Autor |
Poruka |
tomas Ukupno postova: 10 Spol: Nebitno
|
a nama ostalima bi grad mogao kupiti auto ili motor kada vec imaju para viska,a usto bi se riješili gpp-a |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Callistemon je napisao/la: ›
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
(a kako će se ti sada prvi i drug razredi spremati za maturu, nakon što moraju vratiti besplatne udzbenike, je neka druga tema)
|
udžbenici koji ti trebaju se mogu kupiti
|
aha, that's the point - prvo ga kupi drzava, pa ga dade djeci na koristenje, onda si ga oni sami kupe jer ce im trebati za maturu! Vrlo smisleno i prakticno!
|
Pa inače smo plaćali udžbenike oko 1000kn (valjda, ne sjećam se)
Sada uzmeš samo što ti treba, a to te sigurno neće izaći preko 200kn. |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Puno bolje i kvalitetnije bi bilo da su to dali studentima lošijeg imovinskog stanja. Mi npr na faksu ( ETF - Informatika ) imamo par ljudi koji nemaju uopce komp u Osijeku nego samo kod kuce, te par ljudi koji imaju, ali nedovoljno jak da moze pokrenuti kvalitetno neke bitne programe u kojima radimo, i koji su potrebni za vjezbanje i pripremanje ispita kao što su MatLab, Eclipse, C++... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
(a kako će se ti sada prvi i drug razredi spremati za maturu, nakon što moraju vratiti besplatne udzbenike, je neka druga tema)
|
udžbenici koji ti trebaju se mogu kupiti
|
aha, that's the point - prvo ga kupi drzava, pa ga dade djeci na koristenje, onda si ga oni sami kupe jer ce im trebati za maturu! Vrlo smisleno i prakticno!
|
Pa inače smo plaćali udžbenike oko 1000kn (valjda, ne sjećam se)
Sada uzmeš samo što ti treba, a to te sigurno neće izaći preko 200kn.
|
naravno da uvijek ima rjesenja, no pitanje je mora li bas tako? a cini se da mora - kod nas! Zato i jesmo tu gdje smo i zato nam i jeste tako kako je! |
|
|
|
|
|
vyktor-kun
Ukupno postova: 1 Lokacija: planeta zemlja Spol: Nebitno
|
bože dobri i pravedni ( )
pa koji konji rade u tom ministarstvu!
A koji ##### je bilo s nama kada smo išli u 5. razred! VIŠE SREDNJOŠKOLCIMA TO TREBA NEGO PETAŠIMA! ONI će samo igre bubati na to i ići na internet i skidati gluposti (bogznakake)(uz dodatne viruse(a kada budu trebali rušit zbog toga cijeli sistem 2000 puta, će i to vlada napravit)) |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
leny Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
Joj pa nevalja im taj način skupljanja glasova. Pričao je meni djed da su u nekoj od prošlih država lijepo prije izvora dijeli ljudima cipele. Dobiješ prije izbora lijevu a poslije ako si odglasao kako treba desnu. A gdje je ovdje smisao djeca u petom razredu ne glasaju. Da su dijelili 18 godišnjacima s nekom forom da moraš upisat broj kandidata s liste za logiranje možda bi i djelovalo.
Šalu na stranu ali prerano je to za laptop. Treba i neke zdravstvene čimbenike razmotriti - nezdravo sjedenje, oči, navlačenje laptopa okolo (a jetini nisu lagani) ...
Nadam se da će barem biti novaca u skromnim sredstvima ovog projekta za dobar parent control program. |
|
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
|
|
|
Flaki
Ukupno postova: 8 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja mislim da smo već treabali dobit te laptope. trebali ste se pobrinut prije da ih imamo sada.
dobro je to i jedva čekam da ih dobijem. čuo sam da ćemo možda dobit laptope na kraju školske godine. je li to istina??? |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Flaki je napisao/la: ›
ja mislim da smo već treabali dobit te laptope. trebali ste se pobrinut prije da ih imamo sada.
dobro je to i jedva čekam da ih dobijem. čuo sam da ćemo možda dobit laptope na kraju školske godine. je li to istina???
|
i šta ćeš raditi s laptopom kad ga dobiješ? |
|
|
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Ma dobit ćeš ga pred izbore..kak možeš uopće tako što i pitati ? |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
floky Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Flaki je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dobro je to i jedva čekam da ih dobijem. čuo sam da ćemo možda dobit laptope na kraju školske godine. je li to istina???
|
Flaki, bolje se uhvati škole i zagrij stolicu...pusti laptop na miru...dobit češ ga, ne brini. |
|
|
|
|
|
lucija-jug2 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
pa..ja sam 5 razred..os tin ujevic..osijek..i mi jos nismo dobili laptope..nak dd..a trebali smo u prvom pol...sta vise lazete.. |
|
|
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
vyktor-kun je napisao/la: ›
bože dobri i pravedni ( )
pa koji konji rade u tom ministarstvu!
A koji ##### je bilo s nama kada smo išli u 5. razred! VIŠE SREDNJOŠKOLCIMA TO TREBA NEGO PETAŠIMA! ONI će samo igre bubati na to i ići na internet i skidati gluposti (bogznakake)(uz dodatne viruse(a kada budu trebali rušit zbog toga cijeli sistem 2000 puta, će i to vlada napravit))
|
e kad dodjes u srednju informaticki nepismen prekasno je |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la: ›
Flaki je napisao/la: ›
|
i šta ćeš raditi s laptopom kad ga dobiješ?
|
na netu ima boljih i slikovitijih objasnjenja bilo cega nego u najbojim skolskim knjigama.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
|
|