Autor |
Poruka |
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
ne sjećam se kad sam zadnji put u pevcu bila...zagušljivo je i sve pretrpano..tak da je mala mogućnost da tam nađem što sam htjela..sad se situejšn mjenja..vidim.. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
jebes pevec,lega mi tamo radi.
sad dok su ovo novo slagali,radno vrijeme od 07-22,bez rucka,tako da je ipercoop bio pun ljudi u Pevec uniformama.
placa manja od 3.000 |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jebes placu kad ti visnja pevec pjeva ... ko to more platit. |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Nadam se samo da su radnicima uplatili tečaj ljubaznosti i uslužnosti kad su već toliko love uložili. Jer u starom pevecu je bilo katastrofa!
p.s. ni u Baumaxu nije ništa bolje čak i gore! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
nije problem u slušanju al ako pjeva kao što izgleda...brrrr... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
magy Ukupno postova: 335 Spol: Nebitno
|
..upravo se vratila iz "novoga" Peveca i ostala zacudjenja sa nekim stvarima.Hale od bivseg Otp-a prefarbane,dizala nova stavita,keramicke plocice i ostale sitnice(parking,izvana fasada ..)citam da je cifra novog Peveca 180 miliona kuna??? u prijevodu je to 25 miliona eura,za 25 miliona eura se napravi NOVI AVENUE MAL,a ne skladiste staro ,prebojano,ulickano...PA LJUDI JEL MOZDA CIFRA PEVECA 18 miliona kuna ili 180??? ako je ova druga onda je ovo PRENAPUHANO NEZNAM IZ KOJIH RAZLOGA,al za 180 miliona kuna se moze napraviti bolje,vece i suvremenije. |
|
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
ma nisi skontalo u to je uračunat i prekovremeni rad zaposlenicima koji nisu dobili otkaz.
Ako ništ drugo bar je veća skupina ljudi dobila posao u ovom gradu, a mi novu šetnicu po lošem i hladnom vremenu |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
cijene su katastrofa, 50% skuplje nego dalje, a za neke proizvode je istaknuta jedna cijena, dok je na blagajni potpuno druga (daleko skuplja) cijena...
sve u svemu, mislim da vise nema potebe ici u pevec jer onim sto im je roba sljam /poznato od prije), sad taj isti sljam kosta daleko skuplje nego dalje... tako da sam u pevcu juce bio i nebum iso skoro! |
|
_________________ http://slavonija-baranja.net |
|
|
|
magy Ukupno postova: 335 Spol: Nebitno
|
hahaha debeli...aj dobro zezas se malo,al kada znamo da je taj prostor koristen od prije,samo malo ulickan,i cifra 180 miliona kuna,pa neznam sta su stavljali zlatne lustere .kako se to laze kodnas,boze me sacuvaj.. |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
mvarga
Ukupno postova: 731 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Nek se otvorio. Pevec u svakom gradu ima neki novi centar, a u Osijeku je bio u Omazićevoj štali.
Plaća ko' plaća. Pevec tu nije van prosjeka. Uvijek tvrdim da je najvažnije imati opciju. Onda sam biraš hočeš li ili nečeš prihvatiti. Gadno je kad nemaš opciju.
A što se tiče Višnje Pevec, meni je to Super. 'Ajde malo razmislite kad su se pojavile u javnosti gospođa Todorić ili Kerum. Nema ih, jer su im muževi zatucani balkanikusi. Ne volim tu glazbu koju Višnja pjeva al' nek baba pjeva. Pjeva kod pjeveca. |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
sad smo korak bliže EU...to se traži...želja,red,rad i disciplina...htijenje...kvaliteta,cijena...sve je to stavljeno u jednu riječ...PEVEC... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
|
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|