Autor |
Poruka |
Petar S
Ukupno postova: 118 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
neka bude cijena deset kuna ali neka to bude dobro pivo ... a to je nemoguce stoga mislim da cijena od 7 kuna bi bila savrsena... moram primjetiti da headlinera ima za svakog po nesto i da ima barem jedan dan koji ljudi mogu izabrati prema svojim zeljama ... |
|
_________________ Sloboda je kip u New Yorku .... |
|
|
|
MasaKrisT.wc1 Ukupno postova: 42 Spol: Nebitno
|
samo da najavim wc1 sa par novih(nasih)stvari,novim prebolesnim memberom na klavijaturama itd:)
edit: takodjer bit ce(konacno) majice u prodaji |
|
|
|
|
|
slavonjara
Ukupno postova: 161 Spol: Muško
|
što se tiče cijene piva,npr. na karlovačkim danima piva ona iznosi 15kn,a glazbeni izvođači su dno dna,tako da se ja ne bunim... |
|
|
|
|
|
Dambix
Ukupno postova: 137 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
a dobro drugo je karlovački dani piva i osječki,
slavonjara je napisao/la: ›
što se tiče cijene piva,npr. na karlovačkim danima piva ona iznosi 15kn,a glazbeni izvođači su dno dna,tako da se ja ne bunim...
|
|
|
|
|
|
|
slavonjara
Ukupno postova: 161 Spol: Muško
|
pa istina,drugo su osječki dani piva sa kud idijotima i let 3,a drugo karlovački sa matom bulićem i jelenom rozgom. |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ne pijem pivo svidaju mi se izvodaci |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
MasaKrisT.wc1 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
samo da najavim wc1 sa par novih(nasih)stvari,novim prebolesnim memberom na klavijaturama itd:)
edit: takodjer bit ce(konacno) majice u prodaji
|
nadam se da ce ozdraviti do koncerta |
|
|
|
|
|
Dambix
Ukupno postova: 137 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nisu bitni sada izvođači u osijeku je jedna stvar a u karlovcu sasvim druga..pričamo o cijeni..
slavonjara je napisao/la: ›
pa istina,drugo su osječki dani piva sa kud idijotima i let 3,a drugo karlovački sa matom bulićem i jelenom rozgom.
|
|
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
Petar S je napisao/la ( Pogledaj post): ›
neka bude cijena deset kuna ali neka to bude dobro pivo ... a to je nemoguce stoga mislim da cijena od 7 kuna bi bila savrsena... moram primjetiti da headlinera ima za svakog po nesto i da ima barem jedan dan koji ljudi mogu izabrati prema svojim zeljama ...
|
kak je nemoguce.. osjecko pivo toceno je isto dobro, sam sta ga oni zamjesaju sa kišnicom pa imas osjecaj da pijes bljuzgu.. xD |
|
|
|
|
|
ePo
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
neka bude cijena deset kuna ali neka to bude dobro pivo ... a to je nemoguce stoga mislim da cijena od 7 kuna bi bila savrsena... moram primjetiti da headlinera ima za svakog po nesto i da ima barem jedan dan koji ljudi mogu izabrati prema svojim zeljama ...
|
kak je nemoguce.. osjecko pivo toceno je isto dobro, sam sta ga oni zamjesaju sa kišnicom pa imas osjecaj da pijes bljuzgu.. xD
|
upravo zbog toga i jest nemoguće =)
al neka. nema veze za pivo ajd.. koncerti su odlični =D |
|
|
|
|
|
Petar S
Ukupno postova: 118 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ePo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
kak je nemoguce.. osjecko pivo toceno je isto dobro, sam sta ga oni zamjesaju sa kišnicom pa imas osjecaj da pijes bljuzgu.. xD
|
al neka. nema veze za pivo ajd.. koncerti su odlični =D
|
ej ukrao si mi rijec iz usta |
|
|
|
|
|
ePo
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ePo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
al neka. nema veze za pivo ajd.. koncerti su odlični =D
|
ej ukrao si mi rijec iz usta
|
ukraLA =) |
|
|
|
|
|
Stoja Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Zuljko
Ukupno postova: 37 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
najbitnija je zabava...nekom pivo... nekom glazba...meni oboje |
|
|
|
|
|
printer Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
bendovi su klasika-to je i očekivano većinom sve i bit će dobra zabava-samo je sramota da su 10 kunića nabili cijenu-cigani najobičniji-mislim da ni jedno pivo tamo neću popit-lopovi prljavi-nije ni čudo što nemogu niš napravit od pivovare kad imaju imbecile od menađmenta |
|
|
|
|
|
|
|