|
|
|
 |
chobanka
Ukupno postova: 38 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
e to sa picanima je stvarno istina!! i sa uptight bitches... skoro sam dobila batina u q-u sto sam joj stala na nogu, a sva sreca pa nije guzva!! ali eto, ne damo se mi smetat, kak si napravimo, tako nam i bude!
i da, mi izadjemo u 10, a ono jad i bijeda. ne da mi se ni cekat da idem van u 12! trebaju svi van ranije. ovako se vracam kuc kad svane:)
|
Joooooooj te FAJTERICE su stvarno nabrijane,misle da su IN i kuuuul ak se kurče,ili šta?? Pa to je tak klošarski cura da se tuče.A tek kako smiješno izgleda... Valjda je preglupa da riješi problem verbalno. Jebote kolko puta mene znaju nagazit! Brate nasmješiš se, sori-sori i ćao. Ko da sad neko ide van s namjerom da te gazi i proljeva ti cugu!! Ooooosim ako se nisi nekoj bich zamjerio  |
|
|
|
|
 |
Gost
|
e to sa picanima je stvarno istina!! i sa uptight bitches... skoro sam dobila batina u q-u sto sam joj stala na nogu, a sva sreca pa nije guzva!! ali eto, ne damo se mi smetat, kak si napravimo, tako nam i bude!
i da, mi izadjemo u 10, a ono jad i bijeda. ne da mi se ni cekat da idem van u 12! trebaju svi van ranije. ovako se vracam kuc kad svane:)
|
Joooooooj te FAJTERICE su stvarno nabrijane,misle da su IN i kuuuul ak se kurče,ili šta?? Pa to je tak klošarski cura da se tuče.A tek kako smiješno izgleda... Valjda je preglupa da riješi problem verbalno. Jebote kolko puta mene znaju nagazit! Brate nasmješiš se, sori-sori i ćao. Ko da sad neko ide van s namjerom da te gazi i proljeva ti cugu!! Ooooosim ako se nisi nekoj bich zamjerio
|
Ma ti si super prava coolerica. |
|
|
|
|
 |
Gost
|
Dvorac je mrak!! Ne znate vi što je život, odite u Dvorac, radi čak do 23 sata.  |
|
|
|
|
 |
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol:  Žensko
|
onak...Osijek stvarno propada što se tiče izlazaka!!
Q je ofucan...kao i sama ekipa koja tamo visi
WEST je totalno sjeban otkako je stigao novi vlasnik (jedino što ga vadi iz govana je ekipa iz Kestena koja subotom tamo bude)
KMO je stvarno dobra ideja od samog početka ali prostor je užasan (mladim alternativcima to odgovara, meni baš i ne)
POSH je jebena rupa puna maloljetnih delikvenata željnih opijanja (od jednog piva...aha, moš mislit) i loše umixanih dens (dance) hitova s VIve
GLAMUR, onaj novi club, neznam kak se piše...dobra fora ali vidjeh na teveju da je puna sponzoruša...jeb* ga
OXS, mislim helooouuu...ko voli narodnjake, jeftine pice u minjacima i je**u gužvu po smrdljivom i vrućem podrumu...samo nek izvoli
O2, neznam jel radi, al uvijek je bio pun nadroksane dječice
jesam što zaboravila!? mislim da ne, neznam....
Osijek je postao jadan...jedino preživljavaju kafovi u tvrđi i po ljeti promenada (opet...puno šminkera, nakvrcanih teta i dopič**aka)
sva sreća da postoje Kesten, amsterdam, big ben i takva mjesta...inače...mi rockeri (bez obzira koliko godina imate) ne bismo gdje imali otić na miru pivo pip`t a da se ne naživciramo glasnom galamom dječurlije ili hihotanjem sponzoruša...
vratite nam bunkeeeeer.....nessi....bilo štooooo...(ili barem nek presele rock na neko normalnije mjesto, jer ovo sadašnje je užas) |
|
_________________ Žak je osmi kontinent  |
|
|
 |
Leteci mungos
|
@goose, eh da, Bunker... i party u Nessiu... e, to su bila jebena vremena. Jedino doba kada si zaista imao kvalitetan izbor, i kada te mogucnost izbora ubijala.
Inace je sve vise-manje straightforward - imas jedno mjesto, tamo izlazis stalno, uvijek iste face, uvijek iste ribe, uvijek iste sise i guzice. K'o seoske vatrogasne zabave, samo sto se umjesto sono_kvatro_mile_baći u izvedbi Slavka "svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem" Štimca, slušaju nekakvi Asheri, Kusheri, nekakvi mixevi tomblona, shushtanja plasticnih trenerki... |
|
|
|
 |
goose
|
shushtanja plasticnih trenerki...
|
ijao!!! hehehhehehehehehe...tos valjd one trenerke što brijači nose, jeeel!?
meni to više izgleda kao one što se nose kad mršaviš...šta ja znam
napravit ću ja neki dobar tulum u svom podrumu...iako će možda malo ona silna voda smetat....al barem će bit ekipa i ugođaj daleko bolje nego u cijelom os...hihihihi |
|
|
|
 |
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol:  Nebitno
|
Jadni ti sminkeri samo ih kude na forumima
Po cem su ti sto ne gledaju svoja posla iole bolje  |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
 |
goose
|
ma ne kudimo mi šminkere....
al nije baš u redu što ne možeš izaći van (recimo subotom) a da te ne gledaju ko nekog frika jer si izašao u starkama (ili u bilo čem drugom, patikama za trčanje...  ) a oni svi doĆerani, u košuljicama, hlaćama na peglu i štikletinama
i naravno, mi ispadamo ti koji narušavaju izgled grada... jebatga
doza ogorčenosti prema njima uvijek postoji |
|
|
|
 |
Rajnus
|
Sorry, ali ja nisam jos cuo niti vidio i jednog sminkera da komentira likove u starkama, dok s druge strane gotovo nema likova sa starkama koji ne komentiraju sminkere. |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
 |
Leteci mungos
|
Jebiga, sminkeri nemaju vremena za promatrati druge, pretemeljiti su (da ne upotrijebim neki drugi pridjev ;-)) u brizi o vlastitom izgledu... ;-)
P.S. Naravno da nije sve crno bijelo... ;-) ali ponekad je bas lijepo ovako se prepirati  |
|
|
|
 |
goose
|
Jebiga, sminkeri nemaju vremena za promatrati druge, pretemeljiti su (da ne upotrijebim neki drugi pridjev ;-)) u brizi o vlastitom izgledu... ;-)
P.S. Naravno da nije sve crno bijelo... ;-) ali ponekad je bas lijepo ovako se prepirati
|
hehehe
 |
|
|
|
|
 |
Rajnus
|
Svaka budala ima svoje veselje... ja ne volim glumiti lokalnu babu  |