Autor |
Poruka |
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
Uma je napisao/la: ›
mene zanima koliko ce jos ljudi popusiti ovu foru.....ovo traje i traje.....a pušionicara sve više i više......al neka...
|
nek se ljudi igraju malo |
|
|
|
|
|
krtica Ukupno postova: 47 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Al sam popasla. He, he!!
Dobra fora, nema sta! |
|
|
|
|
|
janos
Ukupno postova: 4 Lokacija: Osijek okolica Spol: Muško
|
Svirajte mi onu staru slavonsku |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
daj bog vas jebo, hocete maknit moje ime, registriralo se poslije mene jos 17 ljudi, nemojte me terat da stvarno nakacim svoje gole slike gore, nece bit prvi put da sam na nekom forumu to napravio..
jel tak empetri xD |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
|
|
|
Igor_OS Ukupno postova: 200 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Baš pričam danas s kolegom na poslu, kaže on da je Anonymous i njemu poznat od negdje al ga nemože smjestit. I onda se sjetio da ima film na jednom DVD-u.
Sve u svemu razmišljamo lijepo da se Anonymous pita koliko je spreman platiti da se to ne objavi u novinama i po raznim portalima. |
|
|
|
|
|
obyzouth
Ukupno postova: 139 Spol: Žensko
|
Igor_OS je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sve u svemu razmišljamo lijepo da se Anonymous pita koliko je spreman platiti da se to ne objavi u novinama i po raznim portalima.
|
A kako misliš da podijelimo novce
@zla_tratinčica, stavi fotke gore, čisto zbog ravnoteže s onim narodnim topicom , ne moramo uvijek gledati samo gola ženska tijela
|
|
_________________ I do it because I can. I can because I want to. I want to because...Anonymous said I couldn't! |
|
|
|
mirjam Ukupno postova: 31 Spol: Nebitno
|
Ha,hahahhahahahahaha,haaa! |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
daj bog vas jebo, hocete maknit moje ime, registriralo se poslije mene jos 17 ljudi, nemojte me terat da stvarno nakacim svoje gole slike gore, nece bit prvi put da sam na nekom forumu to napravio..
jel tak empetri xD
|
oćemo slike!!!! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
de jebote ja sam audiworl, al moje snimke nemate sigurno- jednostavan razlog nisam se snimao:-D kolko to ljudi ima/je imalo taj jebeni nick |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Ja sam jednom imala sex skandal... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
Igor_OS Ukupno postova: 200 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
audiworld je napisao/la: ›
de jebote ja sam audiworl, al moje snimke nemate sigurno- jednostavan razlog nisam se snimao:-D kolko to ljudi ima/je imalo taj jebeni nick
|
Anonymous možda nick vara, ali te se jasno vidi na snimkama! |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Igor_OS je napisao/la ( Pogledaj post): ›
audiworld je napisao/la: ›
de jebote ja sam audiworl, al moje snimke nemate sigurno- jednostavan razlog nisam se snimao:-D kolko to ljudi ima/je imalo taj jebeni nick
|
Anonymous možda nick vara, ali te se jasno vidi na snimkama!
|
Možda se nisi snimao, ali gdje stoji da tebe nisu snimali !?! |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Moj dvd je i danas među najprodavanijima, na policama uvijek iza Dubokog grla. |
|
|
|
|
|
dmark292 Ukupno postova: 13 Spol: Muško
|
|
|
|
|
|