Autor |
Poruka |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol:  Muško
|
E dragi moj Cane, nabijem ja taj tvoj Lipov Hlad i njihovo poslovanje... Dođem sada s posla gladan ko pas i nabrijem se na pizzu iz Lipovog Faking Hlada i što mi frajer kaže? Ne isplati nam se jednu pizzu voziti u Višnjevac, zovite nekog drugog... E pa nabijem ih ja u takvo poslovanje... Makar zadnji ostali u gradu više ih nikada ne zovem!!!!!  |
|
|
 |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
E pa prvo probaj pizzu pa onda reci da ju ne voliš. A sve mi se čini ko da radiš za konkurenciju pa pljuješ po Lipovom Hladu.
Ja stvarno naručujem kod raznoraznih pizzerija i Lipov Hlad mi je od 100 narudžbi 2 puta zaribao. <
|
Jesi ti ćorav ili što !?! U prethodnom postu sam napisala da NE VOLIM VRHNJE u toplim jelima, muka mi bude od toplog vrhnja i da jelo ( o ovom slučaju pizza ) od vrhnja ne dolazi u obzir!!
Spominjala sam kečap u la capri pizzi i đonaste lignje..
A smiješan si stvarno..ne radim uopće, niti imam ikoga u ikakvoj dostavi da ga reklamiram i sl. - samo sam objektivna, a to što ti je vjerojatno nekakav legos gospon iz lipovog hlada dalo bi objašnjenje ovome što si napisao u prethodnim postovima..
E dragi moj Cane, nabijem ja taj tvoj Lipov Hlad i njihovo poslovanje... Dođem sada s posla gladan ko pas i nabrijem se na pizzu iz Lipovog Faking Hlada i što mi frajer kaže? Ne isplati nam se jednu pizzu voziti u Višnjevac, zovite nekog drugog... E pa nabijem ih ja u takvo poslovanje... Makar zadnji ostali u gradu više ih nikada ne zovem!!!!!
|
Baš me zanima hoćeš li i Ti dikobraze, prema @cane, imati nekoga u konkurencijskoj dostavi kad "pljuješ" po lipovom hladu  |
|
_________________ Carpe diem!  |
|
|
 |
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Meni je corolla super,od pizze,tortilja,punjene piletine a dosta brzo i dodju. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...  |
|
|
 |
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol:  Muško
|
HITNO JAKO HITNO OP OP OP
gdje su gigant pizze najbolje |
|
|
 |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol:  Žensko
|
HITNO JAKO HITNO OP OP OP
gdje su gigant pizze najbolje
|
slaviš nešt, a ne zoveš?
ja sam jela jaaako dobru, ali ubij me ako znam odakle...mislim iz Sebastiana, samo ih oni ne zovu gigant, nego nekako drugačije...mislim... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
 |
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol:  Muško

|
|
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
 |
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol:  Žensko
|
|
|
 |
Luna26
Ukupno postova: 36 Spol:  Žensko
|
ona pizzeria iliti što već na kružnom (ne znam kak se zove) grande pizza je onak ..ok |
|
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
pizze La Rossa i to bez pogovora al najbolja u gradu, do prije godinu dana mi je bila u Sebastianu no kako sam probo u La Rossi ne pada mi na pamet ikad igdje drugu pizzu naručit ni pod možda, ni pod razno, nikako, a ostale pizdarije tipa ćevapa i sendviča kad naručujem uzimam iz Corolle |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
pizze La Rossa i to bez pogovora al najbolja u gradu, do prije godinu dana mi je bila u Sebastianu no kako sam probo u La Rossi ne pada mi na pamet ikad igdje drugu pizzu naručit ni pod možda, ni pod razno, nikako, a ostale pizdarije tipa ćevapa i sendviča kad naručujem uzimam iz Corolle
|
definitivno.. La Rosa zakon, kad sam prvi put probo pizzu od tamo.. uf.. Za sendvice naravno fratelli, za ovak pizdarije leganini, sam sta moras naruciti 2 porcije a to je 5 cenera i previse klope za jednu osobu.. za cevape i pljeskavice k topu.. |
|
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
Otvorim njihov web i spika ide ovako: "za narudžbe ispod 20 kn dostava se naplaćuje 5 kn", kao i "minimalna narudžba za prigradska naselja (Sarvaš, Nemetin, Tenje, Bilje, Brijest, Livana, Višenjevac) iznosi 40 kn".
U neku ruku ima smisla, ali to su trebali ukalkulirati u cijenu koštanja - povećaš cijene svemu za 50 lipa i ne brukaš se po gradu.
BTW, što im to dođe "Tenje" i "Višenjevac"?  |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici....  |
|
|
 |
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol:  Muško
|
Nema cateringa od kojeg nisam narucivao hranu...(tak prezivljavam - po restoranima - picerijicama i dostava)
Trenutno najbolje hrana - po okusu i količini i cijeni je Nautilus - jedino sto su dosta spori...ali vjerojatno je to cijena kvalitetne hrane...
ako netko zeli probati - tel.500-446 - uglavnom ja sam zadovoljan
p.s. probajte pohanu piletinu - 28kn  |
|
|
|
|
 |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
cudi me sto za gigant pizzu nitko nije spomeno Saloon, znam da su oni uvijek imali najbolje gigantice. i dan danas kad se okupimo kod lege na lanu narucimo giganticu i gustamo...
e da i oni su za pol sata s jednog kraja grada do visnjevca dosli bez jebemti, mi svi ostali paf... |
|
|
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Slusajte glas visegodisnjeg iskustva...
Pizza se uzima u La Rossi i samo u La Rossi
Sentlići u Coroli
Kebab se jede u zupanijskoj, ali ne kod mr. Kebapa, vec kod "Kaje" - kiosk odmah pokraj, probajte i bit ce vam jasno zasto...
Punjena pljeskavica se uzima u Lipovom hladu - stize vrela, ogromna, socna s pomesom, lepinjom i lukom...
U Bonus se isplatilo ici samo neposredno nakon otvorenja... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
 |
|