Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
moja isprika |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
mia-mjau je napisao/la: ›
ima toliko krasnih ljudi na svijetu... zašto zadržavati odnos s nekim s kim smo probali pa ne ide?!
poslije veze mi uvijek ostaje nešto lebdjeti između, ne mogu ne pomišljati na ono što je bilo, samo mi stvara zbrku u mislima...
slažem se s onima koji kažu da le lakše srušiti most za sobom, nego balansirati izmeđi i tražiti novi model ponašanja...
|
e u potpunosti se slažem. svaka čast na komentaru. ko da sam ga ja pisao. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
mia-mjau
Ukupno postova: 13 Lokacija: ravnica do kud pogled seže Spol: Žensko
|
ja sam svoje bivše dečke "prerasla", nismo si pasali više kao osobe, razišli nam se životi na različite strane pa se zato i ugasila ljubav... ne bih ni željela s njima dijeliti nove situacije...
a ono s kruženjem cura i dečki po društvu stvarno nema smisla... dječja posla valjda... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
mia-mjau je napisao/la: ›
ja sam svoje bivše dečke "prerasla", nismo si pasali više kao osobe, razišli nam se životi na različite strane pa se zato i ugasila ljubav... ne bih ni željela s njima dijeliti nove situacije...
|
Lijepo receno i takvi razlozi su sasvim prirodni... bad je jedino kad jedna strana to ne percipira na takav nacin, pa drugu pocinje smatrati monstrumom koji se promijenio iz ovih ili onih razloga...
Citat: ›
a ono s kruženjem cura i dečki po društvu stvarno nema smisla... dječja posla valjda...
|
Agree... Kruzenje riba po drustvu mi je znak apsolutne nezrelosti orbitirajuce osobe... Zapravo, znak nesigurnosti u vlastite kvalitete, pa si razinu samopouzdanja pokusava podici na nacin gdje bi se dvije osobe pokacile oko nje i sl. Bzvz.
Doduse, takve ribe mogu biti i korisne, jer cesto znaju prokazati dvolicne ljigavce u drustvu. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kruzenje riba po drustvu mi je znak apsolutne nezrelosti orbitirajuce osobe...
|
I tko mu onda ne bi dijelio kikirikije?! |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
Lucky Luke-= Don`t follow
Ukupno postova: 24 Lokacija: tu i tamo Spol: Muško
|
wendy je napisao/la: ›
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kruzenje riba po drustvu mi je znak apsolutne nezrelosti orbitirajuce osobe...
|
I tko mu onda ne bi dijelio kikirikije?!
|
jel kroz rešetke? |
|
_________________ Ne dirajte mi konja jer hoće da ugrize
Don`t follow me i ja sam zalutao |
|
|
|
fish Ukupno postova: 13 Lokacija: grad na dravi Spol: Žensko
|
Kod mene nemoguce!
Ali poznam ljude koji su nakn veze ajmo tako rec "prijatelji"
Nije to nikad pravo prijateljstvo uvijek se neŠto muti-ljubavno |
|
_________________ ...He had tattoos up and down his arm
There's nothing more dangerous than a boy with charm
He's a one stop shop, makes my panties drop...
|
|
|
|
Lucky Luke-= Don`t follow
Ukupno postova: 24 Lokacija: tu i tamo Spol: Muško
|
fish je napisao/la: ›
Kod mene nemoguce!
Ali poznam ljude koji su nakn veze ajmo tako rec "prijatelji"
Nije to nikad pravo prijateljstvo uvijek se neŠto muti-ljubavno
|
Ma normalno. Na kraju sve to opet završi na zadnjem sjedištu nekog Audija.... |
Opis: |
|
Veličina: |
23.93 KB |
Pogledano: |
238 put(a) |
|
|
|
|
|
|
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Uf, teshko je rechi tak shta.. Znam sam retzimo da ima jedan guy s koim se jaaako dugo sad vech znam i trebalo je nesh bit, ali sam ja zabrljala stvar pa onda on i nikad nish ni bilo između nas. Ali non stop se ko mala djetza chachkamo i zajezavamo i inatimo da je to prestrashno... da nema tu nesh ne bi to sve tak bilo. Pitanje je vremena sam kad chemo oboje nachi vremena jedno za drugo i vishe prestat djetza bit, al' meni shtima i ovako prijateljski zezanje : )). |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ako sam nekog voljela, morao mi je prije ili kasnije biti prijatelj, zato ne vidim zašto to ne bi i ostao.
naravno, u slučaju da prekid nije bio gorak, mogući su i neki dublji prijateljski odnosi |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Prijateljstvo nakon veze...hmm...kada sam bila mlađa znala sam izlaziti s bivšima, piti kave, razgovarati...sa svima sam ostala u dobrim odnosima.
Danas nemam potrebu za druženjem s bivšim dečkima. Dosta vremena je prošlo od njih, a i naredala sam ih poprilično,,pa gdje bih stigla da sa svima prijateljujem,,,hahahah , ali drago mi je kada dobijem poruku za rođendan nakon dugo, dugo godina prekida... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
probao sam i jebo neide,nemamo si sta reci...
jebeni freak control,dobro da sam je se rijesio |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
karmen_du
Ukupno postova: 57 Lokacija: Iza Monitora Spol: Žensko
|
Nakon veze mozes odrzavati prijateljstvo tipa da se javish toj osobi kad ju sretnesh na ulici,mozda tada i nesto popricas reda radi ali odrzavati nekakvo intenzivno prijateljstvo nema smisla, bar sto se mene tice.
Ali nismo svi i sve veze iste. |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Jedno sam vrijeme bila za prijateljstvo, ali sad sam žestoki protivnik. I više se neću truditi ostati prijatelj sa bivšima, sve sam otpilila iz svog života. Eventualno bok bok. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
|
|