Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
snaša je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ma ovo što nam prodaju za kruh u slavoniji...to je sramota...za to bi trebalo kažnjavati..a o cjeni da se i ne priča.
A moraš otići na godišnji na more da bi se pravog kruha najeo..
Ja ga više i ne kupujem...sama ga pečem..
|
jel imaš onaj pekač kruha ili mijesiš pa u rernu jer sam iskreno i ja razmišljo kupit to nekako mi se čini super isplativo jer svaki dan davati između 6-7 kn je odvratno skupo al da je to samo 6+kn za kruh, tu je još i mlijeko i ručak, pa dnevno nemoš proć ispod 50kn a onda dođe vikend i pljas minimum 200kn samo za vikend ma jebemti državu sad sam ljut |
|
|
|
|
|
Andrea Zuckerman
Ukupno postova: 153 Spol: Nebitno
|
ja imam taj pekač kruha i to niš ne valja. nema do mešanja rukama
replay, disel...svakako! dodala bi i stefanel na listu precjenjenih.
automobili. kad sve zbrojiš i oduzmeš za novce koje čovjek mjesečno potroši na auto, samo da bi se dovezao na posao i nazad, možeš jedno dijete othranit. |
|
|
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
snaša je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ma ovo što nam prodaju za kruh u slavoniji...to je sramota...za to bi trebalo kažnjavati..a o cjeni da se i ne priča.
A moraš otići na godišnji na more da bi se pravog kruha najeo..
Ja ga više i ne kupujem...sama ga pečem..
|
jel imaš onaj pekač kruha ili mijesiš pa u rernu jer sam iskreno i ja razmišljo kupit to nekako mi se čini super isplativo jer svaki dan davati između 6-7 kn je odvratno skupo al da je to samo 6+kn za kruh, tu je još i mlijeko i ručak, pa dnevno nemoš proć ispod 50kn a onda dođe vikend i pljas minimum 200kn samo za vikend ma jebemti državu sad sam ljut
|
Imam pekač..ja sam zadovoljna s njim
Kruh je malo drugačiji..ali ovisi ko voli što.
Ali kad podvučeš crtu...ne isplati se financijski..osim što znaš što si strpo u kruh. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ma da ja sam navodno čuo od par ljudi da kruhovi budu prejebeno dobri, da stavljaju koješta unutra onih začinskih trava i češnjaka i svega nešt kruh bude prezakon |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Meni je pekač ok, s tim da brašno kupim u većem pakovanju od barem 5 kg, što u Kauflandu npr. dođe nekih 18,99 kn vreća, i vakumirano pakiranje kvasca od 1/2 kg koje dođe negdje oko 20-ak kuna i potraje dugo. Onaj kvasac u malim vrećicama je preskup. Kruh mi je super, a i tijesto za pizzu bude odlično. Ja bih ga preporučila svakome, ako ništa drugo uštedi hrpu vremena u odnosu kad ga mijesiš sam. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
nemo1
Ukupno postova: 70 Spol: Žensko
|
Da li možete preporučiti model pekača? Već duže vrijeme se raspitujem, ali većina mojih poznanika koja posjeduje pekač kruha nije s nim zadovoljna.
Hvala. |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Pekač je ujedno i mješalica..izabereš program...oćeš kruh ili samo tjesto..a mogu se i neki kolači napraviti...
Što se tiče marke..što ja znam ..ja imam clatronic..a ni booman nije loš..ma što jeftinije to bolje.. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Evo sada sam u lidlu vidio pekač kruha, 400kn, još dobiješ i 2kg mješavine za kruh
pa kog zanima... |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
|
|
|
|
|